Osobně si myslím, že klasickou žárovku to nenahradí. Navíc těch 6000K mi přijde docela dost. Xenony 4300K jsem měnil za 6000K a ta svítivost je horší. V dálkách mám Nightbreaker Plus, v Corse jsem je měl taky a lepší žárovky jsem neměl.
Jakékoliv bělejší světlo bude horší za deště, v mlze nebo na sněhu. S Osram Cool Blue v Corse jsem za deště moc neviděl.
Já to bral z toho náhledu na YouTube a tam mi přijde, že ty diody svítí méně
Už mi ale video jde, docela koukám, jak to svítí Zajímalo by mě ale srovnání za zhoršených světelných podmínek, myslím si, že tohle bílé světlo bude na 2 věci. Pokud bude i klasické žárovkové světlo, tak to bude paráda
papo strčím ti jeden led modul před obličej a neuvidíš jakou dobu . 20W led umí nahradil 100´+ wattů žárovku. Chci si znich postavit náhradu halogenu co nejmenší jen ledka a chladič .
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Tak po necelým půl roce co jsem přikoupil oplí winterkáru Astru G 1.6 8V zdravím oplí sekci a to zrovna tímto "nešťastným" topicem.
Problém, je myslím dostatečně vidět na fotce.. Dá se ta plastová ludra koupit nová ? A v případě že jo, jak to mám sundat ? Z boku ani vrchu žádnej šroubek nevidím...
Díky za pomoc.. Jinak pro rejpaly: bordel je po bejvalím majiteli Od té doby co ho mám se v něm nekouří
JRD: taky děkuju za nabídku, ale vzhledem k využití auta a mé zručnosti se mi dotoho jednak nechce moc vrážet a hlavně si na výměnu celýho táhla netroufám
kdyby ses chtěl pak winterkáry za rozumno střepat, dej echo
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Chlap mám problém.... potřebuju sehnat nějakeho člověka ktey i nejlíp na severní moravě, nebo v pl. opraví řj z motoru X18xe1.
Nevíte někdo o solidním člověku, co si za to neřekne nesmysl?
věděl by někdo co je to za sportovní pružiny, lépe se mi ji vyfotit nepodařilo, na internetu jsem toho moc nenašel podle čísel, zajímá mě hlavně výrobce a o kolik jsou sníženy, jedná se o zadek a mám je na Opel Astra G Coupe, předem díky
Něví někdo co je tohle? Je to na Astře F na dápravou na kastli. Je to připojený na brzdovém okruhu. Je to nějaká spojka nebo redukce tlaku brzd. kapaliny?
Asi to bylo uz tisickrat omilane na Astra foru,ale ja mam precu jen Corsu C. Potrebuju odpojit spolujezdcuv airbag.Softwarove to pry nejde.Takze jsem odpojil baterku,jdu odpojit konektor airbagu (predpokladam ze ho najdu nekde za kastlikem) a pripajim na nej odpovidajici rezistor 2,2 ohm ,a budu doufat ze to jednotka nepozna.Mam odpojit i jednotku?Ta je kde?Jde mi jen proste o to,aby mi to nevystrelilo do ksichtu,resp na ksicht kaslu ale palubka se mi menit nechce.Dik