Nezlob se na mě, ale pravě jsi řekl další typickej argument, kterej je mi strašně moc k smíchu, zkráceně řečeno argument "můj mechanik dělá jen škodovky". Jak řekl Beaver, takovej člověk nemá s mechanikem nic moc společnýho.jajiN píše:Řekl bych, že ti lidi to dělají hlavně z praktického hlediska co se týče údržby těch aut. Tím nechci říct, že jsou bezúdržbové nebo nějak míň poruchové, ale dostupnost servisu (nemyslím autorizované), je přeci jen lepší co se týče koncernu, než ostatních značek. Teda aspoň z mého hlediska. Ono cena a dostupnost dílu je jedna věc, ale kdo Ti to namontuje? Někdo není třeba tak zručný, nebo si netroufne na obtížnější výměny/opravy. A každý zná, nebo přes doporučení se dostane právě k někomu kdo děla servis koncernu. Což si myslím, že je docela velká výhoda. Aspoň já teda znám ve svém okolí nejméně 5 takových. A přijet k nim s jinou značkou tak Vás pošlou někam.
Ale je pravda, že možná je můj pohled trochu zkreslenej tím, že já si na autech (+na autech kámošů, případně známejch, který za mnou pošle někdo s tím, že vyřeším jejich neštěstí, který jim způsobili právě ti mechanici v uvozovkách, svou úžasnou prací) udělám sám úplně všechno, co aspoň trochu můžu (rovná se na co mám vybavení), takže prostě všechno, kromě věcí typu výbrus kliky, srovnání hlavy a tak podobně...