Oplí technická poradna
Re: Oplí technická poradna
Podvozek od FK jsem našel za 17000 ale jen tenhle typ.Zadní pružiny jsou jine ale jde mi hlavně o předek.Co myslite o kvalitě.A nemá někdo foto?
Záleží na co to chceš, FK je dobrý pro pózery. Mrkni tady do sekce Tunynk na 4 stranu.. co tam psal gsi22. Můžu vědět co tě vede ke štelováku?
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
asi budem predavat ten moj ...
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
Jsem tak trochu pozér
.Ale hlavně potřebuji štelovák protože chci kompletní přední nápravu opravenou a ty "persony" jsou hrozně zrezlé a na druhou stranu mám bbs rs 15 palců a chci co nejníž

Co se tíče prodeje štelováku hod cenu než koupim jinde.
tak se na to musi 

vice http://www.astra-f-forum.com/index.php? ... adID=25884" onclick="window.open(this.href);return false;

vice http://www.astra-f-forum.com/index.php? ... adID=25884" onclick="window.open(this.href);return false;
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

Opel Kadett GSi C20XE 1989 R.I.P
Opel Kadett GSi C20LET 1990 (Champion)
Opel Calibra C20XE 1991 Prodáno
Opel Calibra Turbo 4x4 1993
Best GTi is GSi
Opel Kadett GSi C20LET 1990 (Champion)
Opel Calibra C20XE 1991 Prodáno
Opel Calibra Turbo 4x4 1993
Best GTi is GSi
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
by som strasne rad vedel. jak to lisuju..
ci nadrzovku za studena, alebo to trochu zohrievaju..
ci nadrzovku za studena, alebo to trochu zohrievaju..
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
Zeptam se, bude problem s alu ktere maji et35 na jedny naprave a na druhy et30? Bylo by to na astru f.
Opel Astra H 1.4i 16v Z14XEP
VW GIV 1.6i 16v
VW GIV 1.6i 16v
ne, je jen třeba mít na obou kolech stejný ET 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

VW GIV 1.6i 16v
VW GIV 1.6i 16v
například dáš dozadu ET 30 a dopředu ET 35 a nebo naopak....
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Jo to je jasny ja to pochopil jinak 

VW GIV 1.6i 16v
VW GIV 1.6i 16v
Vermut> prakticky to vadit nebude.. když dáš ET35 dopředu a ET30 dozadu.. stane se auto trošičku víc přetáčivé a opačně nedotáčivé, ale teoreticky bys měl mít všechny 4 kola stejného rozměru a ET.
Prostě to bude, jak bys dal na jednu nápravu 5mm podložky pod kola 

C20XE inside
C20XE inside
kubi píše:tak se na to musi
bych chtěl vidět jak by ses tvářil, kdybys k vůli toho měl řezat do vnitřního blatníku

C20XE inside
C20XE inside
Já ale nikde nepsal, že to takhle bude u mě, já psal, že se toho chlapec nebojí
JRD: zkusím to tam pohledat, ale němčinou už tolik nevládnu

JRD: zkusím to tam pohledat, ale němčinou už tolik nevládnu

pokud necháš širokou misku pro pružinu nebude ti o ni škrtat guma když máš větší disky? 

Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
O takový kousek by neměl být problém 

vyráběl už tady někdo na Opla unibalové horní uložení př. tlumičů? Potřeboval bych pomoct vybrat vhodné kloubové ložisko.

C20XE inside
C20XE inside
jakou hodnotu ma davat čidlo teploty chladící kapaliny 1342561 ?????
kdo poradi viewtopic.php?f=59&t=112241" onclick="window.open(this.href);return false;
Juraji nezlob se na mě ale na Fku sem měl jednu zimu 185/60 a další zimu 175/65 na těch samejch kolech ta samá značka a typ gumy a na těch 185/60 se chovala o dost lépe!Juraj píše:na zimu co nejuzsi kola!!!! 185? mozna na omegu... na astru a corsu ci kadeta 155/60siroka guma funguje jako kluzak... uzka se proreze a zabira
Astra F 1,6Si 74kW
NEW Astra G Caravan 2,0 DI ROPA POWER
NEW Astra G Caravan 2,0 DI ROPA POWER

jo ale jednu zimu s vysranym tuzingovim podvozkem a druhou zimu na stavitelnych koni... mylsim ze v gumach to nebylo 

Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
Co myslíte, že by pneu v rozměru 175/55 nebo 175/60 řekla na disk 7x15?
175/55 7x15

Děkuji, čekal jsem teda menší áčko
Pořád lepší, než 165 ale nevím 

menší áčko? vždyť tam žádné není 
* prosím o radu chci odstranit systém ABS jelikož můj brzdový válec má jen 2 vývody a rozděluje se to do 4ř až v té krabičce abs. a teď co s tím? pořídit jiný brzdový válec se 4řmi vývody nebo sehnat nějaké "rozdvojky" a doladit ten původní? když použít jinej z čeho by to páslo? kadett? astra? vektra a?
* k tomu sháním vhodně tlusté kabely na natažení baterky ze předu do kufru a to pro hlavní +, pak další z pojistkové krabičky (jde taky na plus)
tak jestli někdo ví kde sehnat třeba v práci/škole nebo se někomu válí doma prosím ozvat se cena na domluvě

* prosím o radu chci odstranit systém ABS jelikož můj brzdový válec má jen 2 vývody a rozděluje se to do 4ř až v té krabičce abs. a teď co s tím? pořídit jiný brzdový válec se 4řmi vývody nebo sehnat nějaké "rozdvojky" a doladit ten původní? když použít jinej z čeho by to páslo? kadett? astra? vektra a?
* k tomu sháním vhodně tlusté kabely na natažení baterky ze předu do kufru a to pro hlavní +, pak další z pojistkové krabičky (jde taky na plus)
tak jestli někdo ví kde sehnat třeba v práci/škole nebo se někomu válí doma prosím ozvat se cena na domluvě

Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
Zdravím mám problém z klimou. Mám vectru B 2.2i 16v Z22SE 108kw r.v. 2000 a nefunguje mi digi klimatizace. Abych popsal celý problém. Auto jsem kupoval v roce 2011 (stitek s naplnenim byl z roku 2010) a jak sem jel napodzim zpatky tak mi klima jeste trosku chladila (byla venku zima a stacilo vychladit cca 1min). Dalsi rok jsem to neresil ze mi nefungovala tak sem ji ani neplnil (vedel jsem ze vyprchala - nebyl zadny tlak). Nevim jestli jsem jezdil s ni zapnutou jelikoz mi nesvitila kontrolka ECO. Vymenil jsem a pak jsem jezdil vzdy s vyplou klimou resp. klimakompresorem. Letos jsem se rozhod ze ji naplnim ale ted nefunguje. Tlak v ni je, klimakompresor se toci a vypina, ale NECHLADI. Kde muze byt problem? Vadny klimakompresor? jede ale netlaci chladivo v okruhu?zkousel jsem i vyssi otacky jet dele ale porad nic... V cem to muze byt?Jit nejak postupne nebo da se to nejak zjistit?Jeste sem zpozoroval ze mi nespina predni ventilator....
Diky za rady a postrehy a jestli je nekdo z okoli karvinska kdo by to mohl nejak zjistit budu rad. Jsem z Orlove. Ale nevim zda mi to vyjde financne za 3tydny me ceka svatba
Diky za kazdou pomoc. David
Diky za rady a postrehy a jestli je nekdo z okoli karvinska kdo by to mohl nejak zjistit budu rad. Jsem z Orlove. Ale nevim zda mi to vyjde financne za 3tydny me ceka svatba

Diky za kazdou pomoc. David
Je těžký dodat do Astry H čidlo na snímání sjetých destiček? 

VW GIV 1.6i 16v
VW GIV 1.6i 16v
Ahoj zajímal by mě jeden motor do Astry F, vím že tam byli 1.6 55kw, 1,6 16v 74Kw a 1.6 Si 74Kw...konkrétně co je vlastně to SIčko zač, že je to 8V s výkonem 16V?