>>Naši oplíci sem<<

Moderátoři: Berry, m.artty

Odpovědět
Dano_GSi

Re: >>Naši oplíci sem<<

Příspěvek od Dano_GSi »

Se tu přihlašte, aspoň se bude na co dívat :lol:

http://www.ceskatelevize.cz/porady/1007 ... -pro-tebe/" onclick="window.open(this.href);return false;
Opel Astra GSi 93´ C20XE

"Pedal to the metal"

petanek192

Příspěvek od petanek192 »

Hmmmmmm k Esterce 8)
Švédská kvalita...to není turek u mašiny v Německu co si myslí, že DAS auto se spokojí se svým jménem z dob co to dělal Herr Němec

Saab 2,3Turbo AERO , POWERFLEX , EBC , WEBASTO , NIVOMAT

Lukinho

Příspěvek od Lukinho »

:lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=KrfboK4wALI" onclick="window.open(this.href);return false;

Lordík

Příspěvek od Lordík »

petře pokud chceš muže se tak stát a můžem si říct věci na pravou míru a konečně férově, pokud máš v plánu přiject a lhát jako do teď ani se nemusíme něco snažit vyřešit. když tak SZ 8)
Lukin_GSi píše:Co si mě zas bereš do huby ty zpičený lordíku!! Kéžby Ti petanek kopl do huby a strčil shnilý klacek do anusu ty špíno. Běž si tlačit last mohican c20let po placu.
Obrázek
tohle má bejt jako co ty kryple cikánskej kříženej z nějakým pšonkem? nebudu dělat ramena za počítačem, ale až se někde setkáme projdu se ti po držce ty ubožáčku přihřátej. za nedlouho hodlám ject k ostravě asi tě přímo navštívím a můžeš se předvést závodníku. uvidíme jaký jsi frajer na živo 8)
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!

Lukinho

Příspěvek od Lukinho »

lol tady je zabava to procitat spek spek

xciba

Příspěvek od xciba »

tady aby se opravdu clovek bal :lol:
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI

Dano_GSi

Příspěvek od Dano_GSi »

Spíš škoda, že to tu nějak neplní účel jaký je v názvu sekce :spac:

Já zase přidám něco.... spek
Přílohy
DSC_1085.jpg
Opel Astra GSi 93´ C20XE

"Pedal to the metal"

Lukin_GSi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukin_GSi »

Přijeď Jonáši, nemusíš ani vystupovat z auta a skončíš s kulkou v rameni.. takových hrdinů už bylo.. nezapomeň, že tady je krutý sever a noha přivázaná lanem za auto není výjimkou.
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau

C20XE inside

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

to je smutné.... :(
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Lukin_GSi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukin_GSi »

Smutné je hlavně to, že už i tahle sekce jde do sraček, v době kdy Ivan ladil Nexii, Tom dělal Tigru a Fubu kopal do Calibry ta technika jenom hořela, pak sem začalo chodit pár debílků.. pro které 4 pístky nejsou brzdy, 205 je široká guma, 2cm výška je offroad, motor bez turba a 500ps nemá výkon a kdo nemá 4x4 je flinstone. Do každého se navážejí a s každým mají problém.. to se pak nejde divit, že ten zbytek lidí už tady ani nic nepíše a nepřispívá, protože je to zbytečné takovým debilům něco ukazovat. Byli jsme v Jihlavě za Tomem, někde za Prahou za Gooderem, atd.. ale že bychom si takhle vyhrožovali a nadávali.. to tady ještě nebylo :roll:

C20XE inside

Chamelion
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chamelion »

Mě ty internetový diskuze bavěj :D Tady je to samá kulka do ramene, tažení na laně za autem, podrážka v xichtě a když se pak ty dva potkaj, tak jen "já to tak nemyslel" "jo vždyť cajk, neřeš to"...ty internety proklatý :lol:

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

Lukin_GSi píše:Přijeď Jonáši, nemusíš ani vystupovat z auta a skončíš s kulkou v rameni.. takových hrdinů už bylo.. nezapomeň, že tady je krutý sever a noha přivázaná lanem za auto není výjimkou.
na co si to hraješ ty šašku, dyť nevidíš přes psa na tramvaj, tak koho bys chtěl vázat za auto ? :lol:

a mimochodem....
Lukin_GSi píše:Tak k té předpodzimní fotce přídám něco ze včerejší montáže :D

Tuhostně stavitelné tlumiče Koni Sport a pružiny HR -35mm

výborná kombinace, moc dobré to je 8) 8)
todle nefunguje, moc dobře to víš a stejně to furt všem budeš tlačit :lol: si marný synku :hlazeni
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

Lukin_GSi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukin_GSi »

Do koho se ozýváš ty vyjebaný jeřábníku vlasatý.. vždyť z tebe má prdel cele fórum. Hovno čemu rozumíš, ale do všeho kibicuješ.. však se zastávej Lordíka, vrána k vráně sedá.. a co se podvozku týče, tak to se vůbec nevyjádřuj, nikdy jsi v tom nejel.. tak sedni do toho svoje sport. santafe odladěného sloupem a na kruháči a vyfič.

C20XE inside

LiberaleMiguel2

Moc dobře víš, že tomudle rozumím, ta diskuze tu furt někde je :hlazeni a mě se aspoň rovnoměrně sjíždějí gumy ty ocasu :D Nula jsi a nulou zůstaneš. Jediné co umíš je montovat stejný díl furt dokolečka a kupovat gumy jak ocas, bo to co umíš je prostě k ničemu a nefunguje to.
Radši trénuj neviditelnost, až se příště potkáme 8)
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

Lukin_GSi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukin_GSi »

Čemu rozumíš? Že jsi koupil nějaký stavitelný podvozek a namonoval jsi ho stejným postupem jako sériový? Tak buď frajer a udělej nám ty podvozky jinak, když jsi takový vývojář s neomezenýma možnostma. Nikdo si tady na gumy nestěžuje, sjedu je za 8tis a koupím další, kolik mi zbylo vzorku na prostředku, aby to stálo za řeč? Ukaž svoje sjeté gumy, které foukáš na 3.5 bar a oliskáváš na dálnici. Přesně o tom to je.. tohle je špatně, ale kdo ukáže uřezaný jom a nastřelené čínské gumy, tak je frajer.

C20XE inside

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Tady je to jak když se začnou hádat cigáni.... :roll: Ať už stylem vyjadřování, tak těma siláckejma kecama...
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

Lukin_GSi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukin_GSi »

Však já jsem cigán, jak usoudil moudrý Jonáš

C20XE inside

Dano_GSi

Příspěvek od Dano_GSi »

já nechápu proč by ten podvozek neměl fungovat....

co je sakra na něm špatného? Mě se vtom jezdí moc dobře :)

Myslím, že když ho tu máme všichni tak asi o tom něco víme..... Nějaká poznámka o tom, že je guma sjetá nerovnoměrně je hovadina....
Naposledy upravil(a) Dano_GSi dne 08 led 2014 10:55, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra GSi 93´ C20XE

"Pedal to the metal"

Dano_GSi

Příspěvek od Dano_GSi »

A než nám začneš radit v něčem o co jsme se neprosily, pusť si toto video :-)

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 3b7zo6OS4Y" onclick="window.open(this.href);return false;
Naposledy upravil(a) Dano_GSi dne 08 led 2014 10:58, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra GSi 93´ C20XE

"Pedal to the metal"

LiberaleMiguel2

Dano: jenže lukin se o ty rady v jiném topicu prosil, jak jsem už napsal, ta diskuze tu někde je 8) A bylo tam aji napsané co je špatně

Lukin_GSi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukin_GSi »

Jasně, bavili jsme se o tom.. a asi každý rozumný člověk si řekne, že takovou platformu "wrc" podvozku normálně nepotřebuje, aby řešil kompletní výrobu náprav s náklady 50tis +. Se podívej na ty závodní GSíčka, nikdo to takhle od 90 roku po součastnost neřešil, protože se to nevyplatí. Navíc takový plně stavitelný podvozek potřebuje přesný setup na danou trať, je to zbytečné řešit.

C20XE inside

Dano_GSi

Příspěvek od Dano_GSi »

Migueli, taky investuješ do auta podle svých možností ne?... Nevím co lepšího na to dát...V porovnání cena/kvalita je to asi TOP co na to můžeš dát...

řešit sjetí gumy...že jsou kraje sjeté a na středu zbýva 1 mm je asi nesmysl....

V dalším cenovém porovnání je lepší kupovat rozměr gumy 15/195/50... ty gumy jsou nejlevnější z možných variant...

Je to taky o tom kolik o toho můžeš dát...a né říct tohle je špatný protože ta guma je sjetá na hovno, raději investovat do náprav, upravit je a pod....kdyby na to byly prachy tak asi jezdíme i v jiných autech...... ale tohle je ,,málo,, peněz a hodně zábavy... 8)
Opel Astra GSi 93´ C20XE

"Pedal to the metal"

LiberaleMiguel2

Dá se aji tendle podvozek vylepšit drobnýmí úpravami ;-) Už nevím ve kterém topicu se to řešilo....

Dano_GSi

Příspěvek od Dano_GSi »

Možné to je, ale není žádná pravda, že ten podvozek nefunguje :)
Opel Astra GSi 93´ C20XE

"Pedal to the metal"

Chosse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chosse »

Martty, jak se máš ty ? Už jsi se do něj pustil ? :D
Není třeba...

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Chosse: Celkem dobře se mám, ale úplně všechno nejde tak, jak bych chtěl. Na auto se pořád jen práší :roll: Vůbec nevim, kdy se do toho pustím... ale už jsem sehnal i zadní sedačky :D
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

jamal.jefries

Příspěvek od jamal.jefries »

tak vám sem postnu svůj daily car abych nachvilku přerušil ty babský hadky :-D :-D :-D
Přílohy
995247_3785145762899_2036620889_n.jpg

Chosse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chosse »

m.artty píše:Chosse: Celkem dobře se mám, ale úplně všechno nejde tak, jak bych chtěl. Na auto se pořád jen práší :roll: Vůbec nevim, kdy se do toho pustím... ale už jsem sehnal i zadní sedačky :D
Tak až u něj budeš tak mi ho vyfoť ať nezapomenu jak vypadá 8) Ať se daří :wink:
Není třeba...

gsi22

Příspěvek od gsi22 »

Dano GSi: Pěkná Astra 8) Co máš v plánu dál ? :wink:

Pepo: Není ti smutno po Kadettu? :lol: :wink:

Martty: Docela se těším až se do toho dáš 8)

Luke: to spojení Koni + HR , že to není vůbec špatný? :pifko: Mě to zatím oslovilo i když u tebe to bude ještě lepší protože máš i předek plynokapalinu plus štelování bez demontáže tlumiče. Časem chci i předek dokoupit plynokapalinu se štelováním bez demontáže.

Jinak aby jste si nemysleli, že u nás na hané se nic neděje :lol: Před svátkama jsme s bráchou sehnali konečně pravý C20LET motor. Je to už ten novější typ s jinejma rozvodama. A uplná haluz že tam byla i tolik v opel sekci zminovaná Coscast hlava. :wink:
Přílohy
20131207_140202.jpg
1461709_10200309871349566_687154874_n.jpg
1463755_10200309872229588_1616994660_n.jpg
Opel Kadett GSi C20XE 1989 R.I.P
Opel Kadett GSi C20LET 1990 (Champion)
Opel Calibra C20XE 1991 Prodáno
Opel Calibra Turbo 4x4 1993

Best GTi is GSi

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

costcast je ta co praska ne? a ta od cosworthu je lepsi ne?
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

Odpovědět

Zpět na „OPEL Cars“