resenipokut.cz ?

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Re: resenipokut.cz ?

Příspěvek od wesly.TDI »

LiberaleMiguel2 píše:Wesly: takže vlastně pojišťovna lehce prokázala podvod v lékařském posudku a ty sis stejně nechal napařit podmínku ? Todle uvažování jaksi nechápu....
já nedostal pokutu ani korunu, já byl trestán za to, že jsem v obytné zóně srazil chodce, ten si totiž v obytné zóně může dělat co chce, trest jsem přijal a poučil se z něj. To co si paní řešila s pojišťovnou to mi je už fuck, jiná situace by nastala, kdyby paní u pojišťovny ostrouhala a dala mě k soudu sama a žádala bolestné apod. To bych vyhledal právníka a bránil se. Ale to jsou zase kucí kozy a vozy :wink: :wink: :wink:

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

AlesiBoss - neznalost neomlouvá 8) tudíž študuj a ušetříš, nebo dodržuj zákonem danné limity a omezení 8)
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

HaleLuja 8) .......táto ale bohužel jsou mezi náma tvorové kteří to nedokážou, buď ze svého vl. omezení nebo jiné příciny, a pro ty je tady resenipokut.cz :lol: .......... myslím že nejvíce klientů pochází z BMW fóra :D

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

Ja v mnoha pripadech ale nesouhlasim s tim, ze jsem neoc spachal, a budu si na tom trvat i kdyz me na padesatce nameri 60, protoze jen kvuzli tomu ze jsem tu ryhclost prekrocil neznamena hned ze jsem skutecne ten prestupek spachal... to se totiz nezaklada jen na tom cisle, vime? ale to je skoda slov... tohle same se tu v tomhle tematu resi uz podvacate a podvacate je tu tuna lidi co to strasne odsuzuje :) pro me za me, me to zily netrha
už nemám hnujdaj...

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

AlesiBoss píše:Ja v mnoha pripadech ale nesouhlasim s tim, ze jsem neoc spachal, a budu si na tom trvat i kdyz me na padesatce nameri 60, protoze jen kvuzli tomu ze jsem tu ryhclost prekrocil neznamena hned ze jsem skutecne ten prestupek spachal... to se totiz nezaklada jen na tom cisle, vime? ale to je skoda slov... tohle same se tu v tomhle tematu resi uz podvacate a podvacate je tu tuna lidi co to strasne odsuzuje :) pro me za me, me to zily netrha
takže tím že jsi jel v obci o 10 více něž je povolené jsi vlastně nic nespáchal, a ti policajti jsou vlastně hajzi. Že je není hanba :kladivo:

Kluku...s tebou bych chtěl mít dvojdomek a kulatou zahradu :savle:

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

tyhle kecy si klidne nech, v mnoha mistech jsou ty omezeni nesmyslne a zakon nastesti umoznuje posuzovat prestupek nejen podle cisla ale i podle materialniho aspektu prestupku, tedy v podtsate jinak receno zda jsem napriklad mohl nekoho ohrozit apod. a diky za to, protoze ja rozhodne neuznavam striktni udavani pravidel, ale individualni posuzovani. Ktere policie samozrejme nedela, protoze oni potrebuji carkovat.

takze si s tema blicima smajlikama prosimte jdi nekam jinam
už nemám hnujdaj...

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

Wesly: psal jsi, že tě odsoudili za ublížení na zdraví, to fakt není totéž co srážení chodce :nono: aby z toho bylo ublížení na zdraví, tak by se ten chodec musel 7+dní léčit. Za srážení chodce bys určitě nedostal 12 měsíců podmínku.... Takže sis nechal nasrat na hlavu ;-)
A to, že policajti metr před značkou obce uprostřed pole měří 50km/h je prostě sviňárna. Aleš už ti to tu několikrát právně vysvětlil, co na tom nechápeš ? I když ty to spíš nechceš chápat, co ?
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

mimochodem ta jeidna pokuta co jsem dostal byla za rychlost a zaplatil jsem ji na miste, protoze tam jsem i ja uznal, ze materialni aspekt prestupku byl naplnen (blizkost prechodu), takze nejsem asi takova kurva za jakou me tu mate jen kvuli tomu, ze tupe neprijimam tresty za neco co jsem dost mozna ani nespachal
už nemám hnujdaj...

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

s tou rychlosti bohuzel musim s ALLESI souhlasit.. protoze na mnoha mistech je rychlost snizena ucelove(napr. ulice 5. kvetna v praze, u letiste atd) a proste fizlove maj z toho vejvar.. nikomu to nepomuze.. jen to hodne lidi nastve.. a hlavne i v zakone je.. ze bys mel prizpusobt rychlost stavu vozovky a pocasi.. atd..
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

Migu ona po pojišťovně žádala věci jako by byla těžký invalida. Ta s ní vyběhla. Oděrky měla, takže si je určitě bude léčit déle jak 7 dní. Hlavně to s pojišťovnou řešila asi půl roku po samotném soudu :wink: Myslím, že kdybch dělal chuja, a hnal to přes právníky a vztekal se kvůli 12m podmínky tak dopadnu tak, že bych to dostal na tvrdo nebo byl X let bez papíru.

Alesi: :hlazeni

LiberaleMiguel2

crocjirka píše:.. a hlavne i v zakone je.. ze bys mel prizpusobt rychlost stavu vozovky a pocasi.. atd..
todle se mimochodem dá vyložit aji naopak, než že na mokru/sněhu máš jet pomaleji :D

Wesly: oděrky nejsou na 7 denní léčení ;-) to kolikrát není ani šití. S tímhle už mám dost zkušeností...
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

croc: když prostě snížena je ať už to je z jakéhokoliv důvodu, tak to dodržuj. To je jediný lék a zadarmo :wink:

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

LiberaleMiguel2 píše:
crocjirka píše:.. a hlavne i v zakone je.. ze bys mel prizpusobt rychlost stavu vozovky a pocasi.. atd..
todle se mimochodem dá vyložit aji naopak, než že na mokru/sněhu máš jet pomaleji :D

Wesly: oděrky nejsou na 7 denní léčení ;-) to kolikrát není ani šití. S tímhle už mám dost zkušeností...
Hele zase tady slovičkaříš :wink: , doktorovi řekneš au au bolí mě to jak cyp. Ten ti řekne odpočívejte a lečte to a přiďte za týden na kontrolu a je to :wink: :wink: .....doktor doktora nepotopí. Takže asi tak :wink:

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

nehodlám to tu zasírat své jsem řekl, Nasedanoooo :mavani:

LiberaleMiguel2

Wesly ty jsi prostě marný :D Přesně takhle to nefunguje ;-)

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

ale tak vis co zase on aspon nemusi skoro nic resit, proste vsude dodrzuje predpisy a kdyz ne, tak to proste zaplati, u soudu to nijak neprotahuje tim ze by se treba branil nebo neco, proste prijmne trest apod. Kdyz se nad tim zamyslis tak tenhle pristup ma taky neco do sebe, vsechno mas rychle za sebou a no stress :)
už nemám hnujdaj...

Kein

Příspěvek od Kein »

AlesiBoss píše:Ten clanek nema s dfensem nic spolecnyho

viz vyjadreni resenipokut.cz

tex tex text

Nic proti, ani o jednom případu nic nevím, ale co je fakt a psal jsem to tu už dříve:

1. resenipokut.cz má strašně laciný a opičí marketing (žabí focus, policejní corvette, barbie s výstřihem apod..) a působí na mě strašně amatérsky, byť jsou mi sympatické jejich zájmy.

2. Tímto příspěvkem jsem se dozvěděl pouze to, že klient, když zapomene, tak ho na to nikdo neupozorní (ok, to by se ještě dalo pochopit, byť to vede ke klientovu průseru, čemuž by mělo resenipokut zabránit), ale hlavně, že sám autor článku přiznává, že nemá zodpovědné a fundované lidi...jaká pak profesionalita? Nejen, že to klienta vůbec nezajímá, ale navíc to podrývá jméno a profesionalitu firmy.

3. Jestli je pravda to, že člověku co toto rozjel je 22 roků (což by pak vysvětlovalo marketing a ten neformální styl psaní), tak ač jsem jen o pár roků starší, a do jisté míry smekám, že do toho šel, tak bych mu já osobně osud svých pokut nesvěřil.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Kein

Příspěvek od Kein »

wesly.TDI píše:Já bych lidi co vysmyslí takovou zhovadilost nechal zavřít :wink: , z morálního hlediska je to na blití. Ale nápad jak dostat z lídí na nějaký čas dost peněz to je dobré :wink: , dobytků co se za to bude schovávat se už určitě našlo dost. Myslím že za hranicema ve vyspělých zemích by takový "podnikatel" zaplakal :wink:
Z morálního hlediska je na blití, že policajt dává pokuty kvůli zisku a ne kvůli povaze přestupku.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

LiberaleMiguel2

Alessi: jo a ten záznam v trestním rejstříku za to fakt stojí :D

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

Vzhledem k dobrym zkusenostem a tomu, ze v jejich pravnim oddeleni pracuje 29 lidi, kteri zrejme maji pravnicke skoly, bych vubec neresil kolik je majiteli (sam mam malo let a podnikam, nesnasim, kdyz lide soudi jen podle veku, ten je totiz uplne nicnerikajici)... Ale ok, mas pravdu, jejich marketing by mohl byt "profesionalnejsi", kazdopadne lzive clanky o tom jaky je to podvod apod. to je proste kravina, navic mi treba nesedi ta pomluva o tom jak mu za rok prisel nedoplatek pokuty apod. dyt to ej kravina, ihned po rozhodnuti ti spravni organ doruci rozhodnuti, to ho nekam zahodil aniz byho cetl nebo co? o tom silne pochybuji, takze ten pripad asi nebude tak jendoduchy jako tam pise :) Ja zkratka jen nemam rad, kldyz nekdo krici do tmy a ohani se pofidernimi pomluvami, ktere tak nejak v mnoha ohledech smrdi
už nemám hnujdaj...

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

migu: Njn každý nemůže být v 18ti bombarďák, vše znát, a bránit se jako drak, Vám v té době bylo tak 10 :wink: . A pouč mě jak to chodí u lékaře s léčením delší jak 7 dní??? Rád se poučím pane doktore :D

Jinak trestní rejstřík jsem měl čistý :wink:
Naposledy upravil(a) wesly.TDI dne 30 led 2014 15:05, celkem upraveno 1 x.

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

AlesiBoss píše:ale tak vis co zase on aspon nemusi skoro nic resit, proste vsude dodrzuje predpisy a kdyz ne, tak to proste zaplati, u soudu to nijak neprotahuje tim ze by se treba branil nebo neco, proste prijmne trest apod. Kdyz se nad tim zamyslis tak tenhle pristup ma taky neco do sebe, vsechno mas rychle za sebou a no stress :)
pokud vědomě spácháš přestupek například překročením rychlosti o 10km/h 100m před koncem obce tak by jsi měl přijmout trest, který ti bude vyměřen.... to je tak těžké jet o 100 metrů delší vzdalenost rychlostí 50km/h??? kolik ztratíš svého drahoceného podnikatelského času? pár sekund? :lol: :lol:

pokud si vědma a víš co s v blízké budoucnosti vynoří z příkopu, pole atd.... a víš, že nikoho neohrozíš tak to tedy gratuluji 8)
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

BIGPAPA: neshodnem se, v poradku... Ale uz to neres, opakujete se vsichni jak ohrana deska a ja uz se opakovat nechci
už nemám hnujdaj...

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

vědmy? Co tak sleduji fórum a dění kolem allesiho a miguella tak musí být nejméně tvůrci Matrixu :lol:

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

asi by to chtělo polknout pilulku a vzbudit se :lol:

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

nj, ale bohuzel jen toho filmu, skutecny matrix teprve pripravujem
už nemám hnujdaj...

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

a to jako fakt koupíš TF :shock: :shock: :shock:

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

BIGPAPA píše:a to jako fakt koupíš TF :shock: :shock: :shock:
koupil bych, ale majitel asi o prodej zajem nema :) nicmene tohle je tak trochu OT, tak dost uz ;)
už nemám hnujdaj...

LiberaleMiguel2

Wesly: na oděrky nedostaneš pracovní neschopnost, jednoduché....
Takže jsi neměl podmínku, ale podmíněně upuštění od potrestání, imo dost podstatný rozdíl pane dospělý 8) To povyšování věkem je fakt trapné :hlazeni zvlášť, když ses sotva přehoupnul přes 30

jajiN

Příspěvek od jajiN »

:lol: a co dělat když vás zastaví takový chytrý orgán? :D

http://www.youtube.com/watch?v=03dfoqw70lw" onclick="window.open(this.href);return false;

Odpovědět

Zpět na „Pokec“