edit: Ty švédi mají hroznej problém s tím širokým kluzištěm...
Olympiáda v Soči
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Olympiáda v Soči
Ty woe geniální tahy toho blba.. Barinka se nechá vyloučit, Kolář už podruhé minimálně nepodržel..
Ach jo zase jsem měl pravdu...
" www.autowerks.cz "
Johny: Vždy jsem se vyhýbal těmhle hospodským kecům, ale uznej že ta nominace je fakt zvláštní... 3:0...
" www.autowerks.cz "
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
vidím to na 7:0 
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
4:1 
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Hele Lojza je taktik...Posadil Pavelce na tribunu aby ho ochránil od debaklu. A asi ho hodně sere, že mu Barinka dělá do holky, když ho dá na led vždy předtím než naši dostanou gól.... Hele tak 4:2 
" www.autowerks.cz "
jako jo, lítaj tam jak lesní včely.. ale to se dalo čekat..Švédi to zvládli líp ten začátek, ale ono to půjde
aspoň aby se na to dalo koukat
johnyperez#KEHOrennsport
Johny: No uvidíme...Teď tam konečně vidím trošku srdíčka..
" www.autowerks.cz "
Já bych každopádně neodsuzoval hráče, myslím že máme jedny z nej. ovšem kámen úrazu bude u trenéra, potřebujeme sebedůvěru a tu má dodat trenér
Řidič
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
se rozehrajou
, však před zápasem sami říkali že mají hovno natrénovano
ještě štěstí, že postupují všici ze skupiny

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Vsadil sem v hospě 20kč na výsledek 4:2 pro svédy a vyhrál jsem 480kč 
myslim, ze pokud budem hrat dalsi zapasy jKo 2 a 3 tretinu, mame sanci se dostat hodne daleko 
- Chamelion
- Kontaktovat uživatele:
Pokud jim někdo vysvětlí, že přihrávkama se góly nedávaj, tak možná jo.
Ty vole, zas tolik negativistických keců.
První třetinu nás přejeli, padly 4, z mého pohledu dost smolné góly (brankář neviděl, puk postavený na hraně), ale od stavu 1:4 to byl vyrovnaný hokej. Což je pro mě překvapující fakt a beru to jako pozitivum.
Kovář v brance rozhodně omyl nebyl, diskutovaný Barinka imho taky v pořádku. Nejvíc mě sral Rozsíval, nasazený do přesilovek, který pravidelně kazil a v obraném pásmu občas dost nemotorný Kabelka...
První třetinu nás přejeli, padly 4, z mého pohledu dost smolné góly (brankář neviděl, puk postavený na hraně), ale od stavu 1:4 to byl vyrovnaný hokej. Což je pro mě překvapující fakt a beru to jako pozitivum.
Kovář v brance rozhodně omyl nebyl, diskutovaný Barinka imho taky v pořádku. Nejvíc mě sral Rozsíval, nasazený do přesilovek, který pravidelně kazil a v obraném pásmu občas dost nemotorný Kabelka...
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.
Barinka tam být musí, pokud se nepletu je z rodiny od Lojzy.
Ale kdo tam dávno nepatří je právě Lojza. Je to takovej druhej Bílek..
já to blbě napsal, chtěl jsem říct, že Barinka imho hrál dobře. A Lojza mi taky zrovna nevoní na mezinárodní hokej, ale narozdíl od DeBílka má alespoň nějaké výsledky!
A sestava na ZOH poskládaná imho moc dobře. Nemáme tak kvalitní základnu hráčů jako Kanada nebo Švédsko, abychom vzali jen tvořivé útočníky a obránce s vědomím, že soupeře prostě přejedeou...
A sestava na ZOH poskládaná imho moc dobře. Nemáme tak kvalitní základnu hráčů jako Kanada nebo Švédsko, abychom vzali jen tvořivé útočníky a obránce s vědomím, že soupeře prostě přejedeou...
Naposledy upravil(a) Vavris.cz dne 13 úno 2014 08:28, celkem upraveno 1 x.
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.
Vavri: Mě teda přišlo že byl vždy na ladě když jsme dostali gól 
" www.autowerks.cz "
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
Já měl na lojzka rozpačitý názor, ale co nevzal Hudlera u mě skončil 
- LiberaleMiguel2
http://www.jenpromuze.cz/video/17153-ta ... ojede-domu" onclick="window.open(this.href);return false;
Libanon vede
Libanon vede
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
- LiberaleMiguel2
Vybral bych si 
http://www.sportrevue.cz/foto-gabriela- ... obiredir=0" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportrevue.cz/foto-gabriela- ... obiredir=0" onclick="window.open(this.href);return false;
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Komentář pod článkem o prohře Slováků s USA 1:7:
My Slováci hráme vždy hlavne srdcom ... na rozdiel od Američanov, ktorí dnes hrali hlavne hokejkami, čo sme nečakali .... k*rvy zákerné ...
My Slováci hráme vždy hlavne srdcom ... na rozdiel od Američanov, ktorí dnes hrali hlavne hokejkami, čo sme nečakali .... k*rvy zákerné ...
MSG
Víte, jaký je rozdíl mezi Slováky a Čechama?
24h
24h
Jako s ty Gabiny jsem hotovej jak jako z zensky tak sportovne..a furt nevim z ceho vic...
" www.autowerks.cz "