Tak to nahraj někam jinam, ne? Já používám http://www.imgur.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Po šesti měsících, stovkách prom*daných dolarů a hodin hledáním toho správného jsem nakonec ustoupil z požadavků a koupil téměř holou sérii, ale v opravdu TOP stavu. Po kompletní inspekci nezávislou firmou a zárukou. Bohužel tomu všemu i odpovídala cena. Za dva týdny si jí jedu vyzvednout, zatím na ní mám nemalou zálohu.
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Ritchma píše:Tak to nahraj někam jinam, ne? Já používám http://www.imgur.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Po šesti měsících, stovkách prom*daných dolarů a hodin hledáním toho správného jsem nakonec ustoupil z požadavků a koupil téměř holou sérii, ale v opravdu TOP stavu. Po kompletní inspekci nezávislou firmou a zárukou. Bohužel tomu všemu i odpovídala cena. Za dva týdny si jí jedu vyzvednout, zatím na ní mám nemalou zálohu.
Stará generace Eva je můj sen, ale živit to je už o něčem jiném. Tohle je Evo 6.5? Tyhle generace(Evo 3-6) jsou podle mě nejhezčí, jen ta 6.5 má podle mě nejošklivější zadní světla, nelíbí se mi, jak jsou "malá". Každopádně je to i tak pěkné auto
Gooder píše:Stará generace Eva je můj sen, ale živit to je už o něčem jiném. Tohle je Evo 6.5? Tyhle generace(Evo 3-6) jsou podle mě nejhezčí, jen ta 6.5 má podle mě nejošklivější zadní světla, nelíbí se mi, jak jsou "malá". Každopádně je to i tak pěkné auto
Bohužel to není TME, na druhou stranu u TME jsem nemohl překousnout červené sedačky a hlavně cenový rozdíl, který je cca 5000-7000$. Je to normální šestka a kromě kol a catbacku je to čistá série. A ano vybíral jsem to šest měsíců a byl to vždycky můj sen, jenom díky nedostupnosti těchto aut v čr (nepočítám praváky) jsem se kdysi přeorientoval na STi.
K těm malým světlům. Jestli máte na mysli ty menší kousky na kufrových dveřích, tak to se mi hrozně nelíbí a za žádnou cenu jsem to na autě nechtěl!
Co se týče vzhledu, tak jediný plán je přední nárazník, protože bohužel na tom je nárazník z pětky Jinak asi předělat na plyn, pokusit se z toho udělat předokolku a swapnout tam atmosféru Moje představa je cca 400ps, to by mělo být během cca roku hotový, zatím budu pomalu dávat dohromady potřebné díly, pak se to všechno nahází na auto a naladí.
Pane Ritchmo, hoďte na to kastli z Hjondé Coupe a bude to k světu! Dělam si prdel, super kára, jedna z mála zajímavejch na TF. Doufam, že brzo přibudou nějaký videa spíš než fotky.
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec
Sedačky se dají pořešit, to není problém, nakonec zadek se dá sehnat černý prakticky zadarmo z devítky a dopředu nějaké skořápky, ale za těch pár změn co TME má mi příjde 120tis docela dost, pohybují se v sérii kolem 500tis+
Ritchma píše:Co se týče vzhledu, tak jediný plán je přední nárazník, protože bohužel na tom je nárazník z pětky Jinak asi předělat na plyn, pokusit se z toho udělat předokolku a swapnout tam atmosféru
to můžem vyměnit motory, převodovky a pohon a budem oba spokojení
Keep /-/atin'
Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook