Aktuální fota vašich aut

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Re: Aktuální fota vašich aut

Příspěvek od Venca Brody »

On miguel má jiné představy o autech (jakožto o všem), takže je třeba to tak brát s rezervou.. 8) :lol:
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro

LiberaleMiguel

Příspěvek od LiberaleMiguel »

Ja hót nesoudím auta podle toho, jestli na masce mají hvězdičku, vrtulku nebo olympijský znak, ale proste podle toho co se mi líbí. Zrovna C63 mi přijde divné nevyvážená, s tou dlouhou kapotou v kombíku vypada proste divne. Muj názor 8)
Keep /-/atin'

Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook

Skořepiny na míru

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

FOG píše:"Nejhezčí aktuálně prodávaný kombík" :smich: :smich2: :smich:
já nechtěl bejt první :lol: :lol:
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Pernick

Příspěvek od Pernick »

Nějaká ta zvěř na cestách :kladivo:

Obrázek
Renault Megane Break 1.9DTi 100koní v naftě, jsem spokojený =)

ravehanes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ravehanes »

Obrázek
200sx s13 stage II. fuc
Punto hgt (generalka)
Ibiza cupra 1.8 20vT daily(1.4bar)

Tead

Příspěvek od Tead »

Máte moc pěkné odvětrání klik. skříně pane :lol: copak se stalo ?
Micra K11 CG10DE
EX: Elantra XD G4ED-G
Pluriel TUJ3P

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

kuk :D
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt

Lukinho

Příspěvek od Lukinho »

knock....knock...
who's there ? :lol: :lol:

ddddawe

Příspěvek od ddddawe »

to je na 1.8T ?

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Zkuste svymi mozecky vstrebat, ze kazdymu se libi neco jinyho, ikdyz to bude nadlidskej ukol a bude se to zdat nepochopitelny.
Ja jsem napr. nenasel na C63 nic, co by me vzhledove upoutalo. Ritchma si z toho nekolikrat denne meni spodky, kazdej jsme si nasli to svoje. Preju ti Ritchmo, aby sis na svuj sen vydelal, koukat na to je pekny, ale k nicemu.

Nosound89
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nosound89 »

SubTera píše:Zkuste svymi mozecky vstrebat, ze kazdymu se libi neco jinyho, ikdyz to bude nadlidskej ukol a bude se to zdat nepochopitelny.
Ja jsem napr. nenasel na C63 nic, co by me vzhledove upoutalo. Ritchma si z toho nekolikrat denne meni spodky, kazdej jsme si nasli to svoje. Preju ti Ritchmo, aby sis na svuj sen vydelal, koukat na to je pekny, ale k nicemu.
zatím do toho chodí jen tankovat :-D, mohl by se už přestat chlubit auty které má v práci a vlastně pomlouvat cokoliv jiného než je Evo... jinak taky jezdím úplně stejnou i40 akorát v černé, co tam máš za motor?, já 1,7 100kW a musím říct, že na tak slabý to nejede opravdu špatně
Volvo

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Tak netvrdím, že je to auto hnusné, ale tvrdit, že je to momentálně nejhezčí kombík co se prodává je trosšku stupidní. Už jen vhledem k tomu, že každý preferuje něco jiného. Prostě miguel je z jiný planety a má takové úlety neustále no. spek

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

baví mě, jak vy Hnůjdaj nadšenci hájíte do morku kosti ty vaše korejský plečky a kopete kolem sebe jak malý děcka
o to víc je pak lepší ty žabomyší války sledovat a občas přilejt do ohně :lol:
asi dobrej komplex méněcennosti, jinak nechápu proč máte furt potřebu všem kolem sebe dokazovat, jaký jsou to skvělý auta a že sme vlastně všichni úplně tupý, že v tom ještě nejezdíme
on je možná ten design neska pěknej, ale počkejte za pár let, viz první generace i30, která ve svý době taky vzbuzovala pozitivní reakce, neska by si o to člověk neopřel kolo :(

mě třeba absolutně nechává klidným, že se na většině fór lidi vysmívají alfám a fiatům coby zrezlejm zadřenejm plečkám, z vlastní zkušenosti vím, jak to doopravdy je a vysvětlovat to nějakýmu anonymnímu troubovy z druhýho konce republiky (v případě ritchmy planety) opravdu nepotřebuju
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

AR166
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AR166 »

jardo, ja te miluju. :D
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) :D

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Jardafox: ja jsem k H pokud se nemylim vubec nic nenapsal, pridal jsem fotku a pisu az ted, tak se mi prosim te nesnaz podsouvat neco, co neni pravda. Naopak, ja z vysokyho prodeje korejcu nadsenej nejsem, doporucim rad, protoze to funguje, ale driv si tuhle znacku kupovali ti, v ni byli zainteresovani, jako skodovkari Skodovky, BMW fans Baworaky, ted si to koupi kazdej treti s rozpoctem 300k. Pouze nesdilim nazor, ze nejdrazsi kombik musi nutne byt nejhezci. Byl jsem kdysi v dome, kde mel pan nabytek za nekolik milionu korun, pripadal mi prisernej a nevkusnej a i ta nejlevnejsi skrin z IKEA se zdala jako epesni kousek. Takze pred barakem stoji i40 a ne Mondeo, Avensis nebo Superb. Psal jsem to nekolikrat, tem mene bystrym je asi treba zopakovat...mne je vazne jedno, ze se ti korejec nelibi, mne se toho nelibi spousta :lol:
ad presudky - donedavna bych si napr. nikdy nekoupil francouze, ted mam k podnikani prehistoricky Berlingo, ma asi pul mice najeto (tacho 200 :lol: ) a kupodivu jezdi. Asi to tak zly nebude.

nosound: a jeste dlouho bude :lol: 2.0 GDI 130kW 6Q automat, sekvence padly/pakou....

LiberaleMiguel

Venca Brody píše:ale tvrdit, že je to momentálně nejhezčí kombík co se prodává je trosšku stupidní.
aha, to tu člověk nemůže napsat svůj názor bez toho, aby se toho chytla banda dementů a mlela kolem toho tuny sraček ? :kladivo:
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

AR166 píše:jardo, ja te miluju. :D
Ja taky :D Jarousi rekl jsi to moc hezky 8) Nekdo prohlasil, jen podotknu bylo to z autorizovaneho prodejce/servisu, Hjundéé trvalo 10let nez vzali evropskeho designera, ted bude 10let trvat nez vezmou technika :lol: Nebudu dal tady bourit reci, ale ty reklamy a kecy o Hjnudéé, no je to velmi usmevne a normalni clovek, zadny cesky kolenovrt nebo soucast lidlnároda, bude mít asi jasnou volbu, tím nerikam, ze jasna volba je treba rovnou kocnern, ale.... :D (to jen aby zas nejaky Der armen Trotl nerikal, ze hned cpu koncern) :lol:
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

SubTera

Příspěvek od SubTera »

nazory si muzes rikat pred fellaz, ne tady pred fajnsmekrama :lol:

Berry: nestyd se, bud konkretni, jakou techniku by meli okopirovat od koncernu? :lol:

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

SubTera píše:nazory si muzes rikat pred fellaz, ne tady pred fajnsmekrama :lol:

Berry: nestyd se, bud konkretni, jakou techniku by meli okopirovat od koncernu? :lol:
Napsal jsem snad koncernoveho designera? Napsal jsem evropskeho designera, design pro evropu je specificky, jiny nez pro Asii, Ameriku-severni/jizni, ja tak nejak dany urcity trend a je pro Evropu ne pro koncern.

Vis, tohle je jedna z veci, ale neni to jen Tvuj problem nebo chyba, zda to tak muzu rict, hrozne moc lidi se tady chyta veci, ktere treba nemaji z koncernem nic co docineni, jsou to obecne standardizovane veci, normy a nevim co jeste, ale proste kdyz si nekdo tu zamynku chce najit, tak si najde, proste kazdy si vzdy obahajuje svoje, nekdy i do morku kosti, i kdyz jde o sebevetsi chendel, blbost nebo jinou negativitu, jen si to pak neprizna. To co jsem ted napsal, tak plati obecne, nevztahujte si to nikdo na zadnou automobilku, znacku, je to tak obecna charakteristika.
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

awaj12

Příspěvek od awaj12 »

a nejlepší je stejnak bémwé

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Berry: ja jsem se ptal na techniku, proc mi cpes design? Co o technice H poslednich letech vis a co podle tebe maj delat? Proc nemame dostupnou ikonku hovna? :lol:
Ad minuly post - od ceho je reklama snad vime vsichni, ano, ty reklamy jsou priserny, rpriserne namluveny s prisernym obsahem, ostatne jako v 90% reklam, treba na vlozky, ale ovoce to evidentne prineslo
Ad minuly post 2 - kdo si nekoupi koncern je kolenovrt? Od tebe jsem tuhle snobarnu necekal, ale OK, tak jsem kolenovrt. Spokojenej kolenovrt, nemusim dokazovat nic sobe ani sousedovi :lol:
Jedna fotka a takova kovbojka, korejec budi emoce :mrgreen:

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Vy jste jak malý děti pořád s tim evem. Jste asi jediný, který ho tady zmiňujete, já dám akorát občas fotku...

Dneska jsem byl zrovna natankovat C63 kombi a když jsem na to tak koukal..... i40 by byla jasná volba :lol:

^^^^
kdo z týhle věty dokáže usoudit, že se chlubím autama z práce by potřeboval skočit k lékaři, papíry na hlavu tam už čekaj.
A jestli i40 je pro někoho nejhezčí kombík, tak má opravdu hodně zajímavej vkus :lol:
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

LiberaleMiguel

některé reklamy na Hyundai jsou perfektní, ale holt zakázané :lol:
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

To já dělám běžně, že když jsme dva v autě, tak toho druhýho posadim dozadu a hlavně když nastoupí z jedný strany, tak mu nakážu se posunout na druhou :lol:
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

SubTera

Příspěvek od SubTera »

se smrtkama je prdel :lol:
http://youtu.be/VZaIf_-aVsY

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

ted budu vypadat zaujatej, ale ta hjundeee reklama je desna.... nesmyslna hlavne.... mercedes pecka 8)
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

SubTera

Příspěvek od SubTera »

jasne, maRkusi :lol:

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

pardon ale.... veloster neni drocka... takze nechapu to ze frajer odveze frajerku domu ale vzadu.. a kdyz uz sedi vzadu proc si sedne na druhy konec auta a hlavne za frajera... kdyz uz by chtel byt vzadu tak zustane u dveri aby na nej videla a mohla komunikovat... proste cela reklama mi prijde vymyslet jak upozornit na ty dvere ale nepovedlo se to.. nebo jako poslanim velostera je zachranit tupe devky od prejeti autem ? nechapu
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

smazano - vsechny vas tu miluju ;) a az se jednou potkame tak dame radsi panaka...
Naposledy upravil(a) AlesiBoss dne 11 črc 2014 18:00, celkem upraveno 1 x.
už nemám hnujdaj...

SubTera

Příspěvek od SubTera »

maRkus: dobre 8)

Odpovědět

Zpět na „Pokec“