Video od Butchera

. Blázni, hazardéři, přesně kvůli takovým lidem si tady spousta členů myslí jací jsme špatní. Na kole najezdím tak 1500-2000 km ročně (drtivou většinu přes léto) a mrzí mě že mě někdo považuje za "cyklozmrda" apod. Jezdím bez helmy, jezdím bez chráničů ale hlavně jezdím se zdravým rozumem (už několik let úspěšně). 90% procent cest jedu po stezkách i když se mi cesta několikanásobně prodlouží. Zbylých 10% přejíždím mezi stezkama tak abych neohrozil sebe ani neomezil provoz. Dobrovolně se přiznám že ve městě jezdim po chodníku protože mám prostě strach, vyčítejte mi že se bojím o vlastní život. Beru ale naprosto na vědomí že tam nemám co dělat a taky tomu jízdu přizpůsobím a v žádném případě nijak neohrožuji chodce (které objíždím třeba přes trávník když je to možné). Kdybych se měl nasírat pokaždý když vidím jak nějaký majitel silného koncernového turbodieselu udělá nějakou prasárnu, někomu udělá "myšku", zbytečně agresivně předjíždí, v levém pruhu na dálnici na mě bliká už kilometr za mnou abych jemu, králi silnic laskavě uhnul (normálně předjíždím a hned jak se můžu bezpečně zařadit do pravého tak tak činím...) s mým pro něj "podřadným" autem tak bych se z toho zbláznil. A to to se můžeme bavit o dalších 1000 věcech kde jedna skupina pohrdá druhou....Co tím chci říct je že občas je potřeba se nad věcí povznést, na každou svini se vaří voda. Já prostě nechápu kde se v lidech bere tolik nenávisti. Nejsem žádnej hipík ale možná by bylo fajn se občas zamyslet nad životem a neřešit takový malichernosti typu "a proč tam postavily cyklistům stezku a nám novou silnic neudělali, a proč nemůžou propojit dvě stezky mezi sebou abych to nemusel objíždět".... Já takový věci neřeším a jsem daleko "svobodnější a šťastnější" člověk. Je mi Vás opravdu líto když to vidíte takhle...... tolik nenávisti kvůli prkotině.......Ne nepsal jsem to na drogách, opravu to tak vidím a nikomu to tady na rozdíl od jiných necpu.
/edit, když se nad tím tak zamyslím tak bych se měl asi nechat zavřít než ublížím sobě nebo někomu jinýmu protože jsem k tomu všemu ještě motorkář a auto mám swifta

Takže jsem vlastně cyklozmrd na kole a hovado na motorce a mám "malou" jednatrojku. To je smutný....měl bych se nad sebou zamyslet a přestat škodit téhle dokonalé společnosti.