Jaký nový mobil?
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Jaký nový mobil?
jak nekdo vubec muze srovnavat zrcadlovku s cimkoliv jinym? 

Tak to je relativne znama vec, ze snimaci cip uz by musel byt fakt hodne spatnej, ale pokazil to, co projde super sklem.kubi píše:A vůbec, co se týče pojmu levná zrcadlovka. Někde jsem četl článek, kde se autor pousmíval nad tím, že někoho šokovalo, že měl několik set tisíc v objektivech, tělo z řekněmě upper low-end řady a fotil nádherné snímky.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- LiberaleMiguel
kubi: Nevim jak to je u 920, ale ta 808 ma prave tolik nejruznejsich nastaveni, ze kdyz clovek chce, tak si s tim muze fakt vyhrat. Nehlede na to, ze ihned po uvedeni toho telefonu se zacaly objevovat aplikace pro fotak, ktere se neomezovaly jenom na JPEG, fotily do RAWu a umely z toho vyzdimat jeste vic.
Jinak o srovnani Nokie se zrcadlovkou si rekla primo Nokia, resp. jeji byvaly CEO Olli-Pekka Kallasvuo, ktery pred par lety prohlasil, ze za par let bude telefon schopny fotit jako zrcadlovka. Tehdy se mu vysmali, ze fyziku neojebes atd. Jasne, v nekterych smerech opravdu ne, ale vetsina tech recenzentu co meli moznost vyzkouset co dokaze PureWiev mu pak dali za pravdu. Jasne, ty telefony nikdy nebudou fotit jako zrcadlovky s objektivama za statisice, ale taky zrcadlovku nikdy nenacpes pohodlne do kapsy. A kompaktum uz timdle tempem zvoni hrana hodne nahlas
Jinak o srovnani Nokie se zrcadlovkou si rekla primo Nokia, resp. jeji byvaly CEO Olli-Pekka Kallasvuo, ktery pred par lety prohlasil, ze za par let bude telefon schopny fotit jako zrcadlovka. Tehdy se mu vysmali, ze fyziku neojebes atd. Jasne, v nekterych smerech opravdu ne, ale vetsina tech recenzentu co meli moznost vyzkouset co dokaze PureWiev mu pak dali za pravdu. Jasne, ty telefony nikdy nebudou fotit jako zrcadlovky s objektivama za statisice, ale taky zrcadlovku nikdy nenacpes pohodlne do kapsy. A kompaktum uz timdle tempem zvoni hrana hodne nahlas
- Sova
Presne, souhlas!annuvin píše:Jako nemám zkušenost přímo s Iphonem, ale co se týče iTunes, v životě jsem neviděl horší program.. dostat do iPodu písničky mi trvalo tři hodiny.. nevim, ale prostě klasická mp3 mi přijde 100% lepší, píchnu do USB, zkopíruju co chci a hraju.. nebo na Ipadu založit účet, aby mi dovolil cokoliv stáhnout.. opět porod.. a to nejsem žádná lama
;ednou jsem od O2 dostal zadarmo ipod shuffle...
Po rozbaleni" bezcenne" male pruhledne krabicky a naslednem zkouseni ipodu jsem nabyl dojmu ze je to nejaky nefunkcni zmetek, jelikoz to neslo zapnout, hudba v pristroji nehrala...tento uzasny Jobsuv produkt jsem strcil do suplete a obcas pouzival jako fleshdisk (jako fleska to jako zazrakem fungovalo) asi po peti letech jsem to hodil na aukro od koruny...prali se o to, jako opice po bananu...
Trochu mi to nedalo a zacal to vice zkoumat, at vim co vlastne prodavam a jestli to jde nebo jak...
Po pul dni jsem zjistil, ze je treba mit nejake zajebane itunes a pristroj synchronizovat aby byl funkcni! Dále nahravani pisnicek přes itunes a vubec uzivatelske prostredi a system te aplikace, to je jedno velky totalni hovno, na ktery musi met clovek docenturu a tyden dovolene aby si mohl poslechnout nejakou mp3ojku...
Ty apple vyrobky mi prijdou něco jako toaletni papir, ktery nejde utrhnout a aby sis mohl vytrit prdel, tak ssebou musis nosit nuzky...iNuzky...
Ja radeji jine ovoce...ostruziny...
Mám BlackBerry Bold 9790 s OS7 a jsem maximalne spokojeny...uz jen diky vychytanemu systemu zkratek na cokoli a hlavne diky perfektni hardwarove klavesnici.
Ad Apple...Co taky chtit od spolecnosti, ktera ma v logo nakousle jabko...
No ja osobně ohryzky po někom nežeru...
Cléon & Fonte
Sova:
ten toaletak me rozsekal.
Ja jsem po roce a pul, presel zpatky ke krasne "hloupymu" telefonu, poridil si tablet a jsem spokojenej.

Ja jsem po roce a pul, presel zpatky ke krasne "hloupymu" telefonu, poridil si tablet a jsem spokojenej.
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
Ja sem zakoupil cinu zopo libero 500 z http://www.zopomobileshop.com" onclick="window.open(this.href);return false; a sem spokojenej cena kvalita velikost displej je pro me ok maji founy do velikosti 5.7 palce
LiberaleMiguel píše:Bobek: S3 má kamoš už několik měsíců a max spokojenostNokie a Symbian je mrtvá kapitola, ale to co Nokia předvádí teď prostě pecka je, jejich foťáky jsou top(dyť odborné fotoweby se nebojí to srovnat s nejlevnějšíma zrcadlovkama), konstrukci mají perfektní, ono to unibody má hodně do sebe. Bezdrátové nabíjení se hodí někde v kancul, nebo aji doma, kdy prostě telefon odložíš a on se nabíjí a nemusíš nic zapojovat, na cesty sebou logicky budeš brát normální drátovou nabíječku
v autě je to třeba taky super, s tím jejich novým držákem co teď ukázali na MWC
WP je o zvyku, ale každý kdo to dýl používá a nepotřebuje "rozmanitost" Andoridu dá za pravdu, že ten systém prostě dobrý je, jednoduchý a funkční.
HTC sice navigaci zdarma má, ale ne offline a rozhodně ani zdaleka tak dobrou jako Nokie, to je jako srovnávat 1,2TSi a 2JZ twinturbo
honzyh: Jestli trváš na Adnrodiu tak koupi S3 určitě nebudeš litovatu iPhonu se bez iTunes neobejdeš, sice už telefon bez něho zprovozníš, ale všechno jde dovnitř přes iTunes, takže pořád stejné peklo a z hlediska firemní stratefie Apple prostě iTunes na kompech s Windows nikdy nebude fungovat tak, aby to člověk neměl chuť hodit o zeď
hovadina dne,mám 3 tí iphone v řadě za sebou ,takže téměř 6let ho používám a na PC s win nemám nejmenší problém. Zkus hodit o zed svůj PC,možná mu to pomůže.
- LiberaleMiguel
blázen: a zkoušel jsi někdy iTunes třeba na Macu ? Tam bys viděl jak to má fungovat 

mě funguje na win ten itunes tak jak má a vždy fungoval. Myslím,že tebe akorát sere,že ho nemáš,tak na něj házíš špínu... nic víc. Píšu znovu,funguje mě na 100% jak má,bez problému.
- Libor12
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Výjimečně souhlasím s Michalem Svobodou.LiberaleMiguel píše:blázen: a zkoušel jsi někdy iTunes třeba na Macu ? Tam bys viděl jak to má fungovat

toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/
Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/
Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP
to je Libore to poslední co mi vadí. Já se ho zastanu,funguje jak má a po 2 letech jde prodat za dobré peníze,narozdíl od samsungů a jiných..
Apple je něco jako VW. Není na tom nic zvláštního, ale každej to umí použít k běžným činostem a vytvořil se kolem toho prapodivný kult, který dává některým majitelům pocit, že mají něco extra.
Beaver: a já Tě ještě doplnim - dávaj do toho nějaký drogy či co, jak do toho jednou spadneš, tak už nemůžeš ven. A dost lidí dá mozek do zastavárny, když si to jdou koupit a pak se chovaj jak retardi.
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
Ono to některým majitelům/uživatelům může znít jako urážka, ale není to tak myšleno - produkty Apple (snad kromě těch iTunes, ale to se snad časem dostalo na rozumnou úroveň) jsou vymyšlené a navržené tak, aby je uměl použít každý debil. Princip je jednoduchý - on si to potom totiž každej debil i koupí, debilů je na světě mraky a systémy náročné na používání mozku jim nevyhovují. Takže jako byznys model je to geniální. Každopádně mimo ČR je iPhone masovka, manageři nosí spíš Blackberry (a samozřejmě s aktivním BIS/BES), v lepší společnost se objeví občas Vertu a jinak různé high-end novinky. No a já jsem exot a tak mám Nokii s Linuxem 

- phaeton_esc
Mno ja nevim, mam od nich uz druhej komp a tablet, iPhone jsem mel a popravde X ruznych lidi co znam mi tvrdi to same. Pritom je to obycejna spotrebka s Unixovym OS, ktera ma v CR divny ceny a auru "neceho lepsiho". Osobne tohle taky nechapu, tim spis jako uzivatel. Takovy to "jeee Apple, ten musi mit penez/kokot namyslena" mi prijde vcelu prazvlastni. Ono je totiz otazkou zda jejich produkty nekdo opravdu realne pouziva, nebo je ma jenom aby je mel..Beaver píše:Apple je něco jako VW. Není na tom nic zvláštního, ale každej to umí použít k běžným činostem a vytvořil se kolem toho prapodivný kult, který dává některým majitelům pocit, že mají něco extra.
2 Miguel - jak to ma na Macu fungovat? Protoze i na Macu s cca 500gb velkou knihovnou se chovaly velmi, velmi line. Nemluve o synchronizaci aplikaci, to je taky porod. Takze dikybohu aspon za iCloud..
A abych byl k tematu - osobne bych pockal na HTC One - nebyt mi lito davat tolik penez za telefon. Jinak bych pockal na Lumii 520 a hotovo

Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Občas si po sobě přečti co píšeš.LiberaleMiguel píše:...ktery pred par lety prohlasil, ze za par let bude telefon schopny fotit jako zrcadlovka...
...co meli moznost vyzkouset co dokaze PureWiev mu pak dali za pravdu...
...Jasne, ty telefony nikdy nebudou fotit jako zrcadlovky...

Na druhou stranu mi řekni jedinej důvod, proč by měl bejt v posraným telefonu systém náročnej na používání mozku? Aby si mohla parta ajťáků honit svoje e-ega na fórech kde si vyprávějí o tom, jak co nejlíp vzít telefon, rozkurvit ho nedodělaným firmwarem nějakýho podobnýho matláka a pak se z toho půl roku snažit udělat zase zpátky fungující telefon?Beaver píše:...debilů je na světě mraky a systémy náročné na používání mozku jim nevyhovují. Takže jako byznys model je to geniální.
✠Luftwaffle✠
- Sova
A dost lidí dá mozek do zastavárny,
teds globus zas prozměnu rozsekal mě
Bobře, manažer teda nejsem, ale pokud chci slušnej novej telefon s hardwarovou klávesnící...nemám na výběr...
Nokia E52? Jo..chtěl sem, a možná stále chci...hlavní plus je ta výdrž baterie...ale ten symbian?...hm to je fakt v prdeli myslím...
materiály a výdrž baterie jaksi nepřebily to, co sem o tom telefonu celkově pochytil...proto BB
Delší dobu přemýšlím o variantě, že si koupím Nokiu 5140i a k tomu budu mít BB...
prostě "hloupí klasika" s outdoorovýma praktickýma možnostma a k tomu moderní stroj se vším všudy...
Měl sem SE X10i a nikdy víc čistě dotykáč...
k applu se nemá cenu vyjadřovat za ty peníze co to stojí a celkově o Apple platformách a OS...
...prostě nikoho nezajímá (mně) nějakej jejich svebytnej unikátní systém, kterej radoby konkuruje Windows a nabízí jinou iAlternativu...at si to strčej do prdele...
je to jak když kámoš vymyslí bicykl...a já abych mu konkuroval, tak přijdu na trh s tou jednokolovou kundou co na ní jezdí večerníček...narvu peníze do reklamy a "PR oblbovaček" a vytvořm dojem že večerničková jednokolka je lepší než bicykl...ne-li babeta...
Nechci to protože je to jiný, a že to na tom staví image značky a image exkluzivity...
...nechci to proto, že to lidi právě z těchto důvodů chtějí, a tím ej to populární cool...je mi to prdel...
odbočím...
obal prvního ipod shufllu vypadala jako bezcená umělohmotná ubohost bez nápadu alá NDR nebo Polsko či noname Čína provenience...
ZA tu sračku chtěli tuším přes dva tisíce...neměli to displej...materiály...no to byl takzvaný kovoplast / Ipod shuffle mi spadl z cca 40 cm na zem a hned to bylo otlučené a zdeformované...šit
Te doby konkurent Shufflu ....iRiver S10 s OLED displejem ...btw. iRiver je Hong-Kongská značka /čínská/...když to zkrátím...něco jako Ferrari versus zhnilé jabko...
Jedna z ubohostí applu je například ta, že u iRiveru jsem dostal za cca. 3000 kč k 1gb mp3ojce mimojiný cd se softwarovým programme na přetahování, konverzi hudebních formátů a vedení hudby v přehřávači...nutno podtknout velice uživatelsky příjemným a intuitivním...
U Ipod Shuffle dostal člověk za stejný peníze mimo plexisklové krabičky z NDR slušné hovno a musí přemýšlet a zaobírat se tím, kam kurva mám co do vyhledávače psát a kde co kurva stahovat, abych měl nějaký zajebany iTunes, ze kterýho stejně nepochopíš...
Pokud se budu zítra hodně nudit, pošlu fotku obalu, obalové techniky iRiveru S10...nemá smysl popisovat jak vypadá obal Applu iPod Shuffle I. gen vs iRiver S10...
Je to něco jako toaletní papír vs Origami!...
no měl to Steve pěkně vymyšlený, že mu to tak krásně vyšlo...asi byl taky Iluminát z Bilderbergu
teds globus zas prozměnu rozsekal mě

Bobře, manažer teda nejsem, ale pokud chci slušnej novej telefon s hardwarovou klávesnící...nemám na výběr...
Nokia E52? Jo..chtěl sem, a možná stále chci...hlavní plus je ta výdrž baterie...ale ten symbian?...hm to je fakt v prdeli myslím...
materiály a výdrž baterie jaksi nepřebily to, co sem o tom telefonu celkově pochytil...proto BB
Delší dobu přemýšlím o variantě, že si koupím Nokiu 5140i a k tomu budu mít BB...
prostě "hloupí klasika" s outdoorovýma praktickýma možnostma a k tomu moderní stroj se vším všudy...
Měl sem SE X10i a nikdy víc čistě dotykáč...
k applu se nemá cenu vyjadřovat za ty peníze co to stojí a celkově o Apple platformách a OS...
...prostě nikoho nezajímá (mně) nějakej jejich svebytnej unikátní systém, kterej radoby konkuruje Windows a nabízí jinou iAlternativu...at si to strčej do prdele...
je to jak když kámoš vymyslí bicykl...a já abych mu konkuroval, tak přijdu na trh s tou jednokolovou kundou co na ní jezdí večerníček...narvu peníze do reklamy a "PR oblbovaček" a vytvořm dojem že večerničková jednokolka je lepší než bicykl...ne-li babeta...
Nechci to protože je to jiný, a že to na tom staví image značky a image exkluzivity...
...nechci to proto, že to lidi právě z těchto důvodů chtějí, a tím ej to populární cool...je mi to prdel...
odbočím...
obal prvního ipod shufllu vypadala jako bezcená umělohmotná ubohost bez nápadu alá NDR nebo Polsko či noname Čína provenience...
ZA tu sračku chtěli tuším přes dva tisíce...neměli to displej...materiály...no to byl takzvaný kovoplast / Ipod shuffle mi spadl z cca 40 cm na zem a hned to bylo otlučené a zdeformované...šit
Te doby konkurent Shufflu ....iRiver S10 s OLED displejem ...btw. iRiver je Hong-Kongská značka /čínská/...když to zkrátím...něco jako Ferrari versus zhnilé jabko...
Jedna z ubohostí applu je například ta, že u iRiveru jsem dostal za cca. 3000 kč k 1gb mp3ojce mimojiný cd se softwarovým programme na přetahování, konverzi hudebních formátů a vedení hudby v přehřávači...nutno podtknout velice uživatelsky příjemným a intuitivním...
U Ipod Shuffle dostal člověk za stejný peníze mimo plexisklové krabičky z NDR slušné hovno a musí přemýšlet a zaobírat se tím, kam kurva mám co do vyhledávače psát a kde co kurva stahovat, abych měl nějaký zajebany iTunes, ze kterýho stejně nepochopíš...
Pokud se budu zítra hodně nudit, pošlu fotku obalu, obalové techniky iRiveru S10...nemá smysl popisovat jak vypadá obal Applu iPod Shuffle I. gen vs iRiver S10...
Je to něco jako toaletní papír vs Origami!...
no měl to Steve pěkně vymyšlený, že mu to tak krásně vyšlo...asi byl taky Iluminát z Bilderbergu

Cléon & Fonte
- LiberaleMiguel
blazen: Ted jsi na to kapnul, strasne me sere, ze nemam iPhone
Jeste jsi zapomnel dodat, ze ho nemam protoze na neho nemam
Typicke kecy iOvce 
Ad cena iPhone: v zahranici je to tuctovka jenom proto, ze to operatori dotujou nasobne vic nez jakykoliv telefon, protoze lidi proste na to jsou schopni stat ty fronty.... Ale todle uz konci, v US uz nekteri operatori ty extremne vysoke dotace na iPhony rusi, protoze se jim to proste prestava vyplatit, takze ty prodeje proste uz neporostou do nekonecna...

Ad cena iPhone: v zahranici je to tuctovka jenom proto, ze to operatori dotujou nasobne vic nez jakykoliv telefon, protoze lidi proste na to jsou schopni stat ty fronty.... Ale todle uz konci, v US uz nekteri operatori ty extremne vysoke dotace na iPhony rusi, protoze se jim to proste prestava vyplatit, takze ty prodeje proste uz neporostou do nekonecna...
Zrovna iphone jsem v ruce nikdy nedržel ale měl jsem půjčený ten nový macbook pro a je to neskutečná mašinka.
Lehký ultra tenký noťas vrchní půlka má asi dva milimery a ten displej je v ní ještě zapadlý... Rozlišení 2 880 x 1 800 zvuk na to že je to tak tenké luxusní krásně čistý i basy byly parádní. Navíc díky SSDčku rychlost dostatečná
Kdybych tyhle věci využil tak bych za něho možná i dal těch 60klacků ale vzhledem k tomu že polovina věcí co to má je pro mě nevyužitelná tak zůstávám u windowsu.
Lehký ultra tenký noťas vrchní půlka má asi dva milimery a ten displej je v ní ještě zapadlý... Rozlišení 2 880 x 1 800 zvuk na to že je to tak tenké luxusní krásně čistý i basy byly parádní. Navíc díky SSDčku rychlost dostatečná

Kdybych tyhle věci využil tak bych za něho možná i dal těch 60klacků ale vzhledem k tomu že polovina věcí co to má je pro mě nevyužitelná tak zůstávám u windowsu.
Taky zrovna resim, ale nesedi mi android a mam alergii na veskere apple vyrobky. Jednak mi vadi ze to ma kazdy a za tu cenu to nenabizi naprosto nic vyjmecneho.
Zkousel nekdo ty novejsi a drazsi nokie? Nikdo to kolem me nema a jeste jsem se nikam to vyzkouset nedostal. Tak vubec nevim jak se windows v mobilu chova. Plne mi vyhovovala nokia N9, bohuzel jsem si ji rozbil, nova uz se mi kupovat nechce a jety veci ja nemam rad...
Btw jsem nikdy nepochopil tu apple manii, tady ma iPhone temer kazdy a jakmile se objevi novy, okmazite se zbavi stareho a koupi novy i kdyz nedostanou temer nic navic a musi silne priplatit. A mac mam ve skole, zrovna z nej pisu a to tecou mi z toho nervy!
Zkousel nekdo ty novejsi a drazsi nokie? Nikdo to kolem me nema a jeste jsem se nikam to vyzkouset nedostal. Tak vubec nevim jak se windows v mobilu chova. Plne mi vyhovovala nokia N9, bohuzel jsem si ji rozbil, nova uz se mi kupovat nechce a jety veci ja nemam rad...
Btw jsem nikdy nepochopil tu apple manii, tady ma iPhone temer kazdy a jakmile se objevi novy, okmazite se zbavi stareho a koupi novy i kdyz nedostanou temer nic navic a musi silne priplatit. A mac mam ve skole, zrovna z nej pisu a to tecou mi z toho nervy!
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Liberalemigueli nepovažuju se za iOvci. Prostě mi ten telefon vyhovuje. Poslední 4ku co má jsem dostal od operátora za 1530kč , za půl roku si vezmu pravděpodobně 5tku, ikdyž mě sere , že je větší. Nejsem zastáncem těch megacihel , jako vyrábí třeba samsung. Je to do kapsy a ruky už moc. Řekněme, že tyto telefony mi často usnadňují fungování v práci, takže je opravdu umím narozdíl od většiny využít. Měl sem chvíli v ruce nový samsung obřích rozměrů, je to fajn, ale zpracování je hnůj, jako by to dělali z petláhví z kontejneru. Jinak proti těm telefonům nic nemám, jen že to je samsung, moc veliké a škaredé. O jejich vybavení a funkcích se dnes je zbytečné hádat. Je to všechko na podobných úrovních. Nikdo oproti druhým nenabízí nic extra. Pro mě je z mých zkušeností iphone spolehlivý telefon, který mne nikdy nezklamal, ani jedinkrát v životě, tak proč bych měl někomu tvrdit, že si má koupit nějaký krám od samsungu, když iphone v mých rukou prostě funguje na 100%. K cenám programů a her je zbytečné se vyjadřovat, většina stojí vysloveně pár desetikorun, což mě sere daleko míň,než zločinecké poplatky na parkovišti nebo u doktora.
- LiberaleMiguel
Ritchma: Windows Phone 8 je na vsech telefonech prakticky stejny, u Nokii je rozidl akorat v pridanych aplikacich( navigace, neco na foceni atp ). Kamos pouzival WP na Samsungu a rikall, ze maximalni spokojenost, jedine co mu na tom chybelo tak byl vetsi vyber her. Jestli mas rad jednoduchy system, ktery proste funguje, pouzivas facebook a ses furt online tak je to presne pro tebe
Ale aji v jinych pripadech s nim muzes byt spokojeny.
Edit: tady jeste zkusenosti s Lumii 820
Blazen: kolik proboha platis pausal, ze jsi dostal iPhone tkahle levno ?

Edit: tady jeste zkusenosti s Lumii 820
Blazen: kolik proboha platis pausal, ze jsi dostal iPhone tkahle levno ?

Naposledy upravil(a) LiberaleMiguel dne 05 bře 2013 10:50, celkem upraveno 1 x.
mám tarif kredit 750 + internet 2gb za myslím 264kč ale to bych se musel podívat,takže platím tak litr měsíčně za ono číslo, výhodou u toho iphone je,že po dvou letech ho prodám za 3-4násobně vyšší cenu,než jsem ho koupil,ty jiný sráče jako samsung,nokia atd..tam ta cena co padá jak hruška ze stromu ,takže za něj dostaneš prd
Blázen - nezlob se na mě, ale i když se za iOvci nepovažuješ, tak se přesně tak vyjadřuješ. Cokoliv není iPhone je sráč, typická ovečka... A pokud tedy chceš říct že díky tomu že si iPhone drží cenu a ostatní telefony ne a tím pádem jsou tedy sračky, pak by si měl přestat nadávat na koncern.
Mig - ta nokie se mi líbí, vždycky jsem si nejlépe vybral mezi nokiemi. Bohužel WP8 nikdo kolem mě nemá a tak až budu trošku míň busy musím skočit někam do obchodu si to osahat. Jediné co mi dost vadí je ta cena
Hry na mobilu nehraju, jediné co umím ocenit je slušný zvukový výstup, fotoaparát a displej, protože jediné co dělám je fotím, internet a klasika telefonování a chatování.
Mig - ta nokie se mi líbí, vždycky jsem si nejlépe vybral mezi nokiemi. Bohužel WP8 nikdo kolem mě nemá a tak až budu trošku míň busy musím skočit někam do obchodu si to osahat. Jediné co mi dost vadí je ta cena

Function > Form
Function > Form
Tak BB neni ciste pro manazery, ale ve spojeni s BIS/BES je pro ne kazdopadne zajimavej.Sova píše:Bobře, manažer teda nejsem, ale pokud chci slušnej novej telefon s hardwarovou klávesnící...nemám na výběr...
Mimo CR za absolutne jine penize poridis od operatora de facto libovolnej smartphone, vcetne novych Galaxy, takze toto neni hlavni duvod.LiberaleMiguel píše:Ad cena iPhone: v zahranici je to tuctovka jenom proto, ze to operatori dotujou nasobne vic nez jakykoliv telefon, protoze lidi proste na to jsou schopni stat ty fronty
Treba novy Sony VAIO je myslim co do parametru velmi slusny a hezky stroj. Widle ti na nem pujdouBohuš píše:Kdybych tyhle věci využil tak bych za něho možná i dal těch 60klacků ale vzhledem k tomu že polovina věcí co to má je pro mě nevyužitelná tak zůstávám u windowsu.

Jinak teda od Nokie si bohuzel nemam co vybrat, Wokna se mi nelibi, zkousel jsem je a neoslovilo me to. N9 je bohuzel zabita samtnou Nokii. Takze cekam co bude dal, sem tam probleskuji zpravy o novem Linux telefonu zalozenem na Ubuntu/Debian derivatu a co jsem videl nejake video, tak se mi to hodne libilo.
v práci sme měli 5 let BB, každou chvilku problémy HF sadou v autě nebo synchronizací, teď od nového roku se odhlasovalo že už BB nechcem a koupili jsme Iphony. Většina lidí je spokojena, ale pro mě je Apple bez Jobse jako žena bez prsou, tak jako jeden z mála mám SG. 100lidí 100 chutí
Trabant, VW Golf, MX 5
- LiberaleMiguel
Ritchma: hudebni vystup maji Nokie spickove(svoji E7 jsem napojil na klubovou aparaturu a nikdo nepoznal ze to hraje z mobilu), fotak a displej u 920 jsou absolutne TOP, mozne trochu skoda, ze tam Nokia nedala AMOLED, ale to je zase o osobnich preferencich komu sedi vic jaky typ displeje
Beaver: To je sice pravda, ale iPhony jsou stejne dotovane vic nez jine telefony, to je proste fakt
Beaver: To je sice pravda, ale iPhony jsou stejne dotovane vic nez jine telefony, to je proste fakt
Kdyby 920 nestála kolik stojí, už bych jí dávno měl. Dovolit si jí můžu, ale nechci. Působí to na mě až moc předraženě. Možná až příjdou s něčím cenově rozumnějším, tak to koupím. Zatím mám svojí nesmrtelnou a několikrát utopenou N95 8gb. Pět let je každý den v provozu, akorát jsem jí vyměnil kryt a funguje bezvadně dokonce i s původní baterií 

Function > Form
Function > Form
- LiberaleMiguel
Ritchma: Tak jestli nutne netrvas na nejvyssim modelu tak vem tu 820, displej ma stejnou technologii jenom je o 0,2" mensi, fotak je sice horsi, ale furt foti hodne dobreo, zvukovy vystup je stejny. Ma sice jenom 8GB vnitrni pamet misto 32GB, ale zase podporuje pametovky. Vic rozdilu tam neni. A nebo si proste par rmesicu pockej az ta cena spadne, nebo na levnejsi novinky predstavene na MWC
blbost,přečti jsi co jsem napsal výš. Nejsem žádná ovečka.. spíš pozoruju stádo lidí,kteří mnohdy iphone nevlastnili,jak se ho snaží nějakým způsobem hanit. Já jsem nikdy nikde nenapsal,že Iphone je nejlepší telefon na světě a všecky ostatní jsou šmejdy. Napsal sem,že mi vyhovuje a o výbavě a možnostech se nemusí diskutovat,protože ty telefony nabízejí poměrně stejnou úroven.Ritchma píše:Blázen - nezlob se na mě, ale i když se za iOvci nepovažuješ, tak se přesně tak vyjadřuješ. Cokoliv není iPhone je sráč, typická ovečka... A pokud tedy chceš říct že díky tomu že si iPhone drží cenu a ostatní telefony ne a tím pádem jsou tedy sračky, pak by si měl přestat nadávat na koncern.
Mig - ta nokie se mi líbí, vždycky jsem si nejlépe vybral mezi nokiemi. Bohužel WP8 nikdo kolem mě nemá a tak až budu trošku míň busy musím skočit někam do obchodu si to osahat. Jediné co mi dost vadí je ta cenaHry na mobilu nehraju, jediné co umím ocenit je slušný zvukový výstup, fotoaparát a displej, protože jediné co dělám je fotím, internet a klasika telefonování a chatování.