Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Hele Lojza je taktik...Posadil Pavelce na tribunu aby ho ochránil od debaklu. A asi ho hodně sere, že mu Barinka dělá do holky, když ho dá na led vždy předtím než naši dostanou gól.... Hele tak 4:2
První třetinu nás přejeli, padly 4, z mého pohledu dost smolné góly (brankář neviděl, puk postavený na hraně), ale od stavu 1:4 to byl vyrovnaný hokej. Což je pro mě překvapující fakt a beru to jako pozitivum.
Kovář v brance rozhodně omyl nebyl, diskutovaný Barinka imho taky v pořádku. Nejvíc mě sral Rozsíval, nasazený do přesilovek, který pravidelně kazil a v obraném pásmu občas dost nemotorný Kabelka...
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.
já to blbě napsal, chtěl jsem říct, že Barinka imho hrál dobře. A Lojza mi taky zrovna nevoní na mezinárodní hokej, ale narozdíl od DeBílka má alespoň nějaké výsledky!
A sestava na ZOH poskládaná imho moc dobře. Nemáme tak kvalitní základnu hráčů jako Kanada nebo Švédsko, abychom vzali jen tvořivé útočníky a obránce s vědomím, že soupeře prostě přejedeou...
Naposledy upravil(a) Vavris.cz dne 13 úno 2014 08:28, celkem upraveno 1 x.
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.