Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aktuální fota vašich aut
Známe, ale nevěříme.. 

EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
-
- Kontaktovat uživatele:
Spíš věříme až moc
je to někdy docela blbý to pak sundavat aniž by člověk něco nezničil

je to někdy docela blbý to pak sundavat aniž by člověk něco nezničil

QUATTRO 309 kW
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:

No každopádně sháním ten plast pod přednim nárazníkem. Mám ho nějakej zvohybanej..

EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Jo už jsem na ně koukal, ale doma by mě zabila..
Rád bych ho sehnal no.. Ale ono je víc věcí co bych rád sehnal.. Xenony, nárazník, zase nějaký kola na léto, brzdy- ty každopádně, interiér... Je toho dost. A to jsem říkal, že do audiny nic cpát nebudu, že to budu brát jako spotřebku co nepotřebuje zlepšováky..
No a už jsem tam zase za nějakej peníz..
Doma mě milujou 

No a už jsem tam zase za nějakej peníz..

venco toto nejsou xenonády 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Ne jsou to obyč žárovky, ale xenony do světel jdou nandat. 

- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Co to kuře proboha žralo, že z něj lezou hidky?
Já bych to rád vše pěkně origo

Já bych to rád vše pěkně origo

Venca: origo to bude, az namontujes ostrik a nivelaci a i tak to nebude legalni, takze tam ty HIDky muzes dat rovnou 

ta JETTA

AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
Cenu auta to aj tak nezdvihne, za druhé xenony nie sú záruka toho že s nimi budeš vidieť lepšie... Vid napríklad Sharan/Alhambra, kde klasické halogény svietia lepšie ako xenony
Mi na moji a6 rok 2001 ty xenony sviti min nez na starym hyundai obyc zarovky...ale asi uz mam vypaleny cocky...
ta barva ty jetty je hezka.. je to snad pujde vic dolu a jina kola 

ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
- OndraS13
- Kontaktovat uživatele:
240SX S13 "91 & Fazer FZS600 "01
no ty kraso
, mazec 

Renault laguna II 1.8 16v
Sestry: Renault twingo 1.2
pracovni : JD 8335R
Sestry: Renault twingo 1.2
pracovni : JD 8335R
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
crocjirka> jiste. Kola jsou doma v teple a dolu to prijde 13cm predek a 14cm zadek
... ted je to nahore aby se s tim dalo manipulovat. je to jen holy skelet na napravach a s oknama, opravdu tam neni vubec nic jinyho, ani jeden plastik, hadicka, drzacek nic, ani volant
prace a prachy tak na 2 roky jeste 
barva je original VW, pouzivana pouze na US golfy 1987-1988, takze zadna jina jetta na svete a uz ani moc tech golfu nenajdes.

barva je original VW, pouzivana pouze na US golfy 1987-1988, takze zadna jina jetta na svete a uz ani moc tech golfu nenajdes.

Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
onrda a mike:
libice oba dva

ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
O zvýšení ceny auta se mi nejedná opravdu..pufko píše:Cenu auta to aj tak nezdvihne, za druhé xenony nie sú záruka toho že s nimi budeš vidieť lepšie... Vid napríklad Sharan/Alhambra, kde klasické halogény svietia lepšie ako xenony

S ostřikama takový problém nebude, pokud seženu nárazník s ostřikema. Auto naklápění ani nevím jestli v té době a4ka měla..
Vše je jen o penězích a možnostech. Pro mě detaily- základ budou brzdy

nivelace u tohodle auta je otazka montaze cca 10 minut, ostriky svetel sou zbytecny pokud udrzujes auto cisty, co se tyce policajtu staci na naraznik nalepit krytky ostrikovacu
MIKE MAD: na tu jettu az bude hotova se silene tesim kdyz vidim co na ni mas pripraveno.

MIKE MAD: na tu jettu az bude hotova se silene tesim kdyz vidim co na ni mas pripraveno.

AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ostřikovače jsou stejně naprd. Nevim jak u koncernu, ale na Omeze úplně zbytečné.... vystříká to spousta vody, světla to neumeje a celej předek je zamatlanej od toho 

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
ondra: ta sbirka je libova. 

to je všude stejným.artty píše:Ostřikovače jsou stejně naprd. Nevim jak u koncernu, ale na Omeze úplně zbytečné.... vystříká to spousta vody, světla to neumeje a celej předek je zamatlanej od toho

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
co kecate... u koncernu jsou preci naprosto uzasne a plne funkcni! a u japoncu vam dokonce zaspivaji pisnicku na prani 

Ja som hovoril o úplne inom, nie o tom či ich je možné tam dať. Ide o to že niekedy klasika halogény svietia lepšie ako originál xenony. Toto si v prvom rade treba zistiť a nie buchnúť do toho tak 10000,- a následne na to zistiť že to svieti horšie, to ako to svieti je dané konštrukciou nie typom žiarovkyVenca Brody píše:O zvýšení ceny auta se mi nejedná opravdu..pufko píše:Cenu auta to aj tak nezdvihne, za druhé xenony nie sú záruka toho že s nimi budeš vidieť lepšie... Vid napríklad Sharan/Alhambra, kde klasické halogény svietia lepšie ako xenonyPokud tam půjdou dát originál xenony co se na to auto dávali, tak proč je tam nedat. Samozřejmně, že se budou dávat i nové čočky.
S ostřikama takový problém nebude, pokud seženu nárazník s ostřikema. Auto naklápění ani nevím jestli v té době a4ka měla..
Vše je jen o penězích a možnostech. Pro mě detaily- základ budou brzdy
Zohnať to nie je najmenší problém
Svetlá http://allegro.pl/audi-a4-b5-lift-lampy ... 12431.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nárazník http://allegro.pl/zderzak-przod-audi-a4 ... 20935.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nádržka http://allegro.pl/audi-s4-a4-b5-zbiorni ... 91119.html" onclick="window.open(this.href);return false;
luke.bean píše:kde je tolik sněhu ?![]()
dneska jsem byl v ČK a nikde nic![]()
P.S. zahoď plastovu podtabulku RZ![]()
Kam jsem porad jezdis Kua.....

-
- Kontaktovat uživatele:
líbí se mi na jihu
jsem tam chtěl v Krumlově nasekat nějaký fotky ve starým městě , zastavim , vylezu z auta , cvak,cvak a hned mě sejmuli měšťáci že stojím pár metrů za značkou zákaz zastavení
říkal jsem jim že jsem tam přicouval ale byli extra hnusný a nepříjemný
tak jsem do toho sednul a zmizel . . . a to ani nemám pražskou značku

jsem tam chtěl v Krumlově nasekat nějaký fotky ve starým městě , zastavim , vylezu z auta , cvak,cvak a hned mě sejmuli měšťáci že stojím pár metrů za značkou zákaz zastavení

říkal jsem jim že jsem tam přicouval ale byli extra hnusný a nepříjemný

QUATTRO 309 kW
- Květoslávek
Sem to byl projet a umejt;)
Volvo V40 2.0 T4 yellow Faketaxi 
Go HARD or Go Home!!!

Go HARD or Go Home!!!