u nás byl ten samej Megan za 110t, ale to byl oproti tomuhle fakt vrak vhodnej pro někoho, kdo dá další 50 za lak a 50 za servis...tenhle vypadá celkem dobře
fereros2: Mně přijde divné, že je za tuhle cenu, protože u nás to je jediný, jinak ceny kolem 180tisíc+. V Německu jsem narazil na 3 kolem 150tisíc, ale moc si toho o nich nepřečtu, němčinou nevládnu
Můžete mi někdo prosím vysvětlit, proč je tahle krabice na tuningforu tak ohromně uctívaná? Já nevim, ale aut z tý doby s většim potenciálem existuje dost a navíc nejsou hnusný jak prdel. Multipla je proti tomu adept na vítěze Concours d'Elegance.
A wiki popisuje "úspěch" týhle JDM as fuck káry celkem stručně a výstižně: "NME only competed in selected rallies during both years (ones they thought had the highest potential for good results), but the initial success expected by Nissan Japan was not forthcoming, and they abandoned the campaign in 1992 after only nine rallies. Factory development stopped there, and the GTI-R never won a WRC Group A rally."
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
tohle je dobrá vůně, ale dyž sem si toho inzerátu poprvý všimnul tak byla myslím za 50
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
twingo.driver píše:Můžete mi někdo prosím vysvětlit, proč je tahle krabice na tuningforu tak ohromně uctívaná? Já nevim, ale aut z tý doby s většim potenciálem existuje dost a navíc nejsou hnusný jak prdel. Multipla je proti tomu adept na vítěze Concours d'Elegance.
A wiki popisuje "úspěch" týhle JDM as fuck káry celkem stručně a výstižně: "NME only competed in selected rallies during both years (ones they thought had the highest potential for good results), but the initial success expected by Nissan Japan was not forthcoming, and they abandoned the campaign in 1992 after only nine rallies. Factory development stopped there, and the GTI-R never won a WRC Group A rally."
Tak ona ta krabice je uctívaná i mimo TF (tak trochu)
BTW, odkdy je potřeba vyhrát nějaký rally, aby auto bylo ikonou??
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Na tohle pozor - ležela letos při povodních asi týden v Lahovicích v podzemní garáži pod vodou - prodával ji pán z nissanclubu za 10tis - holt drahý odbahnění , vysušení a naleštění ... :-/
nebyl náhodou o dost dřív? Mám pocit že se totiž dělali do 95 ...já měl 525ku ze začátku 94 a už po face (origo)...tak nevim já ujíždím na jiných modelech BMW
Smithy píše:Jo bude to spis ten 94, vyrábělo se to snad do 96 roku
Tak jsem chytřejší do 95 sedan a do 96 tour...jinak má v tom bmw bordel, mám 2 kousky 3er a jedna podle bmw z 96 a je taky ještě předface a komplet (face 95)...nějak to neřešim
jinak ta 5er o pár přízpěvků výše určo předface (kapota a ledvinky)
Honda Accord 6g 1.8 vtec 100kw - aktuální
Rover 214Si-zastavěn motor Caterham Supersport - už je prodaný
Daihatsu Charade
Fiat Uno 1.5 Mpi
Kia Pride kombi
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up