Bouchalův pohár, auto*mat, cyklistika v městech aj.
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Bouchalův pohár, auto*mat, cyklistika v městech aj.
Chtěl bych založit toto tema, aby se tady vedla diskuze o cyklistech(pumpickach, cyklomrdech, upocenejch opicich, pojmenujte jak uznate za vhodne)
Mě osobně výsostně pijou krev lide ze zmrdomatu...kteří na území Prahy vymýšlejí hrozné chujoviny, lobujou za nesmyslne cyklisticke pruhy atd...
a dnes me dostal clanek na idnesu, o tom, jak ten idot Bouchal, kterej porusi predpisy a umre na vlastni blbost bude mít ještě pomník, to je k zblití...
http://praha.idnes.cz/obeti-dopravnich- ... zpravy_bur" onclick="window.open(this.href);return false;
Mě osobně výsostně pijou krev lide ze zmrdomatu...kteří na území Prahy vymýšlejí hrozné chujoviny, lobujou za nesmyslne cyklisticke pruhy atd...
a dnes me dostal clanek na idnesu, o tom, jak ten idot Bouchal, kterej porusi predpisy a umre na vlastni blbost bude mít ještě pomník, to je k zblití...
http://praha.idnes.cz/obeti-dopravnich- ... zpravy_bur" onclick="window.open(this.href);return false;
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
Re: Bouchalův pohár, auto*mat, cyklistika v městech aj.
ale kolo je víc efektivnější doprava jak auto 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- LiberaleMiguel
Bigpapa: jenom na krátké vzdálenosti a v dobrém počasí 

je to ryhchlejsi? odvezu s tim nakup? deti do skoly? nebo treba ja jako IT servery a techniku kam potrebuji, kdyz jedu na jednani, tak abych prijel a nesmrdel jak orangutan z pavilonu opic?
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
crocjirka: jak často děláš nákup větší než jídlo na 1 den? pár rohliků, par koleček salámu
to se da jít pěšky....
ber to, že je to sport a mě by třeba sral nějakej jouda co si skáče na divnejch klokaních botách uprostřed chodníku....
a je to jak s řidičema neházet všechny do jednoho pytle
stejně to je jen problem chudáků pražáků co maj na alternativu 3 druhy MHD 

ber to, že je to sport a mě by třeba sral nějakej jouda co si skáče na divnejch klokaních botách uprostřed chodníku....

a je to jak s řidičema neházet všechny do jednoho pytle

to ano, ale proč by třeba nemohli jet v 1 autě 4 pražáci do práce?ne oni jedou radši sami a pak nemá byt přecpaná PrahaLiberaleMiguel píše:Bigpapa: jenom na krátké vzdálenosti a v dobrém počasí

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
kupuji jidlo 1x za tyden... a delam velky nakup.. jinak ano.. cyklistika je fajn SPORT... ale sport do ulic nepatri... tam patri doprava... sportvoat si muzou jit do stromovky nebo na cyklostezky.. ja taky nejezdim na koleckovych bruslych po ulicich 
jinak k te obsazenosti: napr u nas ve firme se navzajem svazime. tzn v kazdem aute jsou aspon 2-4 lidi

jinak k te obsazenosti: napr u nas ve firme se navzajem svazime. tzn v kazdem aute jsou aspon 2-4 lidi

- LiberaleMiguel
Croci:
klidek, výhon si, jsi nějaký přetlakovaný
Bigpapa: vozil jsi někdy někoho do práce ? Jasne, třeba se da na tom
vydělat na údržbu auta, ale na druhou stranu je to hodně, hodně
omezující....
klidek, výhon si, jsi nějaký přetlakovaný

Bigpapa: vozil jsi někdy někoho do práce ? Jasne, třeba se da na tom
omezující....
Jak vis, jak daleko oni jedou ?
Nekomu se nechce 10min. do prace pesky tak nasedne na kolo a je tam za 5... nikdy jsem nikoho nevidel, ze by se za tu dobu spotil. 

Naposledy upravil(a) Lukinho dne 09 zář 2013 16:59, celkem upraveno 1 x.
mě sere cyklista co jede v mém jízdním pruhu, místo toho aby jel po stezce pro cyklisty ,která je hned vedle.
btw:na kole jezdím jen na pivo
btw:na kole jezdím jen na pivo

vozil, za naklady, ale nikdy mě to neomezovaloLiberaleMiguel píše:Bigpapa: vozil jsi někdy někoho do práce ? Jasne, třeba se da na tom
omezující....

jak víš, že zrovna nejedou do Stromovky?crocjirka píše:cyklistika je fajn SPORT... ale sport do ulic nepatri... tam patri doprava... sportvoat si muzou jit do stromovky nebo na cyklostezky.. ja taky nejezdim na koleckovych bruslych po ulicich

- tanner540i
crocjirka: Muzes nam vysvetlit, co ti na cyklistech tak vadi? Daji se celkem snadno predjed a urcite nezaberou na silnici tolik mista, jako kdejaky zakomplexovany chudak v seatu s kozama na kapote, co si musi autem odvest velmi tezky IT kontrabant...
Zkus se nejdriv trocu zamyslet nad chovanim k ostatnim ucastnikum silnicniho provozu. Mam pocit, ze te asi nejaky cyklomrd v elastakach trochu zpracoval, tak si to ted musel ventilovat tady.
Zkus se nejdriv trocu zamyslet nad chovanim k ostatnim ucastnikum silnicniho provozu. Mam pocit, ze te asi nejaky cyklomrd v elastakach trochu zpracoval, tak si to ted musel ventilovat tady.
E39 540iA AC Schnitzer
ono naftaky, poletujici pevne castice... cyklozmrdi se vyhubi sami... ono tohle do plyc to je raj... cyklisti by meli mit cykloridicak, SPZ, a pojisteni, a povinnost svitit 24h denne. pak muzou na silnice, v opacnem pripade je to spatne
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
tanner540i píše:crocjirka: Muzes nam vysvetlit, co ti na cyklistech tak vadi? Daji se celkem snadno predjed a urcite nezaberou na silnici tolik mista, jako kdejaky zakomplexovany chudak v seatu s kozama na kapote, co si musi autem odvest velmi tezky IT kontrabant...

Tohle mě sere taky..blázen píše:mě sere cyklista co jede v mém jízdním pruhu, místo toho aby jel po stezce pro cyklisty ,která je hned vedle.
Přitom je v zákoně jasně dáno, že pokud je to možné, tak mají cyklisté využít cyklostezky, která vede vedle cesty..
A pokud tak neučiní, tak by je měli policisté pokutovat.. Tohle jsem třeba v praxi nikdy nezažil

Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
Co mi vadi: chovaj se v provozu jak hovada, naprosto ignoruji predpisy, to ze se daji snadno predjet je hodne polemizujici.. protoze se na najdou takovy kokoti, co jedou uprostred pruhu.. Sere me to, ze kdyz ze sebe delaji ucastniky silnicniho provozu, proc nemaji aspon pisemne zkousky stejne jako na auto??tanner540i píše:crocjirka: Muzes nam vysvetlit, co ti na cyklistech tak vadi? Daji se celkem snadno predjed a urcite nezaberou na silnici tolik mista, jako kdejaky zakomplexovany chudak v seatu s kozama na kapote, co si musi autem odvest velmi tezky IT kontrabant...
jinak zadna pumpicka si na me zatim nedovolila... jen asi pred rokem se mi rozplacla o bok auta... a pak se jen ten debil sebral, neomluvil se a zdrnul.. nastesti to byl starej kram a nemusel jsem resit poskozene dvere...
jinak abych mluvil tvou mluvou: tak zadnej blbecek v BeeeeMWeee, se kterou uz dneska jezdi kazdej cikan me neasere

- tanner540i
Tak to máte v tý praze nějaký vostrý cyklistý né helé?... jen asi pred rokem se mi rozplacla o bok auta... a pak se jen ten debil sebral, neomluvil se a zdrnul.. nastesti to byl starej kram a nemusel jsem resit poskozene dvere...

Me nevadi seat, ani kozy, ani kokoti v seatech s kozama... teda mozna trochu jo, ale ne tak, abych kvuli tomo zakladal novy tema..
Kdyz nekdy jedu pres prahu, tak cyklisti jsou fakt to posledni co mi vadi.
Mnohem horsi je to s cyklistama na okreskach, kde se jezdi uz trochu rychleji, nez v centru mesta. To mi prijde uz dost nebezpecny, i pro lidi v autech..
Ale tak chapu, ze do tebe muze zas vletet naky cyklista a udelat ti z toho spanela totalku, este k tomu se zvedne a beze slova litosti ujede, hajzl jeden

E39 540iA AC Schnitzer
Na FB jsem si vsiml, jak se Markus aktivne zapojuje. Prvne jsem si myslel, ze to je stranka priznivcu cyklistiky, po otevreni jsem zjistil, ze to je stranka plna lidskyho odpadu, zruda vedle zrudy...
- az jeden z tech krypliku zatroubi na cyklistu jen tak pro prdel (coz nekteri zminovali), on se lekne a zajede mu pod auto, uz takovej frajer nebude
- silnice nepatri jenom autum
- nekteri jsou buckosadlovci, kdyz oni nemuzou bo by se kolo pod nima rozpadlo, tak cyklista jezdit taky nebude
- ze by cyklisti delali vic dopravnich prohresku nez ridici je IMHO nesmysl
Z vyse zminenyho se da vyvodit, ze se na kole obcas pohybuju. Pulku trasy vetsinou po silnici, pokud neni cyklostezka okruhova, coz je ale o zivot, protoze kdejakej krypl predjizdi zrcatkama 20cm odeme. Jezdim zodpovedne a tak, abych si trip uzil a dobre dojel. Kazi to pouze fakt, ze pribyva krypliku, ktery se tuto zabavu snazi zak azdou cenu prekazit.
Taky mi vadi buckosadlovci a smaradlavy naftaci, ze kterejch akorat rozboli hlava, presto se z toho neposeru a nesnizim se k necemu tak ubohymu, co tady a na FB nekteri predvadi.
- az jeden z tech krypliku zatroubi na cyklistu jen tak pro prdel (coz nekteri zminovali), on se lekne a zajede mu pod auto, uz takovej frajer nebude
- silnice nepatri jenom autum
- nekteri jsou buckosadlovci, kdyz oni nemuzou bo by se kolo pod nima rozpadlo, tak cyklista jezdit taky nebude
- ze by cyklisti delali vic dopravnich prohresku nez ridici je IMHO nesmysl
Z vyse zminenyho se da vyvodit, ze se na kole obcas pohybuju. Pulku trasy vetsinou po silnici, pokud neni cyklostezka okruhova, coz je ale o zivot, protoze kdejakej krypl predjizdi zrcatkama 20cm odeme. Jezdim zodpovedne a tak, abych si trip uzil a dobre dojel. Kazi to pouze fakt, ze pribyva krypliku, ktery se tuto zabavu snazi zak azdou cenu prekazit.
Taky mi vadi buckosadlovci a smaradlavy naftaci, ze kterejch akorat rozboli hlava, presto se z toho neposeru a nesnizim se k necemu tak ubohymu, co tady a na FB nekteri predvadi.
crocjirka, maRkus: co vozickar na CHODniku, nevadi vam?
Abyste se z tech vasich vecnejch stiznosti jednou neposrali
Abyste se z tech vasich vecnejch stiznosti jednou neposrali

sak ja to nemyslim vuci "ukaznenym" cyklistum.. ale jde mi o to co predvadi.. a o iniciativy typu zmrdomat, co vymysli chujoviny... jinak
k tomu co psal tanner:
ukazkovy priklad... jedu po hlavni.. z vedlejsi mi tam vlitne cyklozmrd... rozmdne ti pulku auta a nedejboze na miste zemre...
nastane vec prvni.. psychycky problem( ze stresu, z toho co se stalo atd), vec druha.. mas na sracku auto a budes muset z pozustalych po tom cloveku tahat penize na opravu sveho vozu..(me osobne by se to dost pricilo, ale bylo by to nutne, penize neseru)
proto by pumpicky, ktere chteji jezdit po verejnych komunikacich meli mit napr registracni znacku stejne jako motorky, povinne ruceni a osvedceni, ze absolvovali stejne testy, jako ridici motorovych vozidel...
k tomu co psal tanner:
ukazkovy priklad... jedu po hlavni.. z vedlejsi mi tam vlitne cyklozmrd... rozmdne ti pulku auta a nedejboze na miste zemre...
nastane vec prvni.. psychycky problem( ze stresu, z toho co se stalo atd), vec druha.. mas na sracku auto a budes muset z pozustalych po tom cloveku tahat penize na opravu sveho vozu..(me osobne by se to dost pricilo, ale bylo by to nutne, penize neseru)
proto by pumpicky, ktere chteji jezdit po verejnych komunikacich meli mit napr registracni znacku stejne jako motorky, povinne ruceni a osvedceni, ze absolvovali stejne testy, jako ridici motorovych vozidel...
- tanner540i
To SubTera: Souhlasim. Chapu, ze nekoho muzou cyklisti srat, navic je jich taky spousta kokotu (ostatne jsou to lidi), ale tyhle pokusy o jakesy kategoricke zatraceni mi prijdou smesne. Taky nemam rad traktory, tak udelam na Fakebuku stranku a spojim se s ostatnima traktorhaterama z celyho sveta a spolecne je vsechny znicime...
E39 540iA AC Schnitzer
crocjirka píše:sak ja to nemyslim vuci "ukaznenym" cyklistum.. ale jde mi o to co predvadi hodne z tech co vidam, kdyz nekam jezdim.. a o iniciativy typu zmrdomat, co vymysli chujoviny... jinak
k tomu co psal tanner:
at si jezdi, ale jako lidi a hlavne at maj SPZtku a uzavreny pojisteni.... i blbej traktor kdyz prejizdi z pole na pole pres silnici musi mit pojistku co kdyby....
a ne ze se mi ve meste kokutem postavi pred auto, doprostred na semaforech a na upozorneni ze rozhodne budu rychlejsi at jede ke strane me vyfakuje tak pardon ale kde to sme ??? to pak ten smradlavej hulici naftak ma svoje kouzlo....
a ne ze se mi ve meste kokutem postavi pred auto, doprostred na semaforech a na upozorneni ze rozhodne budu rychlejsi at jede ke strane me vyfakuje tak pardon ale kde to sme ??? to pak ten smradlavej hulici naftak ma svoje kouzlo....

AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja jsem dneska jel po dvouproudovce do kopce, nasral se mi tam Transit, II Golf a Tatra, predjizdeli predmet jedouci 88kmh rychlosti 91kmh...myslis, ze nekoho z nich zajimalo, ze jsem rychlejsi, kdyz mi tam prakticky vsichni vjeli pred nosem? A co jako? Mam jim zalozit stranku? Zitra to udelaj jiny tri kokoti. Mozna jich bude 5 a vzhledem k tomu, ze jedu do Prahy, tak jich nebude 5, ale 50, protoze 45 z nich budou osklivy zluty auta mladoboleslavskyho vyrobce. A kdybych mel tohle vsechno resit, opravdu bych se musel posrat. A na to nemam cas. IMHO jsme na tyhle planete zmrdi uplne vsichni, nekdo vic, nekdo min, jeden na kole, druhej za volantem, treti okrada duchodce, ctvrtej znasilnuje deti a patej je taxikar. Ani jednu skupinu nevyresis brekem na fejsbuku, opravdu ne. Timhle kategorickym odsuzovanim cely skupiny lidi (cyklisti, maminky s kocarkama, majitele korejskch aut atp.) akorat ukazujete, ze mate problem sami se sebou a nedokazete delat rozdily v jednotlivych lidech, v konkretnich situacich. Cyklista jel po silncii, cyklisti jsou zmrdi, skutecne zajimave obsahle pojeti 

Naposledy upravil(a) SubTera dne 09 zář 2013 18:26, celkem upraveno 1 x.
vidis ale tohle je tvoje zaslepeni.... ja treba nemam problemy s majiteli korejskych aut, ty ses toho dukaz... tak mi neser
a nebrecime s jirkou jen tady, ono neni zas takovej problem napsat na magistrat stiznost, podnet, namet.... cim vic lidi to udela tim lip....

a nebrecime s jirkou jen tady, ono neni zas takovej problem napsat na magistrat stiznost, podnet, namet.... cim vic lidi to udela tim lip....
presne tak.. jsem napr udelal to, ze jsem napsal prani stiznost ci jak to nazvat s pozadavkem, ze pokud se chce cyklista povazovat za ucastnika silniciho provozu at ma stejne zkousky jako lide na motorkach a v autech..
odpoved: tuto zadot jsme jiz dostali asi 1000x, ale sereme na vas nebot by to bylo udajne slozite(co je na tom sloziteho kdyz to delaj ridici) a dokazovani by bylo rovnez problemove(kua proc, zpusobi nehodu, jel bez papiru.. na po drzce a flastr.., zpusobi prestupek.. kontrola.. naa po drzce a flastr..)
odpoved: tuto zadot jsme jiz dostali asi 1000x, ale sereme na vas nebot by to bylo udajne slozite(co je na tom sloziteho kdyz to delaj ridici) a dokazovani by bylo rovnez problemove(kua proc, zpusobi nehodu, jel bez papiru.. na po drzce a flastr.., zpusobi prestupek.. kontrola.. naa po drzce a flastr..)
Takové chujoviny můžou vymýšlet jenom pepíci co v životě nejeli na kole...
ja jsem jezdil na kole kdyz sem byl dite, ale v zivote jsem se nesral na silnici...
Pri cteni nekterych prispevku zde za posledni rok jsem rad ze forum uz neni moje 

No chová se jakoby mu nějaký cyklista chodil za baboutanner540i píše:crocjirka: Muzes nam vysvetlit, co ti na cyklistech tak vadi? Daji se celkem snadno predjed a urcite nezaberou na silnici tolik mista, jako kdejaky zakomplexovany chudak v seatu s kozama na kapote, co si musi autem odvest velmi tezky IT kontrabant...

Já jezdím na kole i autem, v obojím se snažím chovat zodpovědně - kein problem... btw. ne každý má koncernovou plečku aby ji trápil na 4 km do práce... to raději fakt dojedu na kole.....
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
ja ted stalou pritelku nemam