Vámi nafocené fotky
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- H.o.m.i.e.
Re: Vámi nafocené fotky
Včera mi došel konečně po 6 týdnech objektiv takže jsem konečně mohl začít fotit s novým foťákem 

a jaký je nový foťáák?
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
- H.o.m.i.e.
Tak tak. Včera jsem s ním fotil poprvé a zatím spokojenost. Musím si ale ještě zvyknout na ovládání protože je to úplně něco jinýho než canon. Jinak jsem naprosto unesen z ostrosti objektivu - Samyang 35mm f1.4. Úplně jsem se na těma fotkama smál protože to je naprosto jiná liga než jakýkoliv sklo který jsem kdy měl. Je trochu limitující že je to pevný sklo ale v pohodě se s tím dá fotit i na takové akci jako je právě motosalon. S 50tkou co jsem měl předtím bych se mohl jít leda tak zahrabat protože byla prostě strašně dlouhá.
Malá ochutnávka z dneška

Mě přijde trošku dlouhá i ta 35mm...H.o.m.i.e. píše:Tak tak. Včera jsem s ním fotil poprvé a zatím spokojenost. Musím si ale ještě zvyknout na ovládání protože je to úplně něco jinýho než canon. Jinak jsem naprosto unesen z ostrosti objektivu - Samyang 35mm f1.4. Úplně jsem se na těma fotkama smál protože to je naprosto jiná liga než jakýkoliv sklo který jsem kdy měl. Je trochu limitující že je to pevný sklo ale v pohodě se s tím dá fotit i na takové akci jako je právě motosalon. S 50tkou co jsem měl předtím bych se mohl jít leda tak zahrabat protože byla prostě strašně dlouhá.

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Jj na ten samyang jsem taky slysel chvalu... Mel jsem od nich fish eye a to bylo mooooc super sklo... Pak diky ff jsem presel na zenitar 16mm a to bylo uplne na prd sklo na FF..Ja ted planuji sigmu art 30mm f1.4..
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
Tak zde je zbytek z muzea BMW. Bohužel nebyl moc čas a vše jsem bral ve spěchu z ruky.
https://www.flickr.com/photos/101666151 ... 130481824/" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/101666151 ... 130481824/" onclick="window.open(this.href);return false;

-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj chtěl bych si nafotit nějaké svoje auto a tak bych se rád zeptal zdejších krajánku z okolí Uherského Brodu, jestli neví o nějakém dobrém místě. Myslím, že tu bylo i téma na ty místa, ale nemůžu ho najít.
Díky za tipy.
Edit: Prosím k odpovědi přidejte i odkaz na mapu.
Díky za tipy.

Edit: Prosím k odpovědi přidejte i odkaz na mapu.
Naposledy upravil(a) mr.neznamy dne 31 bře 2014 21:26, celkem upraveno 1 x.
Dost dobře to vypadá na štěrkáči večer ve spytihněvi, večer to tam svítí jak ve filmy od M.Baye, ale záleží jestli chceš přírodní nebo urban zítiší 

-
- Kontaktovat uživatele:
Dacan: Jestli urban nebo přírodní mi je celkem jedno.
Mohl bys prosím nahodit link na mapu? Díky.

https://www.google.cz/maps/place/Spytih ... 0f6615e360" onclick="window.open(this.href);return false;
49°8'5.692"N, 17°30'32.397"E http://www.mapy.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
ale chce to trefit noc kdy svítí
49°8'5.692"N, 17°30'32.397"E http://www.mapy.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
ale chce to trefit noc kdy svítí

-
- Kontaktovat uživatele:
Dacan: A nějaké ukázkové fotky z tama nemáš?
- LiberaleMiguel2
http://p2.uloziste.com/fotky5/rf59097bd ... 06fde9.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
furt mě udivuje, co ten mobil dokáže
vím, že to není žádné šílené umění, ale ta hloubka ostrosti mě dostala, byl to jenom rychlocvak, všechno na automatiku. Chtěl bych vidět, co ten mobil dokáže v rukou profíka, toho nastavení je tam mraky(rozumím tomu hovno
)
furt mě udivuje, co ten mobil dokáže

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
co mas za mobil?
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
- LiberaleMiguel2
Lumia 920
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
smazano
Naposledy upravil(a) AlesiBoss dne 11 črc 2014 18:29, celkem upraveno 1 x.
už nemám hnujdaj...
zajimal by me vykon v horsich svetelnych podminkach..
- LiberaleMiguel2
o 1020 hodně uvažuju
Ale počkám si ještě pár měsíců s čím Nokia vyrukuje, stačil by mi ten jejich 20MPx co je v 1520, snad to nacpou do nějakého menšího těla
Crocu: je tam délka závěrky až 4s, se stativem s tím jde udělat neskutečné fotky. Až bude trochu víc času, tak vemu stativ a něco nafotím. Ale jak jsem říkal, moc se nevyznám v tom nastavení. To kdyžtak zkusím vrazit do ruky Aladinovi
edit: mimochodem světelnost toho objektivu je f2, u 1020 je to f2,2

Ale počkám si ještě pár měsíců s čím Nokia vyrukuje, stačil by mi ten jejich 20MPx co je v 1520, snad to nacpou do nějakého menšího těla

Crocu: je tam délka závěrky až 4s, se stativem s tím jde udělat neskutečné fotky. Až bude trochu víc času, tak vemu stativ a něco nafotím. Ale jak jsem říkal, moc se nevyznám v tom nastavení. To kdyžtak zkusím vrazit do ruky Aladinovi

edit: mimochodem světelnost toho objektivu je f2, u 1020 je to f2,2
smazano
Naposledy upravil(a) AlesiBoss dne 11 črc 2014 18:29, celkem upraveno 1 x.
už nemám hnujdaj...
Na co Ti bude 20Mpx? 

smazano
Naposledy upravil(a) AlesiBoss dne 11 črc 2014 18:28, celkem upraveno 1 x.
už nemám hnujdaj...
uz se tesim, az budu moct v klubech fotit mobilem
moje zada mi podekuji 

Já měl za to, že megapixely určují rozlišení a velikost čipu, že je něco jiného
Pokud má ta 1520 stejný čip jako 1020, tak ti bude 20Mpx k ničemu podle mě.

kazdej pixel je vetsinou 1 bunka na cipu....
smazano
Naposledy upravil(a) AlesiBoss dne 11 črc 2014 18:28, celkem upraveno 1 x.
už nemám hnujdaj...
Muzu vám sem pak nejake fotky z 1020 hodit:) i kdyz vetsina fotek co jsem posledni dobou daval na forum jsou prave vzdy z 1020
a musim uznat ze proti galaxy note a nebo Iphone 5, foti opravdu uzasne i vecer a hlavne proti klasikemu mobilu si tam lze celkem hezky hrat z hloubkou ostrosti:)
ale treba raw ktery ma 50mb je opravdu nechutny

a musim uznat ze proti galaxy note a nebo Iphone 5, foti opravdu uzasne i vecer a hlavne proti klasikemu mobilu si tam lze celkem hezky hrat z hloubkou ostrosti:)

ale treba raw ktery ma 50mb je opravdu nechutny

Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
- LiberaleMiguel2
http://m.mobilenet.cz/clanky/nokia-lumi ... edem-12474" onclick="window.open(this.href);return false;
tady je to celkem dobře popsané
Crocu: kámoš už s N8 dělal v klubech hodně dobré fotky a to je o dvě generace starší telefon. S tou 1020 by sis imho dost dobře vystačil. A když si k ní dokoupíš Camera grip, tak ani moc nebude poznat, že je to mobil

je v tom přídavná baterka a závit na stativ
tady je to celkem dobře popsané
Crocu: kámoš už s N8 dělal v klubech hodně dobré fotky a to je o dvě generace starší telefon. S tou 1020 by sis imho dost dobře vystačil. A když si k ní dokoupíš Camera grip, tak ani moc nebude poznat, že je to mobil

je v tom přídavná baterka a závit na stativ
nevím proč, ale mobil na stativu, to mně připomíná pivo v petkách
neska v petce, zejtra v igelitce
neska v petce, zejtra v igelitce

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- LiberaleMiguel2
A jak jinak chceš udržet 4s expozici ?