Škoda vs. hyundai II
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Škoda vs. hyundai II
LM: Jestli jenom přítlačák, tak není problém, to mají i v autokelly... 

- LiberaleMiguel2
Celou spojkovou saduSkury píše:LM: Jestli jenom přítlačák, tak není problém, to mají i v autokelly...

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Ježiš, normálně se ta tvoje sada dá koupit za 3300, tak stačí někde mít slevu a dostaneš se lehce na 2400...
- LiberaleMiguel2
No však to já moc dobře vím, aji ofiko jde sehnat pod 2400Kč. Já jenom poukazoval na to, že holt někteří jak bezmozci nakupují za ceny, které vidí a někteří jsou schopni udělat něco pro to, aby za stejné "zboží" mohli zaplatit míň, což tady Markus očividně nechápe....
Naposledy upravil(a) LiberaleMiguel2 dne 17 pro 2013 19:50, celkem upraveno 1 x.
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
1) cenaMike Mad píše:proc se nepere hjundaj s chevroletem... mel sem koupit Rapida, jen proto ze uz bych ho mel prodanyho. Chevroleta asi nikdo nechce.
2) motor
3) Chevrolet v Evrope konci a s tim spojeny reseni zaruky v praxi (je moc hezky, ze ted slibujou)
4) budouci dostupnost ND
Ano vážně, myslim že víš ho*no o tom, čím chci jezdit já a co koupím. Měl jsem kupovat novyho civica, ale naskytlo se mi v rodině odkoupit novej rapid za ani ne třetinovou cenu. Takže se prosím vrať do toho ústavu na potraty odkud ses ztratilSubTera píše:MartyCZe: vazne?

Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů
- bejvávalo :/

MartyCZe: pan je utocnik, takovej prudkej kaprik 
vyjadrujes se jak patnactiletej frajer, jeste jsi zapomnel pridat, ze moje mama neumi lyzovat do kopce, blboune

vyjadrujes se jak patnactiletej frajer, jeste jsi zapomnel pridat, ze moje mama neumi lyzovat do kopce, blboune
Za to ty jsi drsnej jak šmirgl, na pobrečení máš téma vedleSubTera píše:MartyCZe: pan je utocnik, takovej prudkej kaprik

EDIT: aby to nebylo uplně OT, když sem tu viděl ty ceny náhradních dílů. Nedávno se dělal pruzkum, kde bylo vypsany kolik dá člověk za autorizovanej servis při delší záruče u Hyundaie, Kia a u koncernu. A povětšinou to jak na dílech a ceně vyhravaly koncernovy servisy
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
- bejvávalo :/

btw kdo ví jaký jsou na autech marže? 50% určitě ne 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
BP: sam moc dobre vis, ze to je relativni - dema, skladovky, vozy po importerovi, specialky atp. Cim vyjimecnejsi akce, tim vetsi marze.
U novych zadavanych do vyroby je to u Hyu cca 8-20 tisic/auto, bavime--li se o marzi prodejce.
MartyCZe: uz jsi dostekal, yorkshire?
U novych zadavanych do vyroby je to u Hyu cca 8-20 tisic/auto, bavime--li se o marzi prodejce.
MartyCZe: uz jsi dostekal, yorkshire?

je to relativní
je zakladní marže prodejce
a pak na předváděčku je něco atd atd, vše je to o jednání s vedením... a nakonec roku jsou ještě bonusy a tak
každopádně co se týče těch vyjímečnejch modelu je to spíš obráceně :/ např Comfort Edition od VW ma marži o dost sníženou oproti klasickejm výbavám

každopádně co se týče těch vyjímečnejch modelu je to spíš obráceně :/ např Comfort Edition od VW ma marži o dost sníženou oproti klasickejm výbavám
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
BP: nemyslel jsem vyjimecnej model ve smyslu edice, ale o treba 30 kusech pro celou CR a mas asi tak 3 sekundy na rozmyslenou, jestli je koupis nebo je capne jinej salon, VW to ma rekl bych urcite taky...specialni edice ala Comfort Edition jsou pro prodejce nevyhoda, tot fakt 

SubTera: Nevím, jak VW ale Škodovka nic v podobným duchu nemá.. max když třeba končí nějakej "marketingovej" model typu Yeti Fresh, tak je sháňka, ale takhle po kusech nic nebývá... Roční auta, to už je ovšem jinej příběh 

Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
pravda, zapomnel jsem na rocky 

AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;