(asi to budou dobry kola, za to palec hore, ale cerny alu jsou efektni asi jako plechace)

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis

LiberaleMiguel píše:tam psal, že je tam parkovištězapomněl zmínit, že cesta k němu je tak trochu tankodrom

a az se jednou potkame tak dame radsi panaka...
 a az se jednou potkame tak dame radsi panaka... kdyby Michal nebyl velkej jak tank možná by ty svoje "hňáty" narovnal do kufru
  kdyby Michal nebyl velkej jak tank možná by ty svoje "hňáty" narovnal do kufru  
 btw. netvrdil jsi mi v mým projektu, že díky skořápkám se mi bude vzadu trtkat líp?
 btw. netvrdil jsi mi v mým projektu, že díky skořápkám se mi bude vzadu trtkat líp?  Přijde mi že jsi trošku rozpolcená osobnost, ale možná se mýlím
 Přijde mi že jsi trošku rozpolcená osobnost, ale možná se mýlím 

skoro jak z náklaďáku
   skoro jak z náklaďáku   

a to má 19" kola, v mojich 18" to bude úplně mazec
 a to má 19" kola, v mojich 18" to bude úplně mazec 

Jinak kolik vazi ty novy kotouce?Jinak jde videt ze absolutne brzdam nerozumis
  Jinak kolik vazi ty novy kotouce?Jinak jde videt ze absolutne brzdam nerozumis  

to že mi budé brzdový pedál zbírat až u podlahy vyřeším tím, že ho podložím cihlou
 to že mi budé brzdový pedál zbírat až u podlahy vyřeším tím, že ho podložím cihlou 

Však jo a o tom je právě ten tuninkLiberaleMiguel píše:No já to tam prostě chcu
A 350 kotouč váží 13kg/kus, ten dvoudílny by ale měl být o dost lehčí

prodat to pak dycky můžu kdykoliv
 prodat to pak dycky můžu kdykoliv 

protoze michal...Tom_ píše:Měl jsi tam nechat max ty 330mm, k tomu pořádné desky (Hawk,DS2500 -3000,etc) Nechápu jak někdo upřednostní vzhled před funkčnosti....

schválně to pak všechno zvážím
 schválně to pak všechno zvážím 

měli přijít mě na vektru a tam taky nikdo v projektu nedržkoval o tom jak je to špatný, že to bude přebržděný že to bude těžký a co jako? když chce ať to tam dá. a to že to bude vypadat parádně jenom dobře!
  měli přijít mě na vektru a tam taky nikdo v projektu nedržkoval o tom jak je to špatný, že to bude přebržděný že to bude těžký a co jako? když chce ať to tam dá. a to že to bude vypadat parádně jenom dobře!