World of tanks
Moderátor: Eiffel
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: World of tanks
Já beru to dělo co dává větší mrdy 

Globus píše:Laconi: a jak se Ti tam hraje? jsou tam taky hromady polá... teda dementů, jako na EU?
Jinak co se týče tý výhodnosti poškození tak já si to vždycky když jsem si nebyl jistej který je lepší spočítal - počet výstřelů/min x damage = nějaký číslo, pak jsem to samý udělal u druhýho dělal a rozhod se. Proto např na SU-100 mám to 100mm dělo a ne tu 122.
No nejsou tam sice poláci (no pár jo, je tam nějakej klan 1PLad asi první poslká obrněná divize nebo co

Jinak já vybírám asi podle DPM indexu což je "damage per minute" + připočítávám přesnost a délku zaměřování, roli taky hraje cena munice, proto sem třeba s Vk4502a hrál jen s tou 88mm protože měla výrazně levnější náboje než ta 105mm a tim že střílela rychlejí, tak měly skoro stejný škody za minutu.
Taky vybírám dělo podle DPM, zaměřování a ještě navíc podle průbojnosti 
Já teď od tanků odpočívám, už jsem to teď spíš hrál z povinnosti, abych odjel dvojnásobky, takže počkám, až mě to zase chytne. Počítám tak pár dnů

Já teď od tanků odpočívám, už jsem to teď spíš hrál z povinnosti, abych odjel dvojnásobky, takže počkám, až mě to zase chytne. Počítám tak pár dnů

- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Taky si dávám oraz

EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
ja se zase po 14-ti dnech k tomu dostal, sice ne na svem PC, ale aspoň se zabavim 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Něco málo s king tigerem
Zůstal jsem já, kámoš s VIII VK a borec s arty..
Všichni jsme měli kolem 200hp, proti nám 5TD a 1 arty

Zůstal jsem já, kámoš s VIII VK a borec s arty..
Všichni jsme měli kolem 200hp, proti nám 5TD a 1 arty

Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
to asi i joLaconi píše:A hned ve velkym stylu

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Takže už Ti to zase frčí nebo máš půčený stroj? 
Já možná dneska něco půjdu postřílet, hlavně by mohl být větší klid na vyšších tierech, když je tam nově Čína

Já možná dneska něco půjdu postřílet, hlavně by mohl být větší klid na vyšších tierech, když je tam nově Čína

mam pujčenýho taty della ale jaksi mi guest učet tu hru nepustí bez hesla admina
a jakmile otec přijede z prace tak odevzdavam NTB 

U nás 8.3 až zítra safra
Ale včera sem si udělal radost a koupil T30 což byl tank na který sem se těšil od doby kdy to byl ještě tier X heavy, tak snad se bude dařit

Ale včera sem si udělal radost a koupil T30 což byl tank na který sem se těšil od doby kdy to byl ještě tier X heavy, tak snad se bude dařit

Člověk to po pár dnech pustí a hned ho někdo dokáže někdo nasrat
Mapa Westfield a začínám na jihu v údolí s T26E4, šplhám nahoru po kopci a naproti v dálce jede T50. Jelikož je za horizontem, moc ji nevěnuju pozornost. Z boku ji dostanu od 4502A, ale nevím odkud, jen odhaduju. Mezitím koukám, že pár metrů od základny vjela do lesa T-43 a zůstala tam stát. Najednou další rána, tentokrát AMX 13 90, ale za chvíli zmizí, je daleko, ovšem objevím 2x 4502A a zaměřuju se na ně. Mezitím si to přihnala T50 a začíná opruzovat... Mezitím mě ještě zpredu zaměstnává ELC, 13 90, a obě 4502A. T50 stále nevěnuju pozornost, sice je za mnou, ale větší hrozba jsou pro mě 4 tanky přede mnou. Spoléhám totiž, že naše milá T-43 ho zničí. Ale k mému úžasu jen sotjí v lese a nic nedělá. Akorát zběsile kliká na jedno 4502A, jako bych ho asi sám neviděl. Tak na oplátku kliknu na něj a dočkám se odpovědi noob team. Mezitím mě T50 už začla srát, protože mi ubírá životy po několika desítkách HP každou ranou a nevím, co dělat, protože když se otočím, ti přede mnou mě zničí, stejně tak dopadnu s hlavní, když ji otočím. Navíc než ji otočím, T50 odjede. Naštěstí se na druhém svahu slitoval Typ a T50 zničil. A co naše T-43? Nic, ten dement prostě stál v lese, nic nedělel a jen nadával na noob team
Jen mě mrzí, že T26E4 už není co býval, spousta ran mi vanou projde
Jeden menší screen

Jen mě mrzí, že T26E4 už není co býval, spousta ran mi vanou projde

Jeden menší screen

A nebo se lidi konečně naučili kam stříletGooder píše:Jen mě mrzí, že T26E4 už není co býval, spousta ran mi vanou projde

nee
nehraju vubec

Už jsem je rozjel a jsem na IV, chystám se na to X medko.
Teď jsem dal vietnamce na pár dní k ledu a kredituju na Mause, vybavení a přeškolení posádky
Teď jsem dal vietnamce na pár dní k ledu a kredituju na Mause, vybavení a přeškolení posádky

sledujete na CT2 dokument Nejvetsi tankové bitvy?? Dneska probiraj Ardeny 

Nesleduju, jelikož nevím, že něco takového běží
Ale asi si něco stáhnu 

Prohra, já 910exp, náš druhý 191exp a nejlepší z vítězného týmu 642exp, někdy má člověk pocit že je sám proti patnácti 

Já si jako prioritu stanovil zvýšit si efektivitu střelby, aktuálně mám s KV-1S 51% a chci se dostat aspoň na 60. Stejně potřebuju vyškolit specializace posádky, šestý smysl mi chybí jako sůl. Většinu peněz jsem vrazil do hydraulického nabijáku a uvažuju, co přikoupit dalšího, váhám mezi protistřepinovou vložkou a binokulárem. A asi si koupím Hellcata nebo Jacksona, to je mrcha nebezpečná 

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Doporučuju nabiječ, zaměřovač a buď síť nebo ventilátor, ta ochrana proti střepinám moc účinná neni a binokular funguje jen když stojíš chvíli na místě a jen do 500m.
Konečně je v garáži
Zakoupeno: Tank 'Maus' byl úspěšně zakoupen za kreditů: 6 100 000.
+ 600.000 nabiják
+ 600.000 ventilace
+ 500.000 něco
+ 120.000 přeškolení
+ munice a spotřebáky
Zakoupeno: Tank 'Maus' byl úspěšně zakoupen za kreditů: 6 100 000.
+ 600.000 nabiják
+ 600.000 ventilace
+ 500.000 něco
+ 120.000 přeškolení
+ munice a spotřebáky
ten maus je taková ta pojízdná unimobuňka s dělem??

Jojo to je von
Díky Laconi
už jsem se s tím vrakem najezdil něco na testu. Jako třetí si asi koupím protistřepinovku..

Díky Laconi

- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
PO delší době jsem spustil a ještě po delší době se trochu zadařilo..

EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
Dnešní mazec s Lowe
Ještě tam jsou dole 2 nebo 3 tančíky..