Oplí technická poradna
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Oplí technická poradna
ja aj za polovicu .. pri odbere 10kusov ... 

Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
Miras už mi poslal nějaké redukce, tak to zkusím. 

Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
nekaz mi kseftyJRD McLAREN píše:ja aj za polovicu .. pri odbere 10kusov ...

Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
ja uz mam aj naradie ..aj material .. kua...
to ja taky...
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
hmm to nechám vyrobit i zadarmo jak budem chtítJuraj píše:kdyz mi dodate zavity tak vam to za stejnou cenu vyrobim u nas

opel kadett 2.0 16v gsi 
bývalka:opel astra g coupé linea blu OPC paket
Ford Focus ST white

Ford Focus ST white
pro me za me... ja si podobnych veci k motoru naseru kybl 

taky tak
opel kadett 2.0 16v gsi 
Ford Focus ST white

Ford Focus ST white
Kluci eFko mě začalo zlobit
Přijdu, sednu, nastartuju, jedu cca 20min na provozní teplotu, zastavím, chcípnu. Přijdu za třeba 5 - 10min a auto točí a nechytne jen divně "střelí" někde jak je vstřikování. Když to zkusím třeba za 2h až vychladne tak normálně naskočí a zase celej proces dokola...
Někdo mi řekl že to může být teplotní čidlo?
Nějakej nápad?

Přijdu, sednu, nastartuju, jedu cca 20min na provozní teplotu, zastavím, chcípnu. Přijdu za třeba 5 - 10min a auto točí a nechytne jen divně "střelí" někde jak je vstřikování. Když to zkusím třeba za 2h až vychladne tak normálně naskočí a zase celej proces dokola...
Někdo mi řekl že to může být teplotní čidlo?

Nějakej nápad?
Opel Astra H 1.4i 16v Z14XEP
VW GIV 1.6i 16v
VW GIV 1.6i 16v
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky mě napadlo teplotní čídlo. Má mít modrej konektor a bývá někde kolem termostatu.
Podle knížky by mělo mít tyhle hodnoty:
00°C - 4,8 - 6,6 kOhm
20°C - 2,2 - 2,8 kOhm
40°C - 1,0 - 1,4 kOhm
80°C - 270 - 380 Ohm
Podle knížky by mělo mít tyhle hodnoty:
00°C - 4,8 - 6,6 kOhm
20°C - 2,2 - 2,8 kOhm
40°C - 1,0 - 1,4 kOhm
80°C - 270 - 380 Ohm
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Seš rychlej
Díky.
Zkusím to, ještě jsem na to neměl čas a astra zatím stojí v garáži, tak jsem chtěl aspoň potvrzení od někoho jinýho

Zkusím to, ještě jsem na to neměl čas a astra zatím stojí v garáži, tak jsem chtěl aspoň potvrzení od někoho jinýho

VW GIV 1.6i 16v
VW GIV 1.6i 16v
Martty, tys zapomněl na kouzelnou radu - co kontrolka ECU? 

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

Naposledy upravil(a) VERMUT dne 09 bře 2013 11:05, celkem upraveno 1 x.
VW GIV 1.6i 16v
VW GIV 1.6i 16v
Měl jsem teď na krámě jednoho mechanika a prej teplotní čidlo by to být nemělo, že to spíš vypadá na rozdělovač a nebo to prej může bejt krokovej motor
moudrej z toho zrovna nejsem, kur*a už abych byl v garáži 
EDIT:
Teď jsem našel to o čem mluvil ten mechanik a prakticky i stejnej problém jinde na foru. tady je citace:
Dobrý den,
měla jsem něco podobného uplnou nahodou jsme přišĺy na to že v rozdělovači se tvářilo vše jakoby fungovalo ale museli jsme dát nový zapalovací modul, který přijmá vstupní signál od Halova snímače spíná a vypíná proud tekoucí primárním vinutím,dále magnetický snímač který snímá polohu horní uvratě a otáčky motoru, moc jsme se natrápily ale zase jezdím. Nechte si dařit.
Odkaz: http://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=37&t=10167

EDIT:
Teď jsem našel to o čem mluvil ten mechanik a prakticky i stejnej problém jinde na foru. tady je citace:
Dobrý den,
měla jsem něco podobného uplnou nahodou jsme přišĺy na to že v rozdělovači se tvářilo vše jakoby fungovalo ale museli jsme dát nový zapalovací modul, který přijmá vstupní signál od Halova snímače spíná a vypíná proud tekoucí primárním vinutím,dále magnetický snímač který snímá polohu horní uvratě a otáčky motoru, moc jsme se natrápily ale zase jezdím. Nechte si dařit.
Odkaz: http://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=37&t=10167
VW GIV 1.6i 16v
VW GIV 1.6i 16v
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
este pre uplnost si zavadu potvrdis tak,
ze sa pozres na sviecky... az budu cierne je to cidlo..
az budu normalne, tak je to ten modul...
ze sa pozres na sviecky... az budu cierne je to cidlo..
az budu normalne, tak je to ten modul...
krokáč určitě ne, to by ti cypovalo nezávisle na teplotě motoru.... já jezdil s rozbitým krokáčem nějakou dobu a někdy to jelo dobře, jindy to haprovalo nezávisle na teplotě.... ale nemyslím, že by krokáč ovlivnil starty.....
Nosce te ipsum - know thyself
- Tiger.s
- Kontaktovat uživatele:
Já sem pro čidlo teploty
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát
)
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up

01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
mě vadné čidlo teploty dělalo pravý opak, ecu si totiž při ztrátě signálu od čidla teploty,dosadí hodnotu pro cca90'C a motor by měl chcípat jen při studeným motoru, startuje se taky i špatně za studena a při ohřátým jsem to nějak extra nepozoroval,... je ale možný že je zaoxidovaný konektor a signál kolísá
ještě mě napadlo,jestli ti neprolíná benzín okolo vstřiku,přez O kroužek,taky jsem to zažil, pokud se tedy jedná o jednobodovku,po zhasnutí motoruti to může "zaplavit" sání
ještě mě napadlo,jestli ti neprolíná benzín okolo vstřiku,přez O kroužek,taky jsem to zažil, pokud se tedy jedná o jednobodovku,po zhasnutí motoruti to může "zaplavit" sání
Opel Astra F C20XE
To bude rozdělovačem.. asi za tepla nenajde polohu, kdy má začít pálit.. proto to někdy střelí do sání jak řikáš.. Jestli ho budeš měnit sám.. nech si pak nastavit předstih. 

Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
Super kua to je reakcí
díky
Zejtra jdu do garáže a podívám se na to. Musím říct že poprvé když mi to udělala tak jsem na místě vyndal vstřik(mám jednobod) a byla pravda, že O kroužek respektive ten plastový filtřík je naštípnutý a chtělo by to určitě vyměnit, ale vím že takhle to tam je nějakou dobu a řekl bych, že tím to asi nebude. Přikláním se víc k rozdělovači než k čidlu, ale to se teprve dozvím a pak vám řeknu
Jinak předstih se nastavuje jen strobem? Nebo to jde ještě jinak? Asi je ale stejně lepší to nechat nastavit co
Ještě jednou díky všem
EDIT:
existuje nějaká sada těsnění + filtr na ten vstřik?

Zejtra jdu do garáže a podívám se na to. Musím říct že poprvé když mi to udělala tak jsem na místě vyndal vstřik(mám jednobod) a byla pravda, že O kroužek respektive ten plastový filtřík je naštípnutý a chtělo by to určitě vyměnit, ale vím že takhle to tam je nějakou dobu a řekl bych, že tím to asi nebude. Přikláním se víc k rozdělovači než k čidlu, ale to se teprve dozvím a pak vám řeknu

Jinak předstih se nastavuje jen strobem? Nebo to jde ještě jinak? Asi je ale stejně lepší to nechat nastavit co

Ještě jednou díky všem
EDIT:
existuje nějaká sada těsnění + filtr na ten vstřik?
VW GIV 1.6i 16v
VW GIV 1.6i 16v
Sice je to dosti staré a možná hodně známé, ale stejnak to sem dám. Takový návod jak z C20XE ,,bezpečně" dostat téměř 300 koní bez turba...
http://www.fiattipo.net/index.php/clank ... lye-motoru

http://www.fiattipo.net/index.php/clank ... lye-motoru
Subaru Impreza GT (víkendovka)
Opel Manta B GT/E 2.0i 8v
Honda Accord 2.0is (daily)
Škoda Superb II, 2.0TDI 125kw (daily nr.2)
Opel Manta B 400 + c20xe (zatím pouze polotovar)...
ten clanek nekdo myslel vazne? 

Teda nejsem žadnej odbornik přes motory, ale teď se chci zeptat vážně, je to tedy možný? nebo spíš, kolik je tak reálný strop? 

Subaru Impreza GT (víkendovka)
zalezi to jenom na penezich 

chlapi nevi nekdo kde bych koupil protimrazove zatky na vodu na C20XE? jsou u sacich parohu na hlave, takove ty mensi...dneska mi jedna vyletela :/
Müller Motorsport & Customs - Autoservis Prostějov
- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku
- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku
elit by je měl mít 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
ja je kupuju normalne v mototechne
jeste v te stare postkomunisticke 

našla by se nějaká dobrá duše která prodá tento maličkej díl co je našroubován 5ti šrouby? jedná se o těsnící kroužek/gufero kolem poloosy
potřebuju to na F28 jelikož jsem zní odstranil transfer/rozvodovku tak se to nahrazuje tím to aby kolem polosy nic neteklo 

Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
- petanek192
Kouknu doma
Švédská kvalita...to není turek u mašiny v Německu co si myslí, že DAS auto se spokojí se svým jménem z dob co to dělal Herr Němec
Saab 2,3Turbo AERO , POWERFLEX , EBC , WEBASTO , NIVOMAT
Saab 2,3Turbo AERO , POWERFLEX , EBC , WEBASTO , NIVOMAT
Napadá vás, kudy by mi mohlo na Fku zatíkat dovnitř? u spolujezdce mám hromadu vody, u řidiče je taky, ale není to tak hrozné..
Auto od podzimu stálo venku, takže se to tam nahromáždilo.. rád si vyslechnu nápady, kudy by mohlo zatékat, připadne mi, jakoby teklo zpoza palubovky, koroze pod čelním žádná není a u střešního okna jsem odtoky čistil v létě,.. tak čím by to mohlo být ? :/
sice ted nemůžu nic moc rozdělávat (sekl jsem si šlachu, tak mám ruku v dlaze), ale dost mi ta voda vadí, a pořád se tam drží, i když jsem vyndal gumové zátky v podlaze a propíchl ty asfaltový pláty, aby to mohlo odtýkat.

Auto od podzimu stálo venku, takže se to tam nahromáždilo.. rád si vyslechnu nápady, kudy by mohlo zatékat, připadne mi, jakoby teklo zpoza palubovky, koroze pod čelním žádná není a u střešního okna jsem odtoky čistil v létě,.. tak čím by to mohlo být ? :/
sice ted nemůžu nic moc rozdělávat (sekl jsem si šlachu, tak mám ruku v dlaze), ale dost mi ta voda vadí, a pořád se tam drží, i když jsem vyndal gumové zátky v podlaze a propíchl ty asfaltový pláty, aby to mohlo odtýkat.

Naposledy upravil(a) ernst dne 20 bře 2013 13:55, celkem upraveno 1 x.
Soob 900NG B204l 136kw (zatím)