Volá mi divný číslo

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

AlesiBoss

Re: Volá mi divný číslo

Příspěvek od AlesiBoss »

na to snad ani nebudu nic psat... tohle jestli myslis vazne tak sem ochotnej se vsadit ze to kilo nemelo s tim hovorem nic spolecnyho :)

jinak gratuluju jakymukliv podvodnikovi co vytahne prachy z lidi jako ses ty, co ochotne zaplati a nikomu nic nereknou, to ej totiz pro podvodniky idealni pripad :) kdyby se operatorum zacali mnozit reklamace kvuli konkretnimu pripadu, podvodnik by mel po hehe, takhle si muze ryzovat a ryzovat :)
už nemám hnujdaj...

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

tobě když volá někdo z neznámýho čísla,tak automaticky víš kdo to je a co chce a tak to automaticky nezvedneš?Tak to zase gratuluju já tobě za telepatický schopnosti 8)

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

biohazard píše:tobě když volá někdo z neznámýho čísla,tak automaticky víš kdo to je a co chce a tak to automaticky nezvedneš?Tak to zase gratuluju já tobě za telepatický schopnosti 8)
o to vubec nejde, jen se v tomhle odvetvi pohybuju (roky provozuju zpoplatneny sluzby pres telefon) a zadny zpoplatneny prichozi hovory neexistujou :) to zaprve a za druhe jak rikam, jen dement plati a nikomu nic nerekne, to tvoje "co s tim operator asi udela, kdyz je to podvod od nich" je púak uplna kokotina, protoze operator zadny podvody nedela a zpoplatneny cisla se hlidaj, hodne hlidaj, jestli dodrzujou podminky, sou tam obrovsky naroky na provozovatele zpoplatnenejch cisel, takze naopak - vsechno tohle je potreba hlasit, protoze nijak jinak se operator nedozvi, ze to cislo provozuje nekdo podvodne

takze prave proto soudim, ze to byla nahoda, ze ta stovka s tim hovorem nemela nic spolecneho, proste proto, ze o tomhle vim hodne a tohle je vicemene nemozny
už nemám hnujdaj...

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

a když mi operátor O2 sdělil podle prej dohledání v počítači,že ten hovor byl zpoplatněnej a že se nejspíš jednalo "o něco na způsob hovoru na účet volanýho" a na netu se objevěj stejný reakce,tak to jsem asi podle tebe dement já co?Mě prostě blbý kilo nevytrhne když to byl jedinej případ a negativních zkušeností s lidma od operátorů jako seš ty mám už spoustu.Nevyřešilo se ani to,že jsem se díky špatně vypočtený faktuře ze strany O2 dostal do Solusu.Tyhle společnosti nikdy svojí chybu neuznaj takže na mě nechoď se svýma chytrýma řečma a tim,že seš jeden z nich :wink: a můžeš mě dál přesvědčovat o tom co je možný a co ne 8)

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

hovor na ucet volanyho existuje, ale tak, ze se ti ozve automat a zepta se jestli to na ucet volanyho skutecne prijimas, takze opet, kravina :) nejdriv si to neresil, zaplatil, najednou rikas ze ti to operator dohledaval :) taskze me jen opet presvedcujes o tom ze kecas
už nemám hnujdaj...

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

kde si vyčet,že jsem neřešil věc jako takovou?Psal jsem,že jsem neřešil blbý kilo.Nesnaž se bejt rádoby chytrej :wink:

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

Tady nejde o to blbé kilo, ale o ten princpi. Jednou to může být kilo, jednou deset tisíc. To, že jsi idiot a necháš si srát na hlavu(ať už od operátora nebo od kohokoliv jiného) je už čistě tvůj problém. Ale nic si z toho nedělej, dělá to většina lidí v ČR a proto se u nás tolik daří podvodníkům ;-)
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

SubTera

Příspěvek od SubTera »

se tady zabijite navzajem koukam :lol:
hovor na ucet volanyho muze byt zpoplatnen pouze tehdy, pokud dojde pred uskutecnenim tohoto hovoru k dohode poskytovatelem...tato sluzba uz tu byla za dob Telecomu a souhlas je nahravan...

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

SubTera píše:Poserte se z toho, ze se zeptal...
Jen ať se ptá, ale nejprve ať se pokusí sám informace najít. To je stejné, jako kdybych se zeptal, jaké bude zítra počasí.

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

fakt mi přijde jako extrémní demence, když si někdo nedokáže přečíst ani první post v topicu.
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

Miguel ... až konečně porodíš tu 500ti set koňovou čtyřkolku z toho tvýho banánu,tak o někom mluv jako o idiotovi.Do tý doby seš za něj leda tak ty 8)
opět opakuju.Narozdíl od tebe nejsem socka abych se dohadoval s operátorem co kde proč a jak kvůli blbýmu kilu.Jestli ty bys takovou částku obrečel,tak ti jí snad pošlu na účet a můžeš si třeba za to zašít palubku po bagu

a Pavle zrovna u tebe bych nečekal,že nepochopíš uvozovky jako citaci operátora a budeš tu dávat přednášky o tom jak co funguje spek

hodon

Příspěvek od hodon »

Nechápu logiku. Voláme cizí číslo = nezvednu. Jednu dobu jsem používal Rakouské číslo, bylo levnější a každýmu jsem se dovolal na potřetí a mlel nesmysl o tom, že si myslel že ho obtěžuje někdo z Partners a bude platit milion za hovor.

Volal ti nějaký šetřivý kamarád po Skype, nic víc.

Mimochodem, nepoužívá neznáme číslo i policie?

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

cizí čísla samozřejmě beru (už jen proto, že jinak bych se asi neuživil), skrytý taky, i když ty mi moc často nevolaj (a ano, skryty použivaj benga), ale opravdu mi za celý život nevolalo číslo s předvolbou 1 a s pomlčkama +1-347-602-4587. proto jsem ho nezvedl. možná jsem plašil, ale nepřišlo mi to normální. prosím, ať přijde ještě někdo a diví se, proč jsem to nevzal.
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

SubTera

Příspěvek od SubTera »

A ja si myslim, ze mit mobil neznamena absolutne zadnou povinnost ho zvedat. Kdyz mi vola cizi cislo na soukromy telefon, obvykle ho jeste pri vyzvaneni projedu Googlem, pak se bud rozhodnu nebo pockam, jestli zavola znova. A je to skutecne moje vec, s kym chci a nechci mluvit.

Policie pouziva Neverejna cisla a 957ky (nejak tak).

Bio: to nebylo mireny na tebe, az teda na ty zabomysi valky, co tu predvadite, uz je to v kazdym tematu stejny a v kazdym se zacne mluvit o Miguelovi, je logicky, ze on zareaguje a pak se vsichni zacnou chovat jak hovada :lol:

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

aj cajti maj "nezname cislo" :lol:
...

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

já tu s tim nezačal a že si někdo vykusuje slova jak se mu to hodí,za to já nemůžu :sorry: :smich:

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Subtera: Je to 974. Jinak praktikuju to stejné, neznám, projedu ho Googlem ;)

LiberaleMiguel2

biohazard: kdybys nebyl idiot, tak bys zvládal čtení a neodepsal bys to co jsi odepsal :hlazeni
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

martin51253

Příspěvek od martin51253 »

pokud je na tvém čísle provolána náká částka ,způsobená podvodem.
Operátora nezajmá kdo to provolal -je to tvoje číslo. musíš zaplatit a pak podat tresné oznámení a vymáhat to po něm.

osobní zkušenost která mě stála přez 10tis :evil:

sice jiný příběh,žádný automat ,ale ukradený mobil
Leštění a renovace laku
https://www.facebook.com/elitautodetail

http://www.detailingpro.cz/
Elite Auto Detail

Lio666

Příspěvek od Lio666 »

Ale je rozdíl, zda je to odchozí, nebo příchozí hovor. Odchozí je samozřejmě Tvůj problém, ale na příchozí by Tě snad nejdřív měli upozornit, že to bude placené.
Naposledy upravil(a) Lio666 dne 13 led 2014 00:50, celkem upraveno 1 x.
Tigra C20LET@180kW

hodon

Příspěvek od hodon »

martin51253 píše:pokud je na tvém čísle provolána náká částka ,způsobená podvodem.
Operátora nezajmá kdo to provolal -je to tvoje číslo. musíš zaplatit a pak podat tresné oznámení a vymáhat to po něm.

osobní zkušenost která mě stála přez 10tis :evil:

sice jiný příběh,žádný automat ,ale ukradený mobil
Když ti čubnou mobil bys měl volat operátorovi že chceš zablokovat kartu. Mě v mých 10letech, můj nejlepší kamarád ukradl mobil a provolal z něj litr. Pak to už nebyl kamarád :D :evil: :)

LiberaleMiguel2

Lio666 píše:Ale je rozdíl, zda je to odchozí nebo příchozí hovor. Odchozí je samozřejmě Tvůj problém, ale na příchozí by Tě snad nejdřív měli upozornit, že to bude placené.
přesně tak 8)

Když ti někdo ukradne telefon a ty si nenecháš zablokovat SIM a on tam provolá majlant je už čistě tvůj problém. Blokace SIM(odchozího provozu) je otázka dvou minut 8)

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

Liberale má cenu se k tobě dál vyjadřovat?K někomu koho za idiota považuje tak půlka tohohle fora? :pifko:

LiberaleMiguel2

No jo, holt se někteří za každou cenu snaží, abych mezi vás zapadnul :hlazeni
Když už nemáš co říct, tak aspoň musíš tupě rýpat, co ? Vskutku projev vysoké inteligence.....

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

A jak opet konci toto tema? :D dekujeme, nasedano
...

Lukinho

Příspěvek od Lukinho »

on rad poradi kdyz vi vic. :hlazeni

FOG

Příspěvek od FOG »

uplnej hEBmiLO
štyrykrátštyry tédéí

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

TF jde do sracek :D
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

Lukinho

Příspěvek od Lukinho »

diky tobe

SubTera

Příspěvek od SubTera »

no ty za nim rozhodne nezaostavas 8)

Zamčeno

Zpět na „Pokec“