Prezidentská volba - aneb koho?
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Prezidentská volba - aneb koho?
Mám argumentů spoustu, ale ty máš stejně svojí pravdu, nepotřebuju tě o ničem přesvědčovatLaconi píše:To znamená: "nemám argument"?

A znamená to přesně to, co ten smajlík, jen jsem u toho tolik nekopal nohama

Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
asi ze nemas pravo na svuj vlastni nazor... bud souhlasis nebo ses debil
jeden je zmrd a chova se tak porad, druhy je zmrd, ale tvari jako andel, podepisuje smlouvy co omezuji pravo svobody atd atd....

jeden je zmrd a chova se tak porad, druhy je zmrd, ale tvari jako andel, podepisuje smlouvy co omezuji pravo svobody atd atd....
Naposledy upravil(a) maRkus dne 28 led 2013 00:19, celkem upraveno 1 x.
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
maRkus: pokud to bylo směrovaný mně, tak mě špatně chápeš.
Nechci už tady vést diskuzi, když to stejně nikam (mimo flamu) nevede, takže klidně LOCK
Nechci už tady vést diskuzi, když to stejně nikam (mimo flamu) nevede, takže klidně LOCK
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
me stve ze jeden i druhej tabor slepe obhajuje svyho zlodeje a padoucha aniz by to videl a dela z nej nevim jak super cloveka.. 

AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak je to o názoru, zase je lepší mít nějakej a za ním si státmaRkus píše:me stve ze jeden i druhej tabor slepe obhajuje svyho zlodeje a padoucha aniz by to videl a dela z nej nevim jak super cloveka..

Ale dost už, už mě to nebaví

www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
ano ma smysl si stat za svym nazorem, ale zase na druhou stranu je dobry videt realitu...
Rudi: špatně jsi mně pochopil nejde tu ani tak o prezidenta ... ani o tu vládu .. (kterou chápu v tom že je třeba řešit státní deficit ale prostě pokud tam budou pořad ty lobi a uplatky a všechno předražený tak se muže vybrat kolik chce a nikam to nepovede) ... jde mi hlavně o ty lidi tady... vždyť kolik lidí když mi dlužely za dopravu prachy a nebylo to málo se nejen sprostě chovalo ale když ti někdo dluží 50 nebo 100 tisic za dopravu a na otázku kdy mi to dáš máš po splatnosti ti řekne: "Nemám u sebe drobný
" a moh bych pokračovat k tomu že z dlužné částky miloholding cca 180tisic nebo kolik mi přišlo 0,18kč (už přesně nevím kolik) stím že pohledávky jsou vyřízené...tak to je výsměch(za dobu konkurzu se vystřídali 6 konkurzních správců během několika let a vždy jim posílaš kompletni dokumentaci - jen to mně vyšlo navíc než 1kč kterou mi poslali ) ...a tyhle samí lidi jen ukázali koho zvolily.. ne že by tam byl někdo koho bych vysloveně volit chtěl.... nikdy sem neseděl v hospodě a poslouchal ty kecy... nepochopim v životě lidi co jsou schopni 4 hodiny a více jen žvatlat a plkat nesmysly a nadávat.... a prostě když se člověk snaží a všichni kolem dokola na to serou tak mu prostě příjde že mi to kur*i ... ano když si někde objednám díl na auto čekám že mi správný díl dojde já ho vyměním kus za kus a čau ... ane abych to měnil na 4x pokaždé... a je uplně jedno od koho to beru... nejhorší když něco rozděláš a pak teprve zjistiš že to nepasuje a zpátky už to dokupy bez toho nedáš ...nebo když chci jezdit a pracovat a líni chlápci ve skladu nejsou schopni od 8rána do 12 odpoledne složit jeden kamion.... (otázka 30minut - nejrychlejší frajer který se tím vysloven baví to stihá za 11) ... a ve finále to vlastně nikoho nezajímá že nic nedělají at jsou to jejich nadřízení nebo dodavatel... přál bych si aby všichni dělali aspon na 80% a snažily se to dělat ne to odfláknout .... třeba 14dní zpátky mi zamrzl zámek ve dveřích byl sem v olomouci tak sem stím zajel do servisu....práce a material skoro 7tisic... od te doby mi nejde zamknout kolíkem nahoře ..ulamane packy a drnčí mi ve dveřích...
myslím že takový přístup jinde ve světe nemají...

K emigraci Do statu jsem jel aniz bych si umel objednat burher a po pul roce jsem mluvil..ne plyne ale umel. Veeim ze po roce by to dal kazdy(pokud bude chtit) praci tam muze delat kazdej stejnou..jde o to zaridit si pracovni vizum a byt v tom dobrej. Jednoduche to neni, ale pro cloveka bez deti a zavazku to rozhodne neni nerealny..
" www.autowerks.cz "
Ve státech už dneska není co hledat. Kdo je levej tady, bude levej i tam. Státy z nikoho umělce neudělají.
Zeman má správný názor na novináře a média. Je to xindl a kdo tvrdí že není, nemá vlastní zkušenosti.
Jediný případ, kdy média mají mé uznání je, když dovedou prostřednictvím TV , připadně jiných zdělovacích prostředků , pomoci někomu v nouzi na koho se stát v nouzi dávno vysral. Zemana nepovažuju za burana ani barbara. On je někdy hrubý a trochu arogantní, ale to je jen dobře. Představitel země by měl umět říct někdy "NE". A ne se prošišlat k nesmyslným ústupkům a variantám, protože není schopen rázné a přímé diskuse. Nic horšího než ten šišlala by na hradě sedět nemohlo, to už jedině král Jelimán z madagaskaru. A je dobře, že to většina lidí pochopila. Až na herce a podobné kašpary, ale to jsou šašci, kteří dělají za peníze úplně cokoliv, co se jim řekne.
Zeman má správný názor na novináře a média. Je to xindl a kdo tvrdí že není, nemá vlastní zkušenosti.
Jediný případ, kdy média mají mé uznání je, když dovedou prostřednictvím TV , připadně jiných zdělovacích prostředků , pomoci někomu v nouzi na koho se stát v nouzi dávno vysral. Zemana nepovažuju za burana ani barbara. On je někdy hrubý a trochu arogantní, ale to je jen dobře. Představitel země by měl umět říct někdy "NE". A ne se prošišlat k nesmyslným ústupkům a variantám, protože není schopen rázné a přímé diskuse. Nic horšího než ten šišlala by na hradě sedět nemohlo, to už jedině král Jelimán z madagaskaru. A je dobře, že to většina lidí pochopila. Až na herce a podobné kašpary, ale to jsou šašci, kteří dělají za peníze úplně cokoliv, co se jim řekne.
Tohle si zarámuj a pověs si to nad postel.maRkus píše:ano ma smysl si stat za svym nazorem, ale zase na druhou stranu je dobry videt realitu...
Btw Zeman je buran, svině, lhář a podvodník a kdokoliv řekne že ne, tak má bohužel krátkou paměť nebo zřejmě nemá tušení o čem mluví a politiku za jeho vlády nesledoval. Jinak si to neumím vysvětlit. Jediný co umí je špinit ostatní i za cenu toho, že si tu špínu vymýšlí nebo silně upravuje skutečnost, záměrně lže lidem (jak už bylo několikrát dokázano) a co slíbil téměř nikdy nesplnil, většinou udělal naprostý opak. Aby mě někdo nepochopil špatně, tím nechci říct že Karel je svatý a nemá svoje chyby, oba jsou silný průser a ani jeden z nich nebyl ideální kandidát, nicméně se mi nelíbí že se všechna špína hází na Karla a to co je Zeman zač zůstává bez povšimnutí...
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Ritchma píše:Tohle si zarámuj a pověs si to nad postel.maRkus píše:ano ma smysl si stat za svym nazorem, ale zase na druhou stranu je dobry videt realitu...
Btw Zeman je buran, svině, lhář a podvodník a kdokoliv řekne že ne, tak má bohužel krátkou paměť nebo zřejmě nemá tušení o čem mluví a politiku za jeho vlády nesledoval. Jinak si to neumím vysvětlit. Jediný co umí je špinit ostatní i za cenu toho, že si tu špínu vymýšlí nebo silně upravuje skutečnost, záměrně lže lidem (jak už bylo několikrát dokázano) a co slíbil téměř nikdy nesplnil, většinou udělal naprostý opak. Aby mě někdo nepochopil špatně, tím nechci říct že Karel je svatý a nemá svoje chyby, oba jsou silný průser a ani jeden z nich nebyl ideální kandidát, nicméně se mi nelíbí že se všechna špína hází na Karla a to co je Zeman zač zůstává bez povšimnutí...
Amen. není co více dodat, lidé mají krátkou paměť

www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
To by mohl být i klaus, gross a ostatní
Však taky ano,to jsou svině stejné kategorie jako Zeman.A lidi mají opravdu krátkou paměť.Před deseti lety všichni jásali že Zeman šel do důchodu a zalezl na vysočinu a teď si ho zvolej prezidentem.Příští parlamentní volby vyhraje ČSSD a hned za nima komunisti,teď už tomu věřím-nechápu to,ale věřím.
Víš, je komické, že když se volil prezident posledně, byl švejnar hloupý přivandrovalec a klaus hvězdnou osobnosti a zejména v praze se mohli posrat aby ho dostali na hrad a NIKOHO nezajímalo, co všecko posral a prosral. Naopak teď,se zase zejména v praze můžou posrat z toho, že bude zeman prezident, protože tu spoustu věcí udělal špatně. To je opravdu až trapné.
A tomu, že lide volí komunisty se nediv. Těch obyčejných a chudých lidí je pořád tak moc a oni nemůžou volit někoho, kdo jim zvyšuje daně, snižuje penze a staví je do pozic, kdy nemají co jíst. Kdyby všichni lide v této zemi měli přebytek peněz, možná by k volbám ani nikdo nešel a bylo by jim jedno, kdo tam sedí. Ale spoustfˇ lidí vadí třeba současnś katastrofická vláda které je schwarzenberg součástí, tak volili zemana. A že levice v příštích volbách převálcuje pravici je jistotou. Ten kolotoč tu funguje už víc než 20let. Já jsem volil minule TOP09 a stydím se za to víc, než kdybych volil ty komunisty.
A tomu, že lide volí komunisty se nediv. Těch obyčejných a chudých lidí je pořád tak moc a oni nemůžou volit někoho, kdo jim zvyšuje daně, snižuje penze a staví je do pozic, kdy nemají co jíst. Kdyby všichni lide v této zemi měli přebytek peněz, možná by k volbám ani nikdo nešel a bylo by jim jedno, kdo tam sedí. Ale spoustfˇ lidí vadí třeba současnś katastrofická vláda které je schwarzenberg součástí, tak volili zemana. A že levice v příštích volbách převálcuje pravici je jistotou. Ten kolotoč tu funguje už víc než 20let. Já jsem volil minule TOP09 a stydím se za to víc, než kdybych volil ty komunisty.
Budeme jenom doufat, že voliči komunistů se těch přespříštích voleb už nedožijí 

Function > Form
Function > Form
Souhlas s bláznem (to zní divne
)
Chápu že momentálně je in nadávat na levici a být pravičákem je teď v móde protože to znamená že ste boháč a vzdělanec

Chápu že momentálně je in nadávat na levici a být pravičákem je teď v móde protože to znamená že ste boháč a vzdělanec

Ja se za to nestydim, jen jsem z toho zklamanej.blázen píše:Já jsem volil minule TOP09 a stydím se za to víc, než kdybych volil ty komunisty.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
To máš marný, protože jich přibývá..Ritchma píše:Budeme jenom doufat, že voliči komunistů se těch přespříštích voleb už nedožijí
Ale spousta těchto lidí se do této pozice staví sama, aneb každý svého štěstí strůjcem, bez práce nejsou koláče, komu se nelení atd.blázen píše:Víš, je komické, že když se volil prezident posledně, byl švejnar hloupý přivandrovalec a klaus hvězdnou osobnosti a zejména v praze se mohli posrat aby ho dostali na hrad a NIKOHO nezajímalo, co všecko posral a prosral. Naopak teď,se zase zejména v praze můžou posrat z toho, že bude zeman prezident, protože tu spoustu věcí udělal špatně. To je opravdu až trapné.
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
Já ano a už nikdy je volit nebudu.Beaver píše:Ja se za to nestydim, jen jsem z toho zklamanej.blázen píše:Já jsem volil minule TOP09 a stydím se za to víc, než kdybych volil ty komunisty.
Paradoxne Zeman jim v tomto bude prd platnej a psedosocialni vlada taktez. Gross byl "levicak" a klasicky si za Zemanovy podpory tato "nadeje CSSD" nakradla a zadnej pozitivni prinos duchodcum nebo chudym jsem nepozorovalblázen píše:Těch obyčejných a chudých lidí je pořád tak moc a oni nemůžou volit někoho, kdo jim zvyšuje daně, snižuje penze a staví je do pozic, kdy nemají co jíst.

Jinak vzhledem k tomu, kdo volil Schwarzenberga (videno z pohledu jejich prijmu), tak v pripade, ze by se splnilo prani posmivacu a tito lide skutecne vsichni emigrovali, tak je republika v prdeli, protoze tu zustanou hlavne lidi, co do rozpoctu sypou minimum, pripadne z nej hlavne berou. Navic velka cast tech potencialnich emigrantu aktualne dava praci tem Zemanovym volicum, coz by melo jeste katastrofalnejsi dopad. Takze asi tak.
Starlet: tak blbej být nemůžeš. Nebo jo? Tohle platí tak pro mladou generaci, ne pro lidi pokročilejšího věku. Před 20lety bylo práce omnoho víc. Co s těma lidma chceš dělat? Vytvořit tolik míst nejde. Kdybych měl kouzelný prsten tak bych nevyčaroval zaměstnání pro ty nezaměstnané, ale nacpal je všecky do prahy, pak by ses nad tím možná zamyslel jinak.
Nikdy jsem netvrdil opak. To jen potvrzuje to co jsem psal o tom, kbyby měli všichni přebytek peněz.. Já spadám do kategorie přijmu Schwarzenberga a volil jsem Zemana..Beaver píše:Paradoxne Zeman jim v tomto bude prd platnej a psedosocialni vlada taktez. Gross byl "levicak" a klasicky si za Zemanovy podpory tato "nadeje CSSD" nakradla a zadnej pozitivni prinos duchodcum nebo chudym jsem nepozorovalblázen píše:Těch obyčejných a chudých lidí je pořád tak moc a oni nemůžou volit někoho, kdo jim zvyšuje daně, snižuje penze a staví je do pozic, kdy nemají co jíst.![]()
Jinak vzhledem k tomu, kdo volil Schwarzenberga (videno z pohledu jejich prijmu), tak v pripade, ze by se splnilo prani posmivacu a tito lide skutecne vsichni emigrovali, tak je republika v prdeli, protoze tu zustanou hlavne lidi, co do rozpoctu sypou minimum, pripadne z nej hlavne berou. Navic velka cast tech potencialnich emigrantu aktualne dava praci tem Zemanovym volicum, coz by melo jeste katastrofalnejsi dopad. Takze asi tak.
Beaver: zemanova vláda měla pro ty chudé lidi asi přijatelnějši daně.. Nebo měli jiný důvod volby
Je třeba si hlavně přiznat že komunisti ani jiná partaj to taky fakt nezachrání, protože základní problém všeho je v lidech tady a né v tom jeslti je nás vede červeno oranžová skvadra a nebo modro fialová... já nesouhlasím s nesmyslným zvyšováním daní jak se předvedlo teď a už vůbec nesouhlasím s tím ,že vláda stojí na straně která sama vzešla z rozhodnutím nejslabší parlamentní strany...ale na druhou stranu vím, že pokud se chci mít aspoŇ trošku dobře, tak se musím snažit já a né doufat, že vrchnost obsadí lidumilové a budu se mít krásně bez práce...
Micra K11 CG10DE
EX: Elantra XD G4ED-G
Pluriel TUJ3P
Pluriel TUJ3P
Proč Zemanova strana vyhrála má stejný důvod jako proč se on dostal na hrad. Pomluvit ostatní, nalhat co se dá, naslibovat cokoliv co ani není reálně a závistivci ze sociálně slabších vrstev už stojí u uren....
Function > Form
Function > Form
Tak dane jsou jednim z hrebiku do rakve vlady - uz jen proto, ze vsichni ekonomove rvou, ze to je spatne a ze takto se to resit neda.blázen píše:Beaver: zemanova vláda měla pro ty chudé lidi asi přijatelnějši daně.. Nebo měli jiný důvod volby
co to meleš za krávoviny? Základní problém je v systému. Dokud tady budou ostatní nenažraní, nikdy se to nezmění. Postavim se teď na stranu těch socek, nicméně, když vidíš, co za systém na tebe v dnešní době je někdo schopnej udělat a sebrat ti všechno, ikdyž na to nemá právo, tak kde to jsme? V právním státě? Je to jak píše kony5. Dneska začneš podnikat, uděláš zakázku a pak za tebou přijde zadavatel a řekne ti, že ti nic nezaplatí, ať se jdeš soudit. Mezi tím krachne, ty nic nemáš a on otevírá další firmu s klidem? A na tebe padá jedna exekuce za druhou, protože ses tady snažil poctivě podnikat a teď nestíháš platit?Tead píše:Je třeba si hlavně přiznat že komunisti ani jiná partaj to taky fakt nezachrání, protože základní problém všeho je v lidech tady a né v tom jeslti je nás vede červeno oranžová skvadra a nebo modro fialová... já nesouhlasím s nesmyslným zvyšováním daní jak se předvedlo teď a už vůbec nesouhlasím s tím ,že vláda stojí na straně která sama vzešla z rozhodnutím nejslabší parlamentní strany...ale na druhou stranu vím, že pokud se chci mít aspoŇ trošku dobře, tak se musím snažit já a né doufat, že vrchnost obsadí lidumilové a budu se mít krásně bez práce...
Ano a je opravdu téměř jednou, jestli tam sedí ČSSD nebo ODS, proto nechápu, proč tady startlet, subterák a další tak brečej, proč tam není Karel, že to bude skáza? Klaus se nakonec svýho volebního období taky pěkně vybarvil...
Naposledy upravil(a) Rudi dne 28 led 2013 10:18, celkem upraveno 1 x.
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Ano Rudi, přesně proto píšu, že problém je v lidech, ty lidi dělají na sebe takovýhle pojeby, né systém...samozřejmě je chyba, že stát tomu moc nepomáhá, ALE takhle to funguje všude..stát tu není aby tě držel za ruku....stát nemůže za to, že tu jsou lidi zmrdi...
Micra K11 CG10DE
Pluriel TUJ3P
Pluriel TUJ3P