Tablet upadnul jednou na zem nešťastně na růžek. a od té doby se sekal. Jednou se sekl tak, že se už neodsekl.LiberaleMiguel2 píše:Co ti tablet udělal, že, hádám, NAHODOU, spadnul na zeď ?
(sorry za OT)
Tak jsem mu pomohl a zkoncoval to trápení

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Tablet upadnul jednou na zem nešťastně na růžek. a od té doby se sekal. Jednou se sekl tak, že se už neodsekl.LiberaleMiguel2 píše:Co ti tablet udělal, že, hádám, NAHODOU, spadnul na zeď ?
(sorry za OT)

už před pár lety jsem si projížděl tvůj topic. jen mě mrzí, že jsem ho za tu dobu neviděl naživo, asi se někdy zastavím.a budoucí motorizace tím tuplem. Měl jse možnost se svézt v corse s tímto motorem, sice motor po snížení hlavy, ostrých váčkách... , ale zážitek...jsem zvědav co to udělá se zádokolkou
 už před pár lety jsem si projížděl tvůj topic. jen mě mrzí, že jsem ho za tu dobu neviděl naživo, asi se někdy zastavím.a budoucí motorizace tím tuplem. Měl jse možnost se svézt v corse s tímto motorem, sice motor po snížení hlavy, ostrých váčkách... , ale zážitek...jsem zvědav co to udělá se zádokolkou 
 Tak ono motor není všechno. Teď je už vyměněná i převodovka, takže by to konečně mohlo jet podle představ.
 Tak ono motor není všechno. Teď je už vyměněná i převodovka, takže by to konečně mohlo jet podle představ.  

)
 ) 

pixla je klasik základovka, jen posloužila jako stolek při stříknutí nějakého menšího dílu, už nevím jakéhoLukin_GSi píše:Mě baví ta zelená barva v plechovce, na desce a na motoru
 .-D
 .-DJá si říznuTiger.s píše:nebo se dá sehnat kit na rozdělovač z druhý strany
 Ať je to progress se vším všudy
 Ať je to progress se vším všudy   

)
 ) 

)
 )  

kua už to chci vidět jet!
 kua už to chci vidět jet! )
 )
 ale musím tomu vytknout to ostudné černé plastové víčko oleje