Známe, moc dobréFlinta píše:az nekdo bude v treboni tak doporucuju mistni pivovar regent. 16° je hodne luxusni pivo a slabsi chutnaj taky dobre

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Známe, moc dobréFlinta píše:az nekdo bude v treboni tak doporucuju mistni pivovar regent. 16° je hodne luxusni pivo a slabsi chutnaj taky dobre
pan Corsica asi bude expertCorsica píše:Rozhodně ne patoky ala lidl
nevím jak ty ale do třeboně to mám co bych kmenemdohodil y když regent tk jedině u nich v pivovru jinak je to hnus to si aspon myslím jáLaconi píše:Flinta píše:az nekdo bude v treboni tak doporucuju mistni pivovar regent. 16° je hodne luxusni pivo a slabsi chutnaj taky dobre
Ovarlord píše:nevím jak ty ale do třeboně to mám co bych kmenemdohodil y když regent tk jedině u nich v pivovru jinak je to hnus to si aspon myslím jáLaconi píše:Flinta píše:az nekdo bude v treboni tak doporucuju mistni pivovar regent. 16° je hodne luxusni pivo a slabsi chutnaj taky dobre
jde vidět že jsi pivní znalecblázen píše:Ostravar tak bečku za měsíc. Mám rád mnoho piv. Za kvalitní považuju třeba radegast. Za lůru třeba svijaný. Často si nechávám přátely vozit piva ze zahraničí.
polska recepturakubi píše:Jen tak btw. měli jste někdo bezového Pardála? Já se pobavil čtením na etiketě, že to je vlastně nasprosto smíchaný sirup Yo Bezinka a výčepní Pardál.... tak jsem to koupil na test... etiketa nekecala![]()
Já jsem Chodovar zmínil o stránku dřív a nebylo to zlýLaconi píše:Se docela divim že tady ještě nikdo nezmínil Lobkowicze, Rychtáře, Ferdinanda, Dudáka, Chodovar atd.
Toho jsem často pil ve Ferdinandě v Opletalce, výborný pivoLaconi píše:Ferdinanda