To vypadá brutálně Podle značky je to ale pořád jedna a ta samá o které se tu už mluvilo
Akorát ta šaškárna co má uvnitř http://i1265.photobucket.com/albums/jj5 ... 6e9448.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Kdybych mel kilo pokazde co mi nekdo posle a ukaze tuhle fotku tak mam na ty originalni rotiformy. Jinak neinspiroval jsem se ale hold na svete je 7 miliard lidi...a FRS par z nich ma...
Ritchma píše:Alik - taky mám v plánu. Jenom co koupim nové pneu, tak se to udělá při jednom. Jenom se nemůžu rozhodnout jestli KUMHO KU36 nebo YOKOHAMA AD08. Cenově jsou na tom celkem podobně a chváli oboje...
V CR jsou ty ADcka cca o litr drazsi...
hele kumho spokojenost ,jeden typek mi rial ze ma kumho mekci boky...ale udelal jsem ci tam fixem cary a pohoda...chova se to dobre po udelani geo. ocekavam jeste lepsi vlastnosti...
Ale na blbnuti budu mit 17" slicky AVON.
Tady můžu mít KU36 235 45 17" za 700$ obutý a nebo z UK 225/45 17 cca 850$ vč. pošty + práce... Asi koupim ty kumha taky a bude to. Lidi je tu chválí a protože ty yoko v austrálii stojí nesmysl, tak mi tu nikdo není schopnej říct nějaký zkušenosti...
EDIT - tak pár lidí mi napsalo že zkoušeli oboje a bylo mi řečeno, že jsou si hodně podobný a že určitě koupit to, co výjde levněji. Takže koupím Kumha ...
Btw troška péče
Já je umyl, lehce přejel leštěnkou a vzal je dvěma vrstvama jetsealu109. Pevně doufám že po tomhle bude výrazně snažší je mýt a nebude se na ně lepit tolik sraček... Ty kola jsou evidentně z něčeho co lítalo po okruhu. Všechny pneu jsou podivně a nepravidelně sjetý a na kolech bylo dost zapečenýho sajrajtu.
jj kumha vypadaj dobre na zivo Pochybuji, ze nejaka chemka ti pomuze, aby se ti prach z brzdovych desticek nezapekl,pokud teda pouzivas evo tak,jak vetsina uzivatelu
Nepoužívám, na těch pneu co tam jsou by to byla sebevražda. Párkrát jsem to zkusil a občas se to chová jak na sněhu. Na kruháči to jde okamžitě dvěřma napřed, zahrabe to i na dvojku. Počítám že tohle evo se sériovým výkonem rozhodně nedělá...
No dobře,ale to nemůžeš brát jako bernou minci.Počkej si na nové pneu a uvidíš.Každopádně, ja se hlavně bavím o čistění kol,které mi přijde přehnané.S takovou bych ty kola musel čistit po každé vyjízďce
Ty kola byly v hroznym stavu. Zažraná špína... Když se tohle udělá a pak se to čas od času umyje houbou a pořádným přípravkem zvenku i zevnitř, tak budou už pořád čistý. Jenže je snažší je sundat a udělat to jednou pořádně než se s tím drápat na autě. Znova už se do toho pouštět nebudu. ¨
Pneu koupím asi za dva týdny, čekám ještě na jeden quote, možná je budu mít skrz práci ještě levněji i s geo v ceně
Kdyz chcu vycistit kola, tak zajedu do rucni mycky, necham jim tam kilo, veme to nejakou chemii, oplachne, ocisti a pohoda. Takhle se s tim drbat by me v zivote nenapadlo Navic podle me jakakoliv chemie co na to das neni stavena na teploty, kterym je to kolo bezne vystaveno
Keep /-/atin'
Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook
Proč to nevyzkoušet když už jsem ten výrobek měl? Podle toho co se píše na netu byl JETSEAL 109 vyvinutej pro letadla. Navíc když si člověk načte něco z netu, dozví se, že s tím mají lidi opravdu ty nejlepší zkušenosti a to včetně kol a skel.... http://s115.photobucket.com/user/vxrmar ... r.flv.html" onclick="window.open(this.href);return false; http://s115.photobucket.com/user/vxrmar ... r.flv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Taky mě čeká zažraná špína na kolech, ale vůbec nevim čím to vzít. Navíc jsou to jen 15ky a nevím zda to bude škoda práce Stejně nakonec z nich budou zimáky. Jen nevim kdy
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Auto uz ma par let...predchozi majitel nevyznaval stejne naroky na peci laku a at jsem delal co jsem mohl nekde byli uz puchyrky na laku, nekde drobne skrabance apod. Barva me uz omrzela protoze ji ma skoro ctvrtina FRS..Ted budu mit doonce keramicky lak co by mel o neco vic vydrzet..uvidime.
Jinak ja po 5letech trapeni s bilymi disky budu mit origo nove disky s plastidipem a budu to po sezone strhavat..
Liberale: Máš s ním nějaké osobní zkušenosti? Nebo ti to jen zní dobře dle názvu. Protože koho se na to ptám (a není to internetový teoretik), moc mi o tom neřekne, dokonce i můj lakýra to prý bude stříkat poprvé
Takže by mě zajímalo v čem jsou výhody a nevýhody. Zatm vím jen to že je to 2x dražší jak obyčejný clean coat...
Obávám se že kdyby můj lakýra nebyl kamarád a fér chlap nastříká tam obyč a já to nepoznám. Víš něco o jeho vlastnostech?