Já už jsem z toho poutání tak zdegenerovaný, že jsem aji včera v divadle po dosednutí hledal pásVWshop.cz píše:Já se poutám i když přeparkovávám.Gooder píše:Edit: A k těm pásům bych se přidal, poutám se vždy, ať jedu kamkoliv. Ale motáš dvě odlišné věci
Problemy se zakonem
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- LiberaleMiguel
Re: Problemy se zakonem
Tak hlavně že si nerozsvicel světla 
Jezdíš Volkswagenem a neznáš VWshop.cz? Chyba chyba chychaa..
Pevně doufám, že kamarád půjde bručet
Nezlob se na mě, ale pokud se chováš jako zmrd, musíš nést následky...
Nezlob se na mě, ale pokud se chováš jako zmrd, musíš nést následky...
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
- LiberaleMiguel
Nezlobím, já se mu taky směju
Aspoň zhubne 
Tak samozřejmě, úplní čuráci to nejsou... oh wait... jsou:Globus píše:Zas nedelejte z cetniku uplny curaky.....pokud to bude fakt vazny, tak vam vybavu kontrolovat nebudou, poskytnou pp a pripadne doprovodej pod majakama...
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... -zenu.html
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ráno u doktora jsem to četl na telefonu a hned jsem si říkal že to sem musím dát. 
✠Luftwaffle✠
- LiberaleMiguel
Za 3 roky ve sluzbe jsem takovych hovad s vymluvama slysel, ze uz me asi ted v civilu nic neprekvapi. Kazdopadne krasna historka o tom, ze nevedel o zakazu, chlastal az po nehode, atd
Dostane podminku, brucet na 99% nepujde. Soused je podobny kreten (plnej trestni rejstrik - drobne kradeze, ujezdy o BCS, atd) a 6x zastaven se zakazem rizeni (z toho 1x zavazna zavinena dopravni nehoda)... Po nehode jeste 2x zastaven s marenkou (mareni uredniho rozhodnuti) a az pak teprve sel brucet (predtim mel uz odsezeno navic)...takze u nas jsou soudy pro podobne chcipaky "na pohodu" myslim
PS: jednou ho natocila kamera v hypermarketu, jak vzal spray a sel postrikat rozbrusovacku. Pak spray vratil a normalne prosel kasama, kde kupodivu piskal. Vsem tvrdil, ze naradi je jeho a na prvni pohled je videt, ze je pouzivane
:D:D Ze byl celou dobu natacenej ho jaksi nenapadlo..
PS2: pri ujezdu bez zaplaceni na motorce jaksi nezvladl vyjet a omotal to o zvedaci branu
:D:D Jeste se snazil to hodit na prodavacku..
Proste asi me uz nic neprekvapi a pribehu s ruznyma fetkama mam mraky
PS: jednou ho natocila kamera v hypermarketu, jak vzal spray a sel postrikat rozbrusovacku. Pak spray vratil a normalne prosel kasama, kde kupodivu piskal. Vsem tvrdil, ze naradi je jeho a na prvni pohled je videt, ze je pouzivane
PS2: pri ujezdu bez zaplaceni na motorce jaksi nezvladl vyjet a omotal to o zvedaci branu
Proste asi me uz nic neprekvapi a pribehu s ruznyma fetkama mam mraky
Beaver píše:Tak samozřejmě, úplní čuráci to nejsou... oh wait... jsou:Globus píše:Zas nedelejte z cetniku uplny curaky.....pokud to bude fakt vazny, tak vam vybavu kontrolovat nebudou, poskytnou pp a pripadne doprovodej pod majakama...
Bobre, Bobre.... tak nejak jsem tusil ze to sem nekdo da. Pokud to bylo tak jak je to popsany, tak jsou to curaci. To ovsem nedela curaky z dalsich cetniku.
Avsak jak jiste vsichni vime tak media fungujou vzdy uplne korektne a nikdy nevypoustej tendencni reportaze. Viz pondelni havarie vozu PCR v Brne a uterni sebeusvedceni tehoz reportera z absolutni demagogie a diletanstvi s kterou reportaz natocil.
Uz po nekolikate rikam neobhajuju bezduse cetniky jako celek (i u nich jsou stejne jako vsude ruzny lidi). Jen nesnasim bezduchy uvazovani cetnik=idiot, ale holt nekterejm lidem to nevysvetlim a budou vzdycky hledat tu chybu v uniformne a ne jinde, nedej boze u sebe.
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
Globus: Rád bych věřil tomu co píšeš. Dokonce se o to snažím a mezi četník a idiot rovnítko nemám, ale několik známých policajtů, přítelkyně která pracovala na SKPV a spousta mediálně propíraných případů (zabití motorkáře v Dobříši, otáčení se policistů přes ručku na silnici 1. třídy...), zaměření se na drobné překročení rychlosti a soustavné ignorování závažných dopravních přestupků (to není až tak moc chyba pěšáků) mě neustále přesvědčuje o opaku.
Jen nevím jestli je větší "debilov" dole, mezi těmi co to dělají aby měli na chleba a hypotéku či nahoře (skromný tip ale mám).
Jen nevím jestli je větší "debilov" dole, mezi těmi co to dělají aby měli na chleba a hypotéku či nahoře (skromný tip ale mám).
pár let zpět si vzal kamarád ruku na pile. Do nemocnice ho vezl kámoš, porušil přitom asi milion věcí, policajti ho sebrali až před špitálem kde stál čumákem před vchodem. Vysvětlilo se to a ruka se povedla zachránit. V tu chvíli srali na stopky, semafory, 50 a 90 km/h. Žádný postih z toho nebyl
Alfa Romeo 75 2,0TS
Alfa romeo 155 V6 by Engstler
Espasitel
Alfa romeo 155 V6 by Engstler
Espasitel
- LiberaleMiguel
Taky bych radsi veril tomu, ze to je zase medialni fraska, bohuzel zkusenosti me nuti se priklonit spise k opaku....
Btw: taky mezi policajt a idiot nemam rovnitko, znam hodne dobrych policajtu, ale bohuzel jim to jejich dusevne mene cili kolegove kazi
Btw: taky mezi policajt a idiot nemam rovnitko, znam hodne dobrych policajtu, ale bohuzel jim to jejich dusevne mene cili kolegove kazi
- F.l.a.n.e.l.
ohledně zákazu od7/2012 z 6/2012. Naprosto běžná věc. zákaz byl vysloven bla bla s platností či účinnosti od bla bla. takže nějak nechápu, co je na tomto divného
Za normálních okolností by ještě dostal 
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
- LiberaleMiguel
Spatne jsi to pochopil. Od dostal zakaz driv, nez zacal ridit. Proste dostal zakaz a az mesic potom si koupil prvni auto a zacal poprve ridit, proto je to divne
a nechytli ho náhodou ještě bez papírů?
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- LiberaleMiguel
LiberaleMiguel píše:Proste dostal zakaz a az mesic potom si koupil prvni auto a zacal poprve ridit, proto je to divne
nemel ani co ridit, ridicak mel uz roky predtim, ale krome autoskoly nikdy neridil
Migueli a nenapadlo Te, ze Ti treba lze? To ze si koupis auto neznamena, ze jsi predtim nikdy neridil . . .
- LiberaleMiguel
kurna ze by ? To by me nenapadlo....
Todle je zrovna jedina z toho "pribehu" za cim si skalopevne stoji
utratit jeho i tebe
http://www.novinyvm.cz/5284--vinik-neho ... latek.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.novinyvm.cz/5284--vinik-neho ... latek.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- twingo.driver
Jak ten odkaz souvisí s tou Liberálovou bajkou? 
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec
Těžko říct, zvířata na sebe berou lidský vlastnosti?twingo.driver píše:Jak ten odkaz souvisí s tou Liberálovou bajkou?
štyrykrátštyry tédéí
- F.l.a.n.e.l.
Já se ptal kolikrát lidí, co pili, a taky skálopevně tvrdili že nicLiberaleMiguel píše:kurna ze by ? To by me nenapadlo....![]()
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
- twingo.driver
Však jsem taky termín "bajka" použil záměrně.FOG píše:Těžko říct, zvířata na sebe berou lidský vlastnosti?
Jsem to pochopil (asi blbě) tak, že Jardafox odkazuje na nehodu toho Liberálova přítele, ale v tom případě by LM musel vidět do budoucnosti...
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec
Já to nedávám zase úplně globálně (globusálně ?Globus píše:Bobre, Bobre.... tak nejak jsem tusil ze to sem nekdo da. Pokud to bylo tak jak je to popsany, tak jsou to curaci. To ovsem nedela curaky z dalsich cetniku.Beaver píše:Tak samozřejmě, úplní čuráci to nejsou... oh wait... jsou:Globus píše:Zas nedelejte z cetniku uplny curaky.....pokud to bude fakt vazny, tak vam vybavu kontrolovat nebudou, poskytnou pp a pripadne doprovodej pod majakama...
Avsak jak jiste vsichni vime tak media fungujou vzdy uplne korektne a nikdy nevypoustej tendencni reportaze. Viz pondelni havarie vozu PCR v Brne a uterni sebeusvedceni tehoz reportera z absolutni demagogie a diletanstvi s kterou reportaz natocil.
Uz po nekolikate rikam neobhajuju bezduse cetniky jako celek (i u nich jsou stejne jako vsude ruzny lidi). Jen nesnasim bezduchy uvazovani cetnik=idiot, ale holt nekterejm lidem to nevysvetlim a budou vzdycky hledat tu chybu v uniformne a ne jinde, nedej boze u sebe.
Pointa je jinde - problém je v tom, že vůbec existuje takové chování policajtů, jako je buzerace při převozu rodičky (ať je reálný stav jakýkoliv, tak já nejsem doktor a může mi to připadat vážné i když není, stejně tak to třeba vážné skutečně bude a půjde o minuty), buzerace při měření na přehledných úsecích apod. Ad Brno - nevím o ničem kromě článku, který zmiňoval možnou příčinu nehody jako mikrospánek. Něco mi uniklo ?
V tom Brněnským případě jsem narážel na Primu - V pondělí "satan černej chlupatej PČR" - tajili co se stalo protože zakrývali auto, vyháněli reportéra z místa nehody, smazali záznam z kamer, řidič jel nepřimněřeně rychle.
V úterý ten samej blbeček zpovídá tiskovýho mluvčího JMPČR: Policista jel hluboko pod rychlostním limitem, místo nehody maskovali aby ostatní řidiči nečuměli, reportéra vyháněli protože si chodil kvuli "senzaci" natáčet záběry na rychlostní komunikaci kde byl normálně provoz a žádnej záznam nezmizel.
V úterý ten samej blbeček zpovídá tiskovýho mluvčího JMPČR: Policista jel hluboko pod rychlostním limitem, místo nehody maskovali aby ostatní řidiči nečuměli, reportéra vyháněli protože si chodil kvuli "senzaci" natáčet záběry na rychlostní komunikaci kde byl normálně provoz a žádnej záznam nezmizel.
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
Aha, tohle mě úplně minulo. Navíc bych jim to nežral, protože ten úsek znám a rychle tam sice jet jde, ale takhle blbě nabourat za plného vědomí fakt ne, na to musí člověk opravdu chrápat za volantem 
Idealni by byla basa a kdyby tam poznal nejakeho milovnika
Ona by ho ta zabava za volantem presla 
to je jen skoro podobnej případ, viník byl taky nalitej....twingo.driver píše:Však jsem taky termín "bajka" použil záměrně.FOG píše:Těžko říct, zvířata na sebe berou lidský vlastnosti?
Jsem to pochopil (asi blbě) tak, že Jardafox odkazuje na nehodu toho Liberálova přítele, ale v tom případě by LM musel vidět do budoucnosti...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd