Ale lowe má tim pádem lepší přepočet než T34, vychází to cca 53 kreditů za jeden bod poškození, u mý T34 to je "jen" 36 kreditů. Já myslel že jsou na tom stejně

Moderátor: Eiffel
No já mám hlavně pocit že s Lowe hrajou totální neschopové (samozřejmě jsou vyjímky jaky ty) takže sem se rozhodl že těch 12000 goldů dám do T34 protože "číňan" už nebyl dostupný. T34 ma papírovej spodek ale věž je zepředu skoro neprůstřelná takže základ je "hull down" taktika. Jinak dělám 500 škod na výstřel a nabijim asi za 12,5 sekundy takže to docela jde.Bobek píše:Jenže Lowe je takovej zmrd, kterýho prostřelí i VI do vany..
Ten tank je naprosto papírovej. Kde jsou ty doby když.. No to už nikdy nebude![]()
Ne ne jde to dál, na US serveru je hráč "marxist" který má u jednoho tanku asi 5 nebo 6 perků u posádky.Gooder píše:Já myslel, že jdou max 3 zkušenosti
A ještě premium ammo a seš bůh bohůGooder píše:Dej na něj pak tu houfnici a jako top tier budeš král bojiště, za tenhle pocit to stojí
Venca Brody píše:To jo, ale už jsem tam první 100kč poslal a víc ne![]()
Ale včera jsem stál čelně proti čelně stojící kv1 a těch ran co jsme na sebe vypáliliJen s rozdílem, že já jemu neubíral skoro nic a on mě ano. Z toho jsem nechápal. Ale minimálně 10 ran vypálil každej
![]()