Známe, moc dobréFlinta píše:az nekdo bude v treboni tak doporucuju mistni pivovar regent. 16° je hodne luxusni pivo a slabsi chutnaj taky dobre
Jaký pivo pijete?
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Jaký pivo pijete?
Doma Kozel,Budvar v hospodě většinou Plzeň.Rozhodně ne patoky ala lidl,penny apod. Když vím že budu řídit tak Birell Malina/Limetka
Dacia 1300 "75
Opel Corsa B fake GSI
Škoda Octavia 1.8 T 4X4
Škoda Octavia 2.0TDI RS
Opel Corsa B fake GSI
Škoda Octavia 1.8 T 4X4
Škoda Octavia 2.0TDI RS
pan Corsica asi bude expertCorsica píše:Rozhodně ne patoky ala lidl
http://www.stream.cz/peklonataliri/8158 ... levna-piva
-
Ovarlord
- Kontaktovat uživatele:
nevím jak ty ale do třeboně to mám co bych kmenemdohodil y když regent tk jedině u nich v pivovru jinak je to hnus to si aspon myslím jáLaconi píše:Flinta píše:az nekdo bude v treboni tak doporucuju mistni pivovar regent. 16° je hodne luxusni pivo a slabsi chutnaj taky dobre
Animalize-Team
BMW E36
Kymco Maxxer
BMW E36
Kymco Maxxer
- Flinta
- Kontaktovat uživatele:
Ovarlord píše:nevím jak ty ale do třeboně to mám co bych kmenemdohodil y když regent tk jedině u nich v pivovru jinak je to hnus to si aspon myslím jáLaconi píše:Flinta píše:az nekdo bude v treboni tak doporucuju mistni pivovar regent. 16° je hodne luxusni pivo a slabsi chutnaj taky dobre
kazdej rok jezdime na pivni slavnosti takze v pivovaru
ale pres den chlastame u kamose na zahrade lahvace a taky se necha.
Samozřejmě Radegast 12°. Pak mi taky nevadí Kozel, Svijany 11° a Polička 12°.
Plzeň přežiju.
Pivo, které nemusím, je Budvar.
A nápoje,které nesnáším, jsou Gambrinus, Ostravar a Starobahno.
Plzeň přežiju.
Pivo, které nemusím, je Budvar.
A nápoje,které nesnáším, jsou Gambrinus, Ostravar a Starobahno.
Jihočeši zapomínaj na Platan 11. Nejlepší z tanku v Bechyni.
V Brně maj nejlepšího Poutníka 12 a Hrona 12.
U nás v Ústí n/L piju Březno 12, 14, Svijany 11, 13, Bernard 10 (dle mýho nejlepší desítka) a když je nejhůř, tak tankovej Gambáč 11.
Mezi největší hnusy patří Starobrno, Ostravar a bohužel Zlatopramen...
V Brně maj nejlepšího Poutníka 12 a Hrona 12.
U nás v Ústí n/L piju Březno 12, 14, Svijany 11, 13, Bernard 10 (dle mýho nejlepší desítka) a když je nejhůř, tak tankovej Gambáč 11.
Mezi největší hnusy patří Starobrno, Ostravar a bohužel Zlatopramen...
Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
Plzeňák, Brňák Pražák a Ostravák se sejdou v hospodě. Ostravák si dá Ostravar, Brňák Starobrno, Pražák Staropramen a Plzeňák Kofolu.
Ostatní se ho ptají, co to dělá? A Plzeňák odpoví: "KDYŽ SI VY NEDÁTE PIVO, TAK JÁ TAKY NE!"
Ostatní se ho ptají, co to dělá? A Plzeňák odpoví: "KDYŽ SI VY NEDÁTE PIVO, TAK JÁ TAKY NE!"
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
jde vidět že jsi pivní znalecblázen píše:Ostravar tak bečku za měsíc. Mám rád mnoho piv. Za kvalitní považuju třeba radegast. Za lůru třeba svijaný. Často si nechávám přátely vozit piva ze zahraničí.
Za mě jakožto ex- hospodského to jednoznačně vyhrál kvasničák z domácího pivovaru Koníček Vojkovice
http://www.pivovarkonicek.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Koníček je fajn, občas se na něho stavím, jelikož motivuje k procházce
, ale můžu vědět, proč, když mi chutná Radegast, tak mám stupidní názor?
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
to bylo myšleno kapku jinak
, ne že ti chutná že je to kokotina, ale to že Radegast už nemá s "českým pivem" nic společného, a bohužel to stále pivařům nedošlo, a stále si tvrdí to samé, Radegast je nej pivo na zeměkouli
, cca před 3 roky jsem ve své hospodě zavedl Svijany, a první co říkali štamgasti? " To si strč do pi*e, radegast je nej" aniž by ochutnali, časem přišli na to, že proč ne, v době kdy jsem hospodu předával dál do nájmu, už je pila většina štamgastů, a v létě skoro všichni přespolní, cyklisté atd. V branži jsem od mala, celá rodina jsme hospodští, a Radegast už má to své za sebou
,protože dělat pivo z koncentrátů. sáčků a granulí, bez vody z vlastních studní, udělat 14% a to pak ředit vodou, to je KURVÁRNA
, navíc myslím že už veškerý Radek v lahvích se výrábí kvůli spotřebce v Polsku
, Na zdraví 
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
a to že cca před rokem zrušili půl vyroby, celý managment, obchoďáky, servisáky, sládky, řidiče atd. a nasměřovaly Nošovice do postupné záhuby s tím že se bude vařit v Polsku a obchod atd. se bude řídit z Plzně?? To není třeba komentovat
, O Radegastu z Nošovic věděl celý svět, co to vzal Plzeňský Prazdroj, jde to do p..e 
Samozřejmě, směřuje to špatně, Radegast byl pro Plzeň velký konkurent, stejně tak jako Škoda pro VW, funguje to naprosto stejně. I když z toho profitují, tak si nechtějí připustit, aby dceřiná společnost drtila tu hlavní, proto přicházejí sabotáže. Naštěstí se ještě Radegast vyrobený v ČR dá pořídit, ale máš pravdu v tom, že ten z Polska je totální hnus.
s plechovkovým Radkem nemám problem.... 
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
U nás se želbohu ve velkým rozmohl Ježek.Kurva funkční projímadlo.
Jináč piju převážně třebíčskej Urban.Mně osobně chutná světlá 11, takže spokojenost.
Taky mám rád točenou Plzeň-ale popravdě dobrou jsem pil jen v Plzni, Praze a ve Varech.Pak Budvar, Dalešice, Černou horu 12 a jiný další piva.Rád ochutnávám a zkouším.Lahváče nějak nepiju, takřka vůbec.Akorát občas po práci v Rakousku jsem si dal nějakou jejich značku a výbornej byl točenej Gasser.A nemaj špatný radlery.A ikdyž všechny možný pšeničný piva nemusím, tak po práci při 39°C v nouzi bodne.....
Nesnáším Ježka, ale jelikož tu pomalu nic jinýho není, tak se nedá nic moc dělat.
Ale snad nejhorší, co jsem kdy pil, je Ostravar.
Jináč piju převážně třebíčskej Urban.Mně osobně chutná světlá 11, takže spokojenost.
Taky mám rád točenou Plzeň-ale popravdě dobrou jsem pil jen v Plzni, Praze a ve Varech.Pak Budvar, Dalešice, Černou horu 12 a jiný další piva.Rád ochutnávám a zkouším.Lahváče nějak nepiju, takřka vůbec.Akorát občas po práci v Rakousku jsem si dal nějakou jejich značku a výbornej byl točenej Gasser.A nemaj špatný radlery.A ikdyž všechny možný pšeničný piva nemusím, tak po práci při 39°C v nouzi bodne.....
Nesnáším Ježka, ale jelikož tu pomalu nic jinýho není, tak se nedá nic moc dělat.
Ale snad nejhorší, co jsem kdy pil, je Ostravar.
svět dospělých je pro mne záhadou......
Poutník, Kocour, Krakonoš, Primátor, Plzeň, Svijany...
mám rád pořádný hutňáky, eurohovna jako heineken sou pro pozéry
mám rád pořádný hutňáky, eurohovna jako heineken sou pro pozéry
TDI
MATUpyčoŠKA!
http://www.pivovarmatuska.cz/nase_pivo.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.pivovarmatuska.cz/nase_pivo.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- phaeton_esc
Matušku jsem ještě nepil, ale jejich IPA je docela vyhlášená, takže asi seženu na košt 
Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
jediná spása pro pivaře jsou fakt ty malé pivovary co dělaj málo hekto a poctivě 
- Flinta
- Kontaktovat uživatele:
hlavne si pri navsteve krumlova nedavejte egac
a nebo se aspon vyhnete nakourenenymu svihaku

http://www.pivnishop.cz/pivovary/prumys ... eny_svihak
a nebo se aspon vyhnete nakourenenymu svihaku
http://www.pivnishop.cz/pivovary/prumys ... eny_svihak
Se docela divim že tady ještě nikdo nezmínil Lobkowicze, Rychtáře, Ferdinanda, Dudáka, Chodovar atd. 
já mám 20 litrů měsíčně zdarma od dvojky na českým trhu, takže to mám celkem nadiktovaný 
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Jen tak btw. měli jste někdo bezového Pardála? Já se pobavil čtením na etiketě, že to je vlastně nasprosto smíchaný sirup Yo Bezinka a výčepní Pardál.... tak jsem to koupil na test... etiketa nekecala

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
- LiberaleMiguel
polska recepturakubi píše:Jen tak btw. měli jste někdo bezového Pardála? Já se pobavil čtením na etiketě, že to je vlastně nasprosto smíchaný sirup Yo Bezinka a výčepní Pardál.... tak jsem to koupil na test... etiketa nekecala![]()
- T.i.m.u.r
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem Chodovar zmínil o stránku dřív a nebylo to zlýLaconi píše:Se docela divim že tady ještě nikdo nezmínil Lobkowicze, Rychtáře, Ferdinanda, Dudáka, Chodovar atd.
r.v.: 1974 - 55HP/80Nm
(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz
(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ja radsi rum 
pivo jedine Budvar 12, a preziju Plzen 12. nic jinyho do mne nikdo nedostane
a vypiju jedno velky na ex na zizen a druhy uz jen cucam a nedopiju, nemam rad pivo 
pivo jedine Budvar 12, a preziju Plzen 12. nic jinyho do mne nikdo nedostane
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Pivo sice moc často nepiju, ale když už tak Plzeň, Heineken, Kozel 11°.. Jinak dneska jsem měl v Budějkách možnost ochutnat točenej Budvar - kroužkovej ležák či jak se to jmenovalo a jako hodně
Jak tu někdo psal o Heroldu, tenhle Březnickej pivovar mám co by kamenem dohodil a za mě je to teda jedno z nejhnusnějších piv co jsem pil a styděl jsem se tenkrát za to, že ho musim jako brigádník točit.
ty jejich lahvový "speciály" jsem raději neochutnával.
Jak tu někdo psal o Heroldu, tenhle Březnickej pivovar mám co by kamenem dohodil a za mě je to teda jedno z nejhnusnějších piv co jsem pil a styděl jsem se tenkrát za to, že ho musim jako brigádník točit.
The fact that no one understands you doesn't make you an artist! 
- phaeton_esc
Toho jsem často pil ve Ferdinandě v Opletalce, výborný pivoLaconi píše:Ferdinanda
Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8