jinak gratuluju jakymukliv podvodnikovi co vytahne prachy z lidi jako ses ty, co ochotne zaplati a nikomu nic nereknou, to ej totiz pro podvodniky idealni pripad

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
o to vubec nejde, jen se v tomhle odvetvi pohybuju (roky provozuju zpoplatneny sluzby pres telefon) a zadny zpoplatneny prichozi hovory neexistujoubiohazard píše:tobě když volá někdo z neznámýho čísla,tak automaticky víš kdo to je a co chce a tak to automaticky nezvedneš?Tak to zase gratuluju já tobě za telepatický schopnosti
Jen ať se ptá, ale nejprve ať se pokusí sám informace najít. To je stejné, jako kdybych se zeptal, jaké bude zítra počasí.SubTera píše:Poserte se z toho, ze se zeptal...
Když ti čubnou mobil bys měl volat operátorovi že chceš zablokovat kartu. Mě v mých 10letech, můj nejlepší kamarád ukradl mobil a provolal z něj litr. Pak to už nebyl kamarádmartin51253 píše:pokud je na tvém čísle provolána náká částka ,způsobená podvodem.
Operátora nezajmá kdo to provolal -je to tvoje číslo. musíš zaplatit a pak podat tresné oznámení a vymáhat to po něm.
osobní zkušenost která mě stála přez 10tis![]()
sice jiný příběh,žádný automat ,ale ukradený mobil
přesně takLio666 píše:Ale je rozdíl, zda je to odchozí nebo příchozí hovor. Odchozí je samozřejmě Tvůj problém, ale na příchozí by Tě snad nejdřív měli upozornit, že to bude placené.