a i kdyby to stálo let 10 je mi to fuk. vše potřebné vyměním a budu si užívat
 a tahle bláznivina vznikla jen díky možnosti kterou nabídl Tom

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis

to si ještě nevyměnil rozvody atd?Lordík píše:vše potřebné vyměním a budu si užívat

jsem zvědavý na první pocity z jízdy s Phase 2
 jsem zvědavý na první pocity z jízdy s Phase 2  
 jen pozor na rychlou jehlu
  jen pozor na rychlou jehlu   ale pěkný
  ale pěkný  

prave si postoupil o level nahoru ..... jeste tak 5-6let a muzeme se treba spolu vyfotit
  prave si postoupil o level nahoru ..... jeste tak 5-6let a muzeme se treba spolu vyfotit  

ať žije chaos
 ať žije chaos na straně u řidiče se ten boj teprve odehrává spoustu toho ještě zmizí stejně tak i baterka přijde do kufru, krabičky od sahar (jednu jsem odstranil nadobro) zmizí a celkově všechno
 na straně u řidiče se ten boj teprve odehrává spoustu toho ještě zmizí stejně tak i baterka přijde do kufru, krabičky od sahar (jednu jsem odstranil nadobro) zmizí a celkově všechno  
 též mám hotové nové rozvody a vesměs stačí udělat vejfuk, dva malé držáčky na chladič oleje a jedeme se projet
  též mám hotové nové rozvody a vesměs stačí udělat vejfuk, dva malé držáčky na chladič oleje a jedeme se projet  
 Doufám, že už tě přešel ten tahokov do předního nárazníku ?
 Doufám, že už tě přešel ten tahokov do předního nárazníku ? 
 Už aby to jezdilo
 Už aby to jezdilo 
 PS: tahokov bude ten plastový ve stylu plástve. IC za ním bude vidět a mě se ztratí dojem že tomu nárazníků něco chybí
  PS: tahokov bude ten plastový ve stylu plástve. IC za ním bude vidět a mě se ztratí dojem že tomu nárazníků něco chybí   zde názorná ukázka bude v nárazníku i masce
  zde názorná ukázka bude v nárazníku i masce )
) 
   jen tak dále
  jen tak dále   IC ti momentálně stačí více než dost vzhledem k tomu že v serii je tam asi 4x menší
  IC ti momentálně stačí více než dost vzhledem k tomu že v serii je tam asi 4x menší  

sam jsem ho z toho Mitsubishi sundaval
 sam jsem ho z toho Mitsubishi sundaval  a ten malej žebrak co je tam origo letěl do kybla
 a ten malej žebrak co je tam origo letěl do kybla 
 po vytažení obou svazků jsem na to si hodinu koukal a chodil kolem toho co s tím - půlka zůstane pod palubovkou jelikož není třeba druhá povede nosníkem levého blatníku. a kdy to má někudy vést tak se musela udělat další náhradní dirka kterou vše povede a nebude vidět
  po vytažení obou svazků jsem na to si hodinu koukal a chodil kolem toho co s tím - půlka zůstane pod palubovkou jelikož není třeba druhá povede nosníkem levého blatníku. a kdy to má někudy vést tak se musela udělat další náhradní dirka kterou vše povede a nebude vidět   hned bude následovat spousta vaření, odřezávání různých už nepotřebných držáků, kytování a snad už s tím motorákem budu spokojenej
 hned bude následovat spousta vaření, odřezávání různých už nepotřebných držáků, kytování a snad už s tím motorákem budu spokojenej   

co závit to zpětná montáž a vyzkoušení (asi 15x jsem to montoval a demontoval zkoušel laborovat atd.) a ejhle nějak se to zvrhlo. na každé pružině 5! závitů pryč + mistička a jeden z dorazů též odstraněn. auto pruží neozývají se žádné pazvuky snížení dostačující a ještě to vše funguje konečně jak má
  co závit to zpětná montáž a vyzkoušení (asi 15x jsem to montoval a demontoval zkoušel laborovat atd.) a ejhle nějak se to zvrhlo. na každé pružině 5! závitů pryč + mistička a jeden z dorazů též odstraněn. auto pruží neozývají se žádné pazvuky snížení dostačující a ještě to vše funguje konečně jak má  

zvuk se tlumičem remus hodně utlumil. až tak moc že se nedokáže nijak projevit a randál se ozývá akorád z motoráku a pod auta jsem z toho docela neštastnej
 zvuk se tlumičem remus hodně utlumil. až tak moc že se nedokáže nijak projevit a randál se ozývá akorád z motoráku a pod auta jsem z toho docela neštastnej  

poslední fotka už je na zamyšlení, žádná krabka na stojáka či na boku. já jí tam na placato muset narvat nechtělo se jí tam ani za boha.
  poslední fotka už je na zamyšlení, žádná krabka na stojáka či na boku. já jí tam na placato muset narvat nechtělo se jí tam ani za boha.   vejfuk je taková bláznivina posvařená s původního výfuku kalibry. nová verze bude krásně sedět z nových trubek s větším průměrem a bude to na těsno, tedy už to nebude nejnižší bod auta
  vejfuk je taková bláznivina posvařená s původního výfuku kalibry. nová verze bude krásně sedět z nových trubek s větším průměrem a bude to na těsno, tedy už to nebude nejnižší bod auta