Oplí technická poradna
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Oplí technická poradna
Pokud máš šíbr, čistil si někdy odtoky?
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
no, vyvyřovaly se zadní kapsy pod nárazníkem, takže jsem ty odtoky, co tam vedou rovnou protáhl drátem a vytahal jsem z toho ty nánosy, bohužel nevím, jestli nejsou odtoky tažené i dopředu..
Soob 900NG B204l 136kw (zatím)
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jsou ve všech 4 rozích šíbru, takže i dopředu (u Kadetta, ale počítám že Astra to má stejně).
astra je má taky tahané dopředu.
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
to auto stálo celou zimu? Nezamrzla ti voda v topení a neprasklo to ?
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
přesně tak, stálo celou zimu, jenže byla nová nemrzka, a tuto možnost bych vyloučil, protože v kobercích byllo minimálně 10l vody a po nemrzce to nesmrdí ani nechutná.. v nádobce je těsně pod maximum 
Jinak kdyby byly ucpané odtoky, tak se mi přece bude okolo střešního držet voda, která tam není, je to tam suché jako pepř a to ještě včera tál sníh.. a samozřejmě všude čisto nikde nic ucpané..
Update:
není možnost, že by mi protíkala voda někde pod čelním sklem, jak je tažené to vedení vzduchu od kabinového filtru?
protože jsem nastartoval auto a nechal ho zahřát, jak se motor zahřál, tak mi lezla pára z průduchů topení, a to i přesto, že bylo topení přepnuté na studený vzduch a vetilátor vypnutý, pára byla normální, nenasládlá(jak z nemrzky) , že by se dostávala voda tudy?
nesetkal jste se s tím někdo?

Jinak kdyby byly ucpané odtoky, tak se mi přece bude okolo střešního držet voda, která tam není, je to tam suché jako pepř a to ještě včera tál sníh.. a samozřejmě všude čisto nikde nic ucpané..
Update:
není možnost, že by mi protíkala voda někde pod čelním sklem, jak je tažené to vedení vzduchu od kabinového filtru?
protože jsem nastartoval auto a nechal ho zahřát, jak se motor zahřál, tak mi lezla pára z průduchů topení, a to i přesto, že bylo topení přepnuté na studený vzduch a vetilátor vypnutý, pára byla normální, nenasládlá(jak z nemrzky) , že by se dostávala voda tudy?
nesetkal jste se s tím někdo?
Sundával jsi někdy dveřní tapece?
C20XE inside
C20XE inside
poradí někdo jak velký "ccm" jsou originální střiky na c20let?
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
Bosch 0280 156 280
470ccm @ 3.0bar & 575ccm @ 4.5bar
Impedance 14.2 Ohms
470ccm @ 3.0bar & 575ccm @ 4.5bar
Impedance 14.2 Ohms
C20XE inside
C20XE inside
hm, myslel jsem si to.. a pod něma určitě nemáš fólii nalepenou na dveřích, že ?
C20XE inside
C20XE inside
no, to je pravda, nebyly tam už když jsem auto koupil.. akorát nechápu, že by se měla voda dostávat tudy, když jsou dole ve dveřích 3 dírky, kudy voda odtéká..
to je přesné to, co si každý myslí.. tak sundej tapec a dej na ty dveře vodováhu.. ten široký vrchní plech, na kterém drží stahovačka.. je mimo osu vnitřku dveří.. takže ta voda, když teče po stěně.. nekape do dveří.. ale mimo.. přímo na těsnící gumu, po které to steče na koberec.. to mám vypozorované v odstrojeném autě za děště.. od té doby to precizně lepím.
C20XE inside
C20XE inside
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To by pak věsvětlovalo ten mokrý tlumící materiál pod kobercem ve všech "tuněných" autech. Každej na ty folie sere 

Ok díky, něco tam seženu
co by jste doporučovali? protože když už, tak at to má i trochu odhlučnovací vlastnosti
'

na to se vykašli.. bys musel vylepit celé dveře i zevnitř.. dělal jsem to hliníkovou páskou.. dobře se s tím pracuje, perfektně to drží a je za pár korun. 

C20XE inside
C20XE inside
ja tam lepim silnou igelitovou folii lepidlem na autoskla 

Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
s tím se mi právě nechtělo patlat
proto jsem použil samolepící pásku
co si budem povídat.. i ta hrubá černá izolepa by byla dobrá 

C20XE inside
C20XE inside
ja to chtel hlavne celistve... vystrihnes tvar... pistoli objedes kolem dveri (mam vzduchovou takze bez namahy) no a jen naplacnes a pritisknes 

někde tu mám novou fólii, do keté se balí palety cihel, ta je dost tlustá.. a jestli lepidlo, nebo takovej ten stále lepivej sopel, ještě uvidíme 
no, každopádně díky za radu.. doufám. že teče jen tudy
jen nevím proč ta pára z topení jak jsem psal o pár příspěvků výše.. a nemrzka to není..

no, každopádně díky za radu.. doufám. že teče jen tudy

jen nevím proč ta pára z topení jak jsem psal o pár příspěvků výše.. a nemrzka to není..
stejne bych ten radiator topeni vymenil 

kdybys věděl jaká to je robota, tak by ses na to asi vykašlal 

C20XE inside
C20XE inside
prasklej není, vím jak smrdí pára z nemrzky, v téhle páře jde cítit spíš ztuchlina..
nemrzka je na -26 (a je půl roku stará)
což o to nahradní radiátor sice mám, no.. jak budu moct, rozdělám to a dám sem vědět.. beztak to bude jen najaká prkotina
nemrzka je na -26 (a je půl roku stará)
což o to nahradní radiátor sice mám, no.. jak budu moct, rozdělám to a dám sem vědět.. beztak to bude jen najaká prkotina

Lordík píše:poradí někdo jak velký "ccm" jsou originální střiky na c20let?
C 20let - 0280150420 , 304ccm ,315ccm/3Bar ,14.5 Ohm ,žlutá barva
Lukine, ty tvoje budou už na nějaký setup...
Opel Astra F C20XE
za objasnění vstřiků u LETka díky
* v první řadě sháním/koupím tento držák alternátoru co udá pevnou pozici nemáte někdo?
* za druhé saab 2.0 turbo a 2.3 turbo u těch by jste nezjistili kolim mají vstřikovače ccm? mají být větší ale zajímá mě o kolik

* v první řadě sháním/koupím tento držák alternátoru co udá pevnou pozici nemáte někdo?
* za druhé saab 2.0 turbo a 2.3 turbo u těch by jste nezjistili kolim mají vstřikovače ccm? mají být větší ale zajímá mě o kolik

Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
saab 2.3T ma 360ccm ... (ci 363)
ale nekupuj nic z ebayu alebo podobne...
4 take co mali kapavku som nedavno vyhodil..
mne tez nekade tiece do auta..
dneska som natlkol nove pirely na zadne dvere..
tak som zvedavy...
ale nekupuj nic z ebayu alebo podobne...
4 take co mali kapavku som nedavno vyhodil..
mne tez nekade tiece do auta..
dneska som natlkol nove pirely na zadne dvere..
tak som zvedavy...
Naposledy upravil(a) JRD McLAREN dne 24 bře 2013 11:11, celkem upraveno 1 x.
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
málo výkonu asi ne? 

to mě taky napadlo
Lordík nejdřív si dej do pucu origo motor, užij si ho, potom začni laborovat,protože to jsou vstřiky, potom turbo,... pak zjistíš že máš auto zase půl roku rozebraný,protože zůstaneš viset na nějaký pikačovině
je to ale jenom můj názor
ale jak píše JRD ,když už, kup nějaký osvědčený a nový

Lordík nejdřív si dej do pucu origo motor, užij si ho, potom začni laborovat,protože to jsou vstřiky, potom turbo,... pak zjistíš že máš auto zase půl roku rozebraný,protože zůstaneš viset na nějaký pikačovině

ale jak píše JRD ,když už, kup nějaký osvědčený a nový

Opel Astra F C20XE
dejme tomu že jsem se dostal k lidem a krásným věcičkám ohledně motoru LET. jako upravené bloky,kované vnitřnosti, čipy vmax evo 5 za velice příznivé ceny. proto zjištuji co je třeba k tomu aby to fungovalo