Kdo do toho půjde za 10tis?

Na jednu stranu by se mi líbilo mít SPZ jakou chci a napořád, ale na druhou stranu si mě bude každej pamatovat a to taky neni dobrý...
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
To by mi nevadilo na VWL0Lm.artty píše:Záleží jak to bude řešené. Někde jsem četl, že musí být minimálně jedno písmeno a jedno číslo... a to se mi nelíbí. Když bych si tam mohl dát jen písmena bez čísel, tak tu desítku asi objetuju. Stejně moje auto je asi jediné v okrese, takže je jedno podle čeho si ho budou pamatovat
No jo, příležitost ze sebe udělat debila.wesly.TDI píše:těžká rozežranost pro vocasy s lambama, ferkama atd aby na sebe ještě více upozornili, zdarvý člověk se selským rozumem se na to vyjebe, trávím dost času na SK cestách a vídám tam ty spz často, vesměs samé astony, lamba, R8, efka, a spz typu BOSS, BOND,KING1, apod hovna, cigásnký rytmus má myslím FE NOMEN a číslo 1-? .. za 10.000 máš dovču, nebo pěkné kola na auto.
nemám co závidět klukuJohny_X píše:závist je nehezká věc
Svatá pravda a jak tady někdo psal za 10k mám spoustu věcí, ale zase pro kluky co tuní auta podotýkám tuní a né tuzí !! tak pro ně to bude přínoswesly.TDI píše:těžká rozežranost pro vocasy s lambama, ferkama atd aby na sebe ještě více upozornili, zdarvý člověk se selským rozumem se na to vyjebe, trávím dost času na SK cestách a vídám tam ty spz často, vesměs samé astony, lamba, R8, efka, a spz typu BOSS, BOND,KING1, apod hovna, cigásnký rytmus má myslím FE NOMEN a číslo 1-? .. za 10.000 máš dovču, nebo pěkné kola na auto.
sou lidi, co by si na autě neřízli pružiny, nedali si hliníkáče atd. Ale odsuzovat za to celou skupinu? Někdo si třeba nekoupí i víno pod 10tis...wesly.TDI píše:nemám co závidět klukuJohny_X píše:závist je nehezká věc, jen jsem napsal svůj názor na věc, já bych si takovou spz v životě nedal
, akorát pak dráždíš hady bosou nohou
Beaver píše:No reklama na firmu je pro mě i styl jízdy. Už takhle znám několik Brněnských firem a řemeslníků, od kterých si určitě nikdy nic nekoupím nebo nevyužiju jejich služby, protože když je potkám, že jedou jako čuráci a neberou ohledy, tak to ve mě vzbuzuje i pochybnosti o tom, jestli se naprosto stejně nebudou chovat ke zboží nebo zákazníkovi. SPZ už je na tom podružná.
Nehodlám to riskovat. Samozřejmě je rozdíl, jestli v tom sedí někdo, kdo s tím výrobkem nebo službou má něco společného a nebo ne (např. typicky pizza rozvoz). Nicméně smát se můžeš jak chceš, pokud někdo má na autě nalepenou firmu a jede jak kretén, je to prostě negativní reklama a nazdar.Trhyy píše:Nemyslíš doufám vážně že styl jízdy má vliv na to jak se člověk chová k zákazníkům ?
Tak Pizzařovi asi ani nic jinýho nezbyde než jet trošku jako prase, nerad jim objednanou pizzu studenouBeaver píše:Nehodlám to riskovat. Samozřejmě je rozdíl, jestli v tom sedí někdo, kdo s tím výrobkem nebo službou má něco společného a nebo ne (např. typicky pizza rozvoz). Nicméně smát se můžeš jak chceš, pokud někdo má na autě nalepenou firmu a jede jak kretén, je to prostě negativní reklama a nazdar.Trhyy píše:Nemyslíš doufám vážně že styl jízdy má vliv na to jak se člověk chová k zákazníkům ?