spíš to bude dárce orgánů (hlavně skelet) pro další hraní,... motor nechám za nějaký drobný kámošovi na ND,mňůzik je taky už prodaná,má to ele.stahování oken,který si dám do modrý astry,komplet zatmavený skla s kartičkou,centrál s odkokem na kufr,nějaký ty plasty a tuzingy,katalizátor ,kola si taky nenechám,...
tak mám doma tohle, předek příjde vrátit zpátky a i kapota, je v tom 2,5i s LPG. uvidíme co stím udělám, kola bych chtěl jiný nějaký slušný límce...no prostě uvidíme
Přílohy
Ford Mondeo TDCI (96kw)
Škoda Fabia, taková benzínová zdechlina.....
Nakonec je to dobrý Minule jak se mi to nelíbilo, tak to bylo asi tím, jak kolo bylo jen přiložené. Už aby bylo teplo, už bych chtěl zase něco tvořit, jezdit na vyjížďky atp.
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
gooder> taky jsem čekal, že budou malé.. tak snad to bude po závodnicku vypadat a jezdit
Juraj> já vím ) jenom, že jsem je taky zkoušel
petanek192> tak to víš, že čím lehčí kola.. tím lepší.. já mám v TP 205/50, ale dám jako na Kadetta 195/50 195/65 máš rozměr na Géčko, Tvoji Vectru a tak