S jakou firmou půjčit supersport-slevoweby

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

twingo.driver

Re: S jakou firmou půjčit supersport-slevoweby

Příspěvek od twingo.driver »

Jo, aha, takže DriveIt nevydělává na pronájmu aut, ale na tom, že ti "instruktoři" nenápadně podsouvaj instrukce, jak to vyslat do kačírku. :mrgreen: Že já byl zas naivní debil a myslel jsem si, že by někdo moh bejt dokonce i seriózní. :mrgreen:
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec 8)

morfeuz

Příspěvek od morfeuz »

zkouseli jste nekdo tohle ?

http://supersport.driveit.cz/cenik/" onclick="window.open(this.href);return false;
skoda 105, skoda felicia, ford focus, skoda felicia motor excel, mazda 323f BA

T.i.m.u.r
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T.i.m.u.r »

morfeuz: Jak na to koukám, tak nevím jak zbytek osazenstva, ale když by si člověk chtěl půjčit něco "lepšího", tak minimálně já bych měl problém s velikostí té vratné kauce,...
r.v.: 1974 - 55HP/80Nm

(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz

jizvikova

Příspěvek od jizvikova »

T.i.m.u.r píše:morfeuz: Jak na to koukám, tak nevím jak zbytek osazenstva, ale když by si člověk chtěl půjčit něco "lepšího", tak minimálně já bych měl problém s velikostí té vratné kauce,...
ja take, kdybych mela vic investic, tak bych nevybirala ze slevowebu bohuzel

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Kdybyste si pořádně přečetli podmínky, tak zjistíte že u většiny firem jde tohle vyřešit směnkou.
✠Luftwaffle✠

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Ani tak se mi to moc nelibi - stane se nejaka ptakovina a clovek je v prdeli s dluhem na krku. Nechapu, proc to neresi kratkodobou pojistkou, cestovni pojisteni jde taky uzavrit na par dni.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Protože to lze(nebo alespoň to tak ještě před pár lety bylo) pouze v případě, že by jsi byl zaměstnanec a měl příslušný školení. My jsme jezdili bez pojistky i na MFFKV s oficiálama, protože jsme byli jen brigádníci a nikdo nás nepojistil. Taky by to nějak šlo pokrejt i pojistkou na blbost, ale tu ne každej má a tak je pro ně prostě asi nejjednodušší tohle řešení. Navíc je asi směnka větší sekera nad hlavou než pojistka, takže lidi nedělají kraviny.
✠Luftwaffle✠

janos666

Příspěvek od janos666 »

Beaver píše:Ani tak se mi to moc nelibi - stane se nejaka ptakovina a clovek je v prdeli s dluhem na krku. Nechapu, proc to neresi kratkodobou pojistkou, cestovni pojisteni jde taky uzavrit na par dni.
Zrovna včera jsem volal do dream-cars.cz a ptal jsem se na tu směnku a na to jak je to auto pojištěný, zajímalo mě také to plnění vzniklé škody, tak například na porsche je kauce 150 000, ale to bys zaplatil pouze že by člověk to auto rozšlehal k nepoznání, jako nějaké procento z maximální spoluúčastí, a minimální spoluúčast je prej kolem 10 000,- ale někdy v případě že jim zákazník třeba sedře disky tak si neberou ani celých 10000,- Takže dle mého názoru, zda člověk má trochu rozum, a nepojede za hranou svých možností tak by se nemělo nic stát. Pokud tedy někdo nesejme tebe, ale to jde pak na jeho pojištění ...
Subaru Impreza GT (víkendovka)
Opel Manta B GT/E 2.0i 8v
Honda Accord 2.0is (daily)
Škoda Superb II, 2.0TDI 125kw (daily nr.2)
Opel Manta B 400 + c20xe (zatím pouze polotovar)...

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

hattori_hanzo píše:Protože to lze(nebo alespoň to tak ještě před pár lety bylo) pouze v případě, že by jsi byl zaměstnanec a měl příslušný školení. My jsme jezdili bez pojistky i na MFFKV s oficiálama, protože jsme byli jen brigádníci a nikdo nás nepojistil. Taky by to nějak šlo pokrejt i pojistkou na blbost, ale tu ne každej má a tak je pro ně prostě asi nejjednodušší tohle řešení. Navíc je asi směnka větší sekera nad hlavou než pojistka, takže lidi nedělají kraviny.
přesně tak 8) Todle jsou firmy jenom na zážitky, takže sednout, projet se, pár krát přišlápnout plyn, udělat pár fotek na FB a nazdar, žádný ždímání maxima...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

twingo.driver píše:Jo, aha, takže DriveIt nevydělává na pronájmu aut, ale na tom, že ti "instruktoři" nenápadně podsouvaj instrukce, jak to vyslat do kačírku. :mrgreen: Že já byl zas naivní debil a myslel jsem si, že by někdo moh bejt dokonce i seriózní. :mrgreen:
Popravdě řečeno, momentálně o tom nemám zcela přesné info, takže možná budu kecat. Hlavně si myslím, že instruktor nebude takový hovado a nebude dobrovolně riskovat to, že ho někdo přinejmenším zraní. :D Navíc ti instruktoři už mají ty okruhy docela najetý a zhruba ví, kde si kdo co může nebo nemůže dovolit.

A to hlavní (pokuta za kačírek). Auta jsou sice pojištěný (ano, i na okruhu), ale je tam poměrně vysoká spoluúčast. A jelikož takovej výlet do kačírku zrovna třeba pro Ferrari, který už tam asi 2x bylo, není zrovna levná sranda, ta pokuta supluje tu spoluúčast. Ani nevím, jak je to v případě, že se to opravdu stane, ale je to taková hrozba, aby si lidi dali pozor.

A co bych poradil, tak půjčovat si na okruh Ferrari (a nemusím ani jezdit s Fiatem Linea 1.4) je IMO nesmysl. Na to jsou tam daleko zábavnější a i levnější auta. Osobně bych šel do 1M, to mě nadchlo neskutečně.
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

Odpovědět

Zpět na „Pokec“