Pořád stejně, jen má sundané pravé zrcátko (několikrát jsme o něj zavadil, tak jsem ho raději sundal než o něj zavadit víc a polámat ho). I kola má pořád stejné, nějak se mi nechce je prodávatChosse píše: Tak až u něj budeš tak mi ho vyfoť ať nezapomenu jak vypadáAť se daří
>>Naši oplíci sem<<
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: >>Naši oplíci sem<<
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Jirko, Cosworth=Coscast právě tahle je ta která je odolnější vůči tomu praskání.crocjirka píše:costcast je ta co praska ne? a ta od cosworthu je lepsi ne?
Opel Kadett GSi C20XE 1989 R.I.P
Opel Kadett GSi C20LET 1990 (Champion)
Opel Calibra C20XE 1991 Prodáno
Opel Calibra Turbo 4x4 1993
Best GTi is GSi
Opel Kadett GSi C20LET 1990 (Champion)
Opel Calibra C20XE 1991 Prodáno
Opel Calibra Turbo 4x4 1993
Best GTi is GSi
jo dik, za osvetleni..
precijen hopla nemam uz nejakej ten rok, tak uz se v tom neorientuju 
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
Kuba : No smutno mi je ale nějak se pár věcí změnilo a neměl bych na něj vůbec čas takže jsem rád, že bude mít péči
Martin : No i tak ho můžeš bliknout
potěší to 
Martin : No i tak ho můžeš bliknout
Není třeba...
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
gsi22: Já si myslím, že to nikdy není až tak dramatické, jak se píše na internetu... neříkám, že tam nejsou pravdivý informace, ale myslím si, že jsou zveličované.
Měl jsem x17dtl - na netu se dočteš, jak na to praskají hlavy a to až tak, že pomalu s výměnou oleje měníš hlavu. Moje Astra měla natočeno 312 tisíc, když jsem jí koupil... teď s ní jezdí brácha, má skoro 350 tisíc a pořád nic. Jezdí na bionaftu a různé fritovací oleje.
Mám Omegu 2,5 TDS - to samé jako v přechozím odstavci - dle netu praskají hlavy a všechno možné. Omega je doma 5 nebo 6 let, najeto přes 100 tisíc km (aktuálně je tam 259 tisíc). Palivo opět bionafta a oleje...
A závěrem - internetové povídání jak jsou Opely nespolehlivé. Mám v Opelech naježděno asi 70 tisíc a nikdy jsem neměl závažný problém. Táta má v Opelech najeto stovky tisíc km a totéž. Prostě buď koupíš nejlevnější sbatlený vrak a pláčeš, že se to sype (což bude od Mercedesu po Dacii) nebo si vybereš zachovalý kus a udržeješ ho a máš klid
Chosse: OK, já ho vyfotím. Ale bude zaprášený, umývat ho nebudu
Měl jsem x17dtl - na netu se dočteš, jak na to praskají hlavy a to až tak, že pomalu s výměnou oleje měníš hlavu. Moje Astra měla natočeno 312 tisíc, když jsem jí koupil... teď s ní jezdí brácha, má skoro 350 tisíc a pořád nic. Jezdí na bionaftu a různé fritovací oleje.
Mám Omegu 2,5 TDS - to samé jako v přechozím odstavci - dle netu praskají hlavy a všechno možné. Omega je doma 5 nebo 6 let, najeto přes 100 tisíc km (aktuálně je tam 259 tisíc). Palivo opět bionafta a oleje...
A závěrem - internetové povídání jak jsou Opely nespolehlivé. Mám v Opelech naježděno asi 70 tisíc a nikdy jsem neměl závažný problém. Táta má v Opelech najeto stovky tisíc km a totéž. Prostě buď koupíš nejlevnější sbatlený vrak a pláčeš, že se to sype (což bude od Mercedesu po Dacii) nebo si vybereš zachovalý kus a udržeješ ho a máš klid
Chosse: OK, já ho vyfotím. Ale bude zaprášený, umývat ho nebudu
Tyve poslední dvě stránky to je fakt jak někde v diagnosťáku.... kolik vám dohromady je let??? Poslední letošní výjezd.... ačkoli jestli vydrží počasí tak to o víkendu beztak zas vyvenčím

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
- T.i.m.u.r
- Kontaktovat uživatele:
Kubi: Myslíš poslední výjezd loňské sezóny nebo je osmýho ledna a Ty už jsi pro letošek dojezdil? 
r.v.: 1974 - 55HP/80Nm
(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz
(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz
no to je fotka ještě z loňska, ale jak tak koukám z okna tak o víkendu dám další 
Nosce te ipsum - know thyself
no a teď tu o jeníčkovi a mařenceLukin_GSi píše:Přijeď Jonáši, nemusíš ani vystupovat z auta a skončíš s kulkou v rameni.. takových hrdinů už bylo.. nezapomeň, že tady je krutý sever a noha přivázaná lanem za auto není výjimkou.
opravím tě, do tebe navážím a s tebou mám problém! nikoho jiného sem netahej nikde jinde problém není...Lukin_GSi píše:Do každého se navážejí a s každým mají problém..
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
Lordík + Lukin : Dejte sem pak pls to video z vašeho meetingu 
- LiberaleMiguel2
už jsem se Lordikovi hlásil s kameroujajiN píše:Lordík + Lukin : Dejte sem pak pls to video z vašeho meetingu
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
- Tiger.s
- Kontaktovat uživatele:
Pánové stoupněte si proti sobě a navzájem si nafackujte 
Edit:
Bo jinak Přijeďte sem a já vám nafackuju
Řešte si to jinde.
Edit:
Bo jinak Přijeďte sem a já vám nafackuju
Řešte si to jinde.
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát
)
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
taky se tak stane, doufám že tu cestu urychlím na bližší datum.Tiger.s píše:Pánové stoupněte si proti sobě a navzájem si nafackujte
změna téma Kubi až se budeš zbavovat předních pružin beru je na catano
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Calibra má stejně řešenej předek jako Kadett.
to je informace co jsem potřeboval vědět.
proto sháním pružiny, jak velké snížení na zadek se vůbec dělá? nebo zkoušel někdo nějakou jinou náhradní variantu třeba z jiného typu auta? zatím mám nějaké -30 max -40 zadek (neměřil jsem to) a mezera je tam šílená skoro jako by se to nesnížilo 
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě zadek ti dolu moc nepujde, v základu je tam celkem malá pružina, co si pamatuju 
ilustrační,ale bratranec má A Mantu a libový GT( kubi,tohle už jsi viděl 3x)
mě to stačí takto píše -85mm vlastní výroby jestli čtu správně. při 17 a nízké gumě http://www.migweb.co.uk/forums/cars-sal ... ified.html" onclick="window.open(this.href);return false;
miraF límce, široký límce jsou pecka a nepokazí nikdy nic
miraF límce, široký límce jsou pecka a nepokazí nikdy nic
Lordík> pro radu ohledně podvozku piš miguelovi, on tomu rozumí. O kousek výš jasně napsal, že měnit pružinu kus za kus je nic, že takhle to nefunguje.
Až sem pojedeš tak dej vědět, se nechám i natočit.. aby pak všichni viděli jak budeš platit, že i vlastní ledviny prodáš.
Až sem pojedeš tak dej vědět, se nechám i natočit.. aby pak všichni viděli jak budeš platit, že i vlastní ledviny prodáš.
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
- Chamelion
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, napište sem ještě kolik Vám je...to by mě zajímalo 
Chtělo by to nějakej sraz uspořádat 
Něco jako kohoutí zápasy
Něco jako kohoutí zápasy
Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
TomasUL: A budou i sázky? 
- LiberaleMiguel2
Lukin_GSi píše: Až sem pojedeš tak dej vědět, se nechám i natočit.. aby pak všichni viděli jak budeš platit, že i vlastní ledviny prodáš.
Toliko k drsňákovi ze severu co střílí do lidí a tahá je za autem
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
janos666 píše:Upravená original panhardka na nastavitelnou, konečně už nebudu mit vyosenou zadní nápravu...jen ještě počkat na novy silentbloky...
prosímtě, kde se daj sehnat silentbloky na Mantu B?
svět dospělých je pro mne záhadou......
Určitě jo. Hoďte sem někdo fotky aktérůjajiN píše:TomasUL: A budou i sázky?
Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
- LiberaleMiguel2
Lotdik je o proti Lukinovi tak o dvě hlavy vyšší a o polovinu těžší, takže ty sázky budou celkem jednoznačnéTomasUL píše:Určitě jo. Hoďte sem někdo fotky aktérůjajiN píše:TomasUL: A budou i sázky?Ať vím, na koho vsadim
mortal kombat: choose your fighter

ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
Chci foto soupeřů. A pak chci vidět nějaký fatality 
Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
- LiberaleMiguel2
A Lukina si chcu pak někdy podat aji já
a to rovnou říkám: Vsaď na mě 
Máš aspoň nějakou zbraň?LiberaleMiguel2 píše:A Lukina si chcu pak někdy podat aji jáa to rovnou říkám: Vsaď na mě
Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM