Berry píše:Jeste ten nesmysl cerveny z toho narazniku , no asi priprava na odtah
Pardon asi si ten ,,nesmysl´´ kvůli tobě sundám To já jsem hlavně rád, že už to konečně funguje =)
Teť už se musím naučit pořádně fungovat i já ale i tak z toho mám radost . Jedny z prvních koleček na trati z pneumatik =)
tholis píše:Starlet: Dík za tip. Benzínka mě čeká kdybych byl ještě vzhůru, ale ve finále to vidím na noc když budu spát. Zatím sleduji situaci Nákupák poblíž není žádnej
no co, tak to v nejhorším hodíš do lepší barvy
Jsem to zrovna chtel napsat taky Jinak ta zelena by na tom nebyla spatna, stalo by za zvazeni
Tholis jinak co to, ze ti chcije to introse, ze by spatne poskladany?
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Jak mě se ty tažné oka nelíbí, tak holt budu muset na svoje auto tak nějaké vymyslet. O víkendu jsem zjistil, že bez možnosti odtahu mě nepustí na okruh a kvůli bodykitu jsou origo oka nepřístupné. Takže jestli je auto na blbnutí tak proč ne, že
Keep /-/atin'
Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook
To je mozny Jinak,zalezi asi jak moc mokro tam Tholis mel, protoze tohle reseni jsme parkrat aplikovali na mamky Ibize (6L), kdyz se uz nevesla do garaze a teda nikdy tam mokro nebylo
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
a já byl nahoře když přivazovali materiál , samozřejmě člověk chce bejt co nejblíž a hrozně jsem se divil těm borcům co přivazovali proč mají helmy , lyžařský brýle a jsou nabalený
asi 3 minuty jsem stál nehnutě a pískoval nás odletujicí štěrk a prach a nedalo se nikam utáct
Aliku - umis cist?
příští víkend jde nárazník na lak a víkend na to jde nárazník na auto. Byl jsem tam kde jsem auto koupil pro nabu k volantu. Mají kupce na můj nárazník, tak mi ho tam rovnou pak přehodí az se vrátí z lakovny...
Nekdo to má obráceně. Koupil pětku s TME nárazníkem a nechce to
A to má verzi s mlhovkama.
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Markus - ten nárazník máš zrcadlově, ten otvor k sání je na druhý straně a přívod vzduchu k oil cooleru je napravo. Snižovat se rozhodně nebude, už takhle mam občas problém a kola s límcem mi na evo nesmí! To auto musí fungovat, to není VW
Navíc se mi na cp9a líbí E8 enkei kola, jsou jiný věci za který chci utrácet. Kola to nejsou...
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form