SPZ na přání

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

mex777
Kontaktovat uživatele:

SPZ na přání

Příspěvek od mex777 »

http://www.novinky.cz/domaci/301928-zna ... lanci.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Kdo do toho půjde za 10tis? :lol:

Na jednu stranu by se mi líbilo mít SPZ jakou chci a napořád, ale na druhou stranu si mě bude každej pamatovat a to taky neni dobrý...
http://www.spz-help.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
zprostředkování činností na MHMP(převody vozidel,ukončení leasingu,technické prohlídky,povinné ručení,atp.)

Ritchma
Moderátor

Re: SPZ na přání

Příspěvek od Ritchma »

Desítka je v pohodě. Tady se platí podle typu značky + 400AUD každý rok... Přemýšlel jsem o tom, ale jsou to vyhozený peníze.
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Záleží jak to bude řešené. Někde jsem četl, že musí být minimálně jedno písmeno a jedno číslo... a to se mi nelíbí. Když bych si tam mohl dát jen písmena bez čísel, tak tu desítku asi objetuju. Stejně moje auto je asi jediné v okrese, takže je jedno podle čeho si ho budou pamatovat :lol:
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

A v Německu to stojí asi 80€... ;)
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun + VW Golf III Variant

fereros2

Příspěvek od fereros2 »

Nelze použít sprostá slova takže ne :lol: :lol: nevim ale jak je to v DE, ale u nás je spousty sexuálních turistů s totálníma plečkama a skoro všichni mají značky typu TIR 7777 atd. tak nevím jak to tam maj hoší

Lukinho

Příspěvek od Lukinho »

m.artty píše:Záleží jak to bude řešené. Někde jsem četl, že musí být minimálně jedno písmeno a jedno číslo... a to se mi nelíbí. Když bych si tam mohl dát jen písmena bez čísel, tak tu desítku asi objetuju. Stejně moje auto je asi jediné v okrese, takže je jedno podle čeho si ho budou pamatovat :lol:
To by mi nevadilo na VWL0L :D :D Mozna bych o tom zacal premyslet, kdyby to stalo polovinu. :lol:

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

těžká rozežranost pro vocasy s lambama, ferkama atd aby na sebe ještě více upozornili :wink: , zdarvý člověk se selským rozumem se na to vyjebe, trávím dost času na SK cestách a vídám tam ty spz často, vesměs samé astony, lamba, R8, efka, a spz typu BOSS, BOND,KING1, apod hovna, cigásnký rytmus má myslím FE NOMEN a číslo 1-? .. za 10.000 máš dovču, nebo pěkné kola na auto.

LiberaleMiguel

Příspěvek od LiberaleMiguel »

bral bych AWD500HP :lol:
Keep /-/atin'

Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook

Skořepiny na míru

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

wesly.TDI píše:těžká rozežranost pro vocasy s lambama, ferkama atd aby na sebe ještě více upozornili :wink: , zdarvý člověk se selským rozumem se na to vyjebe, trávím dost času na SK cestách a vídám tam ty spz často, vesměs samé astony, lamba, R8, efka, a spz typu BOSS, BOND,KING1, apod hovna, cigásnký rytmus má myslím FE NOMEN a číslo 1-? .. za 10.000 máš dovču, nebo pěkné kola na auto.
No jo, příležitost ze sebe udělat debila.
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Johny_X

Příspěvek od Johny_X »

závist je nehezká věc
johnyperez#KEHOrennsport

Boháček

Příspěvek od Boháček »

jedinej efekt toho bude, že poklesne cena pro soudruhy z DSO
dneska za to chtěj i přes 20tKč, takže teď budou mít míň do huby
a protože to zas o 2 roky odložili, tak se toho stejně nedočkáme :zadek:
vzdělání není zárukou inteligence

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

Johny_X píše:závist je nehezká věc
nemám co závidět kluku :wink: , jen jsem napsal svůj názor na věc, já bych si takovou spz v životě nedal :wink: , akorát pak dráždíš hady bosou nohou :wink:

Kulisek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kulisek »

wesly.TDI píše:těžká rozežranost pro vocasy s lambama, ferkama atd aby na sebe ještě více upozornili :wink: , zdarvý člověk se selským rozumem se na to vyjebe, trávím dost času na SK cestách a vídám tam ty spz často, vesměs samé astony, lamba, R8, efka, a spz typu BOSS, BOND,KING1, apod hovna, cigásnký rytmus má myslím FE NOMEN a číslo 1-? .. za 10.000 máš dovču, nebo pěkné kola na auto.
Svatá pravda a jak tady někdo psal za 10k mám spoustu věcí, ale zase pro kluky co tuní auta podotýkám tuní a né tuzí !! tak pro ně to bude přínos 8) , ale já si nechám ty sprzněné xTx xx xx . To též musel být inteligent :kladivo:
Zakázková výroba na CNC strojích výroba různých držáků adaptérů podložek a provádím různé úpravy dílů mrkněte na foto

http://petjess.rajce.idnes.cz/

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

jen pro představu měl náš odběratel z SK na svém CLSku značku s názvem své firmy asi rok, pak už cpal zpět klasickou značku, ať už v česku nebo pak na balkáně ho velice rádi zastavovali a divili se co to má za SPZ :lol: , teď je rád že má klid :?: , ale opravdu si dát na auto BOSS, BOND a podobné hovna, to chce fakt prázdo v makovici :wink: .....já v tom mám jasno nemám to na co dát :D , jezdím MHD, bydlím u babičky a jsem na pracáku, takže ta závist tam asi bude no :oops:

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

nej co sem na SVK videl bylo audi TT v trnave a znacka TT-TTTTT :lol:
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

jajiN

Příspěvek od jajiN »

čím víc T tím víc audi (moravák :lol: )

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

wesly.TDI píše:
Johny_X píše:závist je nehezká věc
nemám co závidět kluku :wink: , jen jsem napsal svůj názor na věc, já bych si takovou spz v životě nedal :wink: , akorát pak dráždíš hady bosou nohou :wink:
sou lidi, co by si na autě neřízli pružiny, nedali si hliníkáče atd. Ale odsuzovat za to celou skupinu? Někdo si třeba nekoupí i víno pod 10tis... :mavani:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

mam hliny, riznuty pera a vino nepiju. sem rebel ????? :lol: jinac osobne proti tomu nic nemam a klidne bych si to na auto dal, mam ciste svedomi a nemusim byt anonymni
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

klidně některym politikum poskytnu sponzorsky dar, pokud na jejich spz budou slova typu vocas, dement, tragéd apod :lol:
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů :) - bejvávalo :/

bleach

Příspěvek od bleach »

pro lidi, co maji problemy s egem dobry spek

badczech

Příspěvek od badczech »

Je skoda ze tem slaboduchym stacil mozek na to ze budou zavidet, nebo si to tam nedaj..

Nikoho nenapadlo, ze za 1. Vyzrany burti na DI si nebudou mastit kapsy za protekcni znacky.. (to je u me vyhoda znacek na prani cislo jedna)

Za 2. Muze znacka byt i soucasti reklamy, nazev firmy a cislo (podle aut kolik jich maj atd..) Tady funguje paradne..

Za 3. to bude jednou dobrej bussines. Pro priklad se tu plati za novou znacku cca $400 zrizeni a pak $440 rocne (muze byt i min podle toho jak moc upravena jakej styl znacky mas) - Nikdo ale nevidi, ze se tu v nedavne dobe napriklad vydrazila znacka za $750 000,- (ano 750 000 dolaru - byl to nejakej cinan a znacka byla pouhe cislo "5" nebo "9" ted nevim prej ma to bejt v cinske kulture stastne cislo) Takze celkem vyhoda a i potencial do budoucna..

Holt ale mistni tu vidi jen FRANTA01 a dal jim nez to ze ze sebe nekdo bude delat haura ty mozky nedolezou..
TOYOTA LANDCRUISER PRADO

Beaver

Příspěvek od Beaver »

No reklama na firmu je pro mě i styl jízdy. Už takhle znám několik Brněnských firem a řemeslníků, od kterých si určitě nikdy nic nekoupím nebo nevyužiju jejich služby, protože když je potkám, že jedou jako čuráci a neberou ohledy, tak to ve mě vzbuzuje i pochybnosti o tom, jestli se naprosto stejně nebudou chovat ke zboží nebo zákazníkovi. SPZ už je na tom podružná.

Osobně se moc na koupi nechystám, sice by bylo hezký mít třeba SPZku 7M-GTE (potažmo případně 2JZ-GTE) nebo něco podobnýho, ale v zásadě na funkci to vliv nemá a potenciál to má asi fakt na to obchodování (ačkoliv si nejsem jistej, jestli v ČR je to nastaveno tak, aby ta značka šla prodat).
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Breakthru

Příspěvek od Breakthru »

zbytečný.akorát bych se bál, že ju nějakej sběratel očaruje
svět dospělých je pro mne záhadou......

starter

Příspěvek od starter »

ewing 1
odtah od 7kč/km 731810210

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Beaver píše:No reklama na firmu je pro mě i styl jízdy. Už takhle znám několik Brněnských firem a řemeslníků, od kterých si určitě nikdy nic nekoupím nebo nevyužiju jejich služby, protože když je potkám, že jedou jako čuráci a neberou ohledy, tak to ve mě vzbuzuje i pochybnosti o tom, jestli se naprosto stejně nebudou chovat ke zboží nebo zákazníkovi. SPZ už je na tom podružná.
:smich2: :smich2: Názor jak stehno todle

Nemyslíš doufám vážně že styl jízdy má vliv na to jak se člověk chová k zákazníkům ? :D
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

jajiN

Příspěvek od jajiN »

to by PPL, GP, a podobní už dávno krachli :lol:

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Trhyy píše:Nemyslíš doufám vážně že styl jízdy má vliv na to jak se člověk chová k zákazníkům ? :D
Nehodlám to riskovat. Samozřejmě je rozdíl, jestli v tom sedí někdo, kdo s tím výrobkem nebo službou má něco společného a nebo ne (např. typicky pizza rozvoz). Nicméně smát se můžeš jak chceš, pokud někdo má na autě nalepenou firmu a jede jak kretén, je to prostě negativní reklama a nazdar.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

samozřejmě si spz s napisem koupim protože to je kůl a in
co si o tom lidi myslí je mi jedno :lol:

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Beaver píše:
Trhyy píše:Nemyslíš doufám vážně že styl jízdy má vliv na to jak se člověk chová k zákazníkům ? :D
Nehodlám to riskovat. Samozřejmě je rozdíl, jestli v tom sedí někdo, kdo s tím výrobkem nebo službou má něco společného a nebo ne (např. typicky pizza rozvoz). Nicméně smát se můžeš jak chceš, pokud někdo má na autě nalepenou firmu a jede jak kretén, je to prostě negativní reklama a nazdar.
Tak Pizzařovi asi ani nic jinýho nezbyde než jet trošku jako prase, nerad jim objednanou pizzu studenou :wink:
Ke zbytku se radši nevyjadřuju, nemá to smysl s tebou :lol:
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

LiberaleMiguel

Příspěvek od LiberaleMiguel »

souhlasim s Bobrem s tim stylem jizdy a negativni reklamou :-)
Aji ten pizzar muze jet jako clovek, v dnesni dobe maji vsichni ty termotasky, kdyz si objednam pizzu, tak nechcu dostat tortilu :nono:
Keep /-/atin'

Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook

Skořepiny na míru

Odpovědět

Zpět na „Pokec“