sakra, toho byhc taky koupil, mel jsem ho v dost horsim stavu, skoncil na vrakaci (ne po bouracce, ale fakt v hroznym stavu), to auto bych si koupil zasMotor píše:tak lancer uz je zadany! zas mi to uteklo pod rukama

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
sakra, toho byhc taky koupil, mel jsem ho v dost horsim stavu, skoncil na vrakaci (ne po bouracce, ale fakt v hroznym stavu), to auto bych si koupil zasMotor píše:tak lancer uz je zadany! zas mi to uteklo pod rukama
No hlavně tenhle lancer co rok to mění majitele. Takže bych to zas tak světle neviděl, minulej rok se to prodávalo za 12 klacků (přesně tohle auto) s tím, že tam jsou v hajzlu obě nápravyAlesiBoss píše:sakra, toho byhc taky koupil, mel jsem ho v dost horsim stavu, skoncil na vrakaci (ne po bouracce, ale fakt v hroznym stavu), to auto bych si koupil zasMotor píše:tak lancer uz je zadany! zas mi to uteklo pod rukama
Už tam má cenu - 90tisíc, tak za 80 to bude pěknej kauf a luxusní svezeníRudi píše:![]()
http://auto.bazos.cz/inzerat/29495785/V ... -xenon.php" onclick="window.open(this.href);return false;
to musi byt kvalita za ty kačkyLiberaleMiguel2 píše:http://www.sauto.cz/osobni/detail/hyund ... priceMin=0
nezbývá než souhlasitSubTera píše:Pokud vim, tak Diskont je odnoz Acek.
A co se Coupe tyce, je moc pekny, ze se bezne objevuji za 200, ale to jeste neznamena, ze tu cenu maj. 130 litru je realna cena umerna roku, resp. cena, za kterou nebude problem ho udat.
Co se kvality tyce, tahle generace je dobre zpracovana, velmi spolehliva, ma bezporuchovy motory (prihreju si polivcicku, pac mam identickej motor, v plynu, s podobnym najezdem najetym za 3 roky), takze pokud neni vylozene zhuntovanej na podovzku, melo by to byt OK. Ale to, ze stoji v Discontu, na duvere moc nepridava.
rikej si co chces, mne je tvuj nazor pomerne ukradenejAlesiBoss píše:i kdyby to stalo treba na Marsu, i v ackach je tuna aut ktery bych klidne koupil, jen kvuli tomu to hned odsuzovat... no reknu to hodne slusne, reknu ze to je kratkozraky...