Ta cena u GoPro tomu ale odpovida, to neni kamera do auta, ale pro sporty, nehledě na to že se používá i pod vodouremix píše:Brácha má GoPro a to je fakt pecka, uvažoval sem, že ji koupím,..do té doby, než sem zjistil cenu
Camera do auta poraďte :(
Moderátor: Dave0401
Re: Camera do auta poraďte :(
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů
- bejvávalo :/
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů

Přesně jak píšeš, do auta je jí škoda, ale ten obraz i fotky jsou neskutečné 

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
tak do auta je Hero 2 hovnu protože nenahrává ve smyčce
, to umí až ty nové hero 3, white je za cenu Hero2 ale to je o ničem, ten zlatý střed vyjde na 10 myslím a je k ní hovno, už 2 dny sleduju youtube a srovnávám tu AEE s GoPro a asi to vyhraje AEE kvůli výbavě v základu a lepšímu slowmotionu
, tu sonku jebu, moc peněz a hovno k tomu
a nevím proč nemít kameru pro sporty a jiné nevšednosti a měla by ležet doma a použil bych jí tak 3x za rok, když může sloužit navíc každý den jako černá skřínka

a nevím proč nemít kameru pro sporty a jiné nevšednosti a měla by ležet doma a použil bych jí tak 3x za rok, když může sloužit navíc každý den jako černá skřínka

- LiberaleMiguel
Me teda zatim na todle dycky dobre poslouzil mobil v obyc drzaku z Electro worldu za 180kc
Jasne, ze na bezne jezdeni to neni tak komfortni jako kamera co se zapne po strceni klicku do zapalovani. Ale prave na to 3x do roka idealni a nemusim utracet tisice za neco co mi pak lezi v supliku
Na okruhu se to osvedcilo dobre

- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
a kolik tě stál ten mobil?
já si kupuju telefon 1x za x let, teď mám nejlevnější samsung na 2 sim za nějakých 1500kč a mám ho na to na co je určený, takže HD videa nečekej 

- Michelin
- Kontaktovat uživatele:
Jakej je rozdil mezi CD21 a SD21? To CD se da koupit i kolem 6ky.
babyCupra
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
tak to netuším, určitě bude v něčem slabší asi
- LiberaleMiguel
wesly: mobil me sice stal 15+, ale taky to neni jenom jednoucelove zarizeni, vyuzivam ho naplno a mam ho uz dva roky, takze penez rozhodne nelituju. Ted pokukuju po Nokii 808 nebo 920, ktere videama jsou uz v jine lize 

Já jsem si koupil Prestigio roadrunner 520 a nemůžu si stěžovat, malá, lehká kvalitní zpracování. Video i zvuk perfektní. Jedinej problém je že se občas přepíná do ruštiny. Přikládám svoje první video http://www.youtube.com/watch?v=N6W0Y7pjaN0" onclick="window.open(this.href);return false; (kvalita je trochu horší, protože sem to musel zmenšit abych to vůbec přehrál na notebooku, 5 min video má 500Mb.)
Kvalita videa slušná, ovšem obsahem už bych se moc nechlubil. 

Jezdis jak idiot.
To je to předjíždění dvoulitrů ?
Vrať to auto, než někoho sejmeš..

- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kvalita videa slušná, kvalita jízdy strašná.... to předjíždění 1:00 - 1:10
pak jsem to raději vypnul.

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Až budeš žrát brčkem, tak si to můžeš pustit.
Ono tě to prasení pak přejde.
Ono tě to prasení pak přejde.
Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
Tak díky
Sme s kamarádem nestíhali .. šli sme se školou do divadla..
Jo to sou přesně ty dvoulitry

Neni tam ani jedna nebezpečná situace ? ... tu cestu moc dobře znám a všude kde sem předjížděl sem viděl dost daleko před sebe ( možná že ta kamera to zas tak dobře nezabere ale vidět bylo)
Tak se nečertěte, viděl sem sebevrahy jinýho kalibru teda ..

Sme s kamarádem nestíhali .. šli sme se školou do divadla..
Jo to sou přesně ty dvoulitry

Neni tam ani jedna nebezpečná situace ? ... tu cestu moc dobře znám a všude kde sem předjížděl sem viděl dost daleko před sebe ( možná že ta kamera to zas tak dobře nezabere ale vidět bylo)
Tak se nečertěte, viděl sem sebevrahy jinýho kalibru teda ..
videl nevidel, pres plnou se nepredjizdi...
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
hmm uz sem si jednou zazil celnak a kdyz bych tohle zazil jeste jednou, jeste kvuli tomu ze nekdo dela takove picoviny tak nevim jak bych se tvaril...
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
Neni? A co treba s tim Kangem, ktery muselo zacit brzdit a uhnout? Myslis, ze kazdej ma na praci porad cumet do zrcatka a vyhlizet idiota, kterej pospicha do divadla?
Zatohle a za ty typicky argumenty bys potreboval proplesknout. Ani auto nemas na to, co predvadis.
Zatohle a za ty typicky argumenty bys potreboval proplesknout. Ani auto nemas na to, co predvadis.
S kangem se uhnul
Tak to beru jako že omě ví a využil sem toho.

Nač to okecávání... ikdyby jsi za celou cestu nepotkal ani kolo, tak to nemění nic na tom, že chlapeček si udělal řidičák, dostal od maminky auto a je z něj rázem mistr světa. Snad u toho, až se rozsekáš, budeš sám a nevezmeš někoho nevinného sebou. 

Tak to vidíte vy, vy ste v tom autě neseděli, tak neposuzujte situaci
(btw: přijde mi 100x nebezpečnější když naopak já jedu s kamarádem co seděl vedle mě a on jede pomalu, řekněme 90 jako všichni ostatní, pak se jednou rozhodne předjet a začne předjíždět, v půlce si neni jistej jestli to stihne nebo ne, tak přibrzdí ale pak si řekne že to zvládne tak zase přidá a dokončí předjíždění díky tomu že protijedoucí auto přibrzdilo.)
Řekl bych že takoví řidiče sou mnohem nebezpečnější..

(btw: přijde mi 100x nebezpečnější když naopak já jedu s kamarádem co seděl vedle mě a on jede pomalu, řekněme 90 jako všichni ostatní, pak se jednou rozhodne předjet a začne předjíždět, v půlce si neni jistej jestli to stihne nebo ne, tak přibrzdí ale pak si řekne že to zvládne tak zase přidá a dokončí předjíždění díky tomu že protijedoucí auto přibrzdilo.)
Řekl bych že takoví řidiče sou mnohem nebezpečnější..
Tys vubec nepochopil podstatu, to je celej problem.
Mas porit, ze ten, kdo te "pokaral", jezdi striktne 50/90/130 a presne tak, jak se slusi a patri. O tom to vubec neni.
Zkus se nad tim vsim globalne zamyslet
Mas porit, ze ten, kdo te "pokaral", jezdi striktne 50/90/130 a presne tak, jak se slusi a patri. O tom to vubec neni.
Zkus se nad tim vsim globalne zamyslet

Co to v tom videu hraje za sračky?

BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
- twingo.driver
No že jede bomby. 

SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
to je přesně ono
, časem, až dospěješ nebo zmoudříš, a budeš jezdit 15-20tis měsícně, zjistíš, že když pojedeš jako ti ostatní co jedou dle pravidel, dojedou na stejné místo o pár minut později, s klidnou hlavou, bez stresů, s úsporou paliva a amortizací auta
, ale když nám bylo 18 apod. asi jsme nebyli lepší 

taky v tom nevidím nic hrozného, ale na ukázku kamery do auta si mohl vybrat něco jiného 

Trabant, VW Golf, MX 5
hele ja taky jezdim jak cur*k
ale proste kdyz je nekde plna, tak to ma asi nejakej duvod a kdyz vidim proti sobe auto, tak nejedu prostredkem...

ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
ano jak se říká v autoškole, "plná čára je zeď" 

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
synku mel by ses nad svym stylem jizdy zamyslet! Tobe plna cara nic nerika? Preju ti passata potkat !
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani