http://www.ceskatelevize.cz/porady/1007 ... -pro-tebe/" onclick="window.open(this.href);return false;
tohle má bejt jako co ty kryple cikánskej kříženej z nějakým pšonkem? nebudu dělat ramena za počítačem, ale až se někde setkáme projdu se ti po držce ty ubožáčku přihřátej. za nedlouho hodlám ject k ostravě asi tě přímo navštívím a můžeš se předvést závodníku. uvidíme jaký jsi frajer na živoLukin_GSi píše:Co si mě zas bereš do huby ty zpičený lordíku!! Kéžby Ti petanek kopl do huby a strčil shnilý klacek do anusu ty špíno. Běž si tlačit last mohican c20let po placu.
na co si to hraješ ty šašku, dyť nevidíš přes psa na tramvaj, tak koho bys chtěl vázat za auto ?Lukin_GSi píše:Přijeď Jonáši, nemusíš ani vystupovat z auta a skončíš s kulkou v rameni.. takových hrdinů už bylo.. nezapomeň, že tady je krutý sever a noha přivázaná lanem za auto není výjimkou.
todle nefunguje, moc dobře to víš a stejně to furt všem budeš tlačitLukin_GSi píše:Tak k té předpodzimní fotce přídám něco ze včerejší montáže![]()
Tuhostně stavitelné tlumiče Koni Sport a pružiny HR -35mm
výborná kombinace, moc dobré to je![]()
Tak až u něj budeš tak mi ho vyfoť ať nezapomenu jak vypadám.artty píše:Chosse: Celkem dobře se mám, ale úplně všechno nejde tak, jak bych chtěl. Na auto se pořád jen prášíVůbec nevim, kdy se do toho pustím... ale už jsem sehnal i zadní sedačky