Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec
ja take, kdybych mela vic investic, tak bych nevybirala ze slevowebu bohuzelT.i.m.u.r píše:morfeuz: Jak na to koukám, tak nevím jak zbytek osazenstva, ale když by si člověk chtěl půjčit něco "lepšího", tak minimálně já bych měl problém s velikostí té vratné kauce,...
Zrovna včera jsem volal do dream-cars.cz a ptal jsem se na tu směnku a na to jak je to auto pojištěný, zajímalo mě také to plnění vzniklé škody, tak například na porsche je kauce 150 000, ale to bys zaplatil pouze že by člověk to auto rozšlehal k nepoznání, jako nějaké procento z maximální spoluúčastí, a minimální spoluúčast je prej kolem 10 000,- ale někdy v případě že jim zákazník třeba sedře disky tak si neberou ani celých 10000,- Takže dle mého názoru, zda člověk má trochu rozum, a nepojede za hranou svých možností tak by se nemělo nic stát. Pokud tedy někdo nesejme tebe, ale to jde pak na jeho pojištění ...Beaver píše:Ani tak se mi to moc nelibi - stane se nejaka ptakovina a clovek je v prdeli s dluhem na krku. Nechapu, proc to neresi kratkodobou pojistkou, cestovni pojisteni jde taky uzavrit na par dni.
přesně takhattori_hanzo píše:Protože to lze(nebo alespoň to tak ještě před pár lety bylo) pouze v případě, že by jsi byl zaměstnanec a měl příslušný školení. My jsme jezdili bez pojistky i na MFFKV s oficiálama, protože jsme byli jen brigádníci a nikdo nás nepojistil. Taky by to nějak šlo pokrejt i pojistkou na blbost, ale tu ne každej má a tak je pro ně prostě asi nejjednodušší tohle řešení. Navíc je asi směnka větší sekera nad hlavou než pojistka, takže lidi nedělají kraviny.
Popravdě řečeno, momentálně o tom nemám zcela přesné info, takže možná budu kecat. Hlavně si myslím, že instruktor nebude takový hovado a nebude dobrovolně riskovat to, že ho někdo přinejmenším zraní.twingo.driver píše:Jo, aha, takže DriveIt nevydělává na pronájmu aut, ale na tom, že ti "instruktoři" nenápadně podsouvaj instrukce, jak to vyslat do kačírku.Že já byl zas naivní debil a myslel jsem si, že by někdo moh bejt dokonce i seriózní.