Dacan píše:kdyby to bylo v rukách tak i kdybys ty jezdil na balonech z návěsu tak máš kola rozlamané
To je tvůj názor, faktem je, že je nemám ani pokopané a jezdil jsem aji rok a půl na 215/35 Viděls mě někdy řídit ?
viděl sem fotky, jak si zboural to CoupEVO. To mi stačilo
Luke.beanovi říct, že neumí jezdit, to se nebojim říct, že i jeho mladá by si tě v řízení dala s prstem v zadku...
To bylo tvíc než tři roky zpátky. Když já najdu tvojí fotku, jak se v třech měsících válíš na břiše, tak taky můžu tvrdit, že ses do teď nenaučil chodit ? Házet poškození kol na cesty je nesmysl, to by na Slovensku neujel nikdo ani kilometr
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
LiberaleMiguel2 píše:
To bylo tvíc než tři roky zpátky. Když já najdu tvojí fotku, jak se v třech měsících válíš na břiše, tak taky můžu tvrdit, že ses do teď nenaučil chodit ? Házet poškození kol na cesty je nesmysl, to by na Slovensku neujel nikdo ani kilometr
kdy todle polský individuum začne trochu přemejšlet? To máš v tý hlavě fakt nasráno?
Dle tvý logiky, takhle rozbitá cesta asi nemůže poškodit disk viď? Ten dotyčnej, co tam stojí s audinou u kraje, tak kdyby měl hovnaje 4x4 500koní + nitrogelmiguel, tak to přeletí
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
luke.bean píše:přesně takový ocasy miluju , mají 400 hp ++++ a jedou jak ocasové pět km/h
to můžu mít 1.2 tři válce v řadě
No a když pak jedeš na takové cestě, jako je na videu, 90km/h tak se nediv, že si dojebáváš jinak kvalitní kola Vyřešeno Na takové cestě bych víc než 5km/h jel snad jenom s Humerem
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
asi mám smůlu ale kovaný praskly a nešli opravit (vevnitř límce)
a "měkký bláta zas kopnu v každé díře...... by mně teda zajímalo čím to je když ne cestou... (já to teda vždy kopl ve výtlkuku někde za zatačkou) ... frajer co mi opravuje kola říkal...tvrdé kola buď prasknou nebo cvaknou gumu..měké se ohnou a musí se rovnat (aspoˇto jde opravit) ...... je to hnus ty naše cesty...no už se zas těším po zimě a pak do června než to opraví.....