mam doma 3 koncerny a stahovacky porad v cajku.LiberaleMiguel2 píše:Fakt mě pobavilo, že koncerňáci tady rýpou do rozpadajících se stahovaček![]()

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
mam doma 3 koncerny a stahovacky porad v cajku.LiberaleMiguel2 píše:Fakt mě pobavilo, že koncerňáci tady rýpou do rozpadajících se stahovaček![]()
štěstímaRkus píše:mam doma 3 koncerny a stahovacky porad v cajku.LiberaleMiguel2 píše:Fakt mě pobavilo, že koncerňáci tady rýpou do rozpadajících se stahovaček![]()
ja pouzival tohle a muzu jedine doporucit -> http://www.m-bartos.cz/2750-karbonova-f ... dla-50098/" onclick="window.open(this.href);return false;jajiN píše:čím dám dolů to lepidlo? Ředidlo nějak nepomáhá. Čím to jde nejlíp? Líh, toulen, nebo něco jiného?
Beztak technickáBIGPAPA píše:skončilo ti řešenípokut.cz, že sundaváš folie
To snad není až takový problémBobek píše:LíhTím to jde rychleji než ředidlem nebo acetonem..
Beztak technickáBIGPAPA píše:skončilo ti řešenípokut.cz, že sundaváš folie
Já měl na sklech zašlé lepidlo už nějaký ten pátek, dolů to nešlo žádným ředidlem co jsem měl po ruce, nakonec jsem to sundal čistou vodou a mydlením držákem (přísavkou) od gpsky, respektive tou gumoujajiN píše:čím dám dolů to lepidlo? Ředidlo nějak nepomáhá. Čím to jde nejlíp? Líh, toulen, nebo něco jiného?
O TSi radši ani nemluvit? Vždyť to je jedinej motor, kterej jim zatím funguje. Že byly řetězový TSi (77kw) ze začátku špatný neznamená, že to není vychytaný teď. Ten motor byl na novou modelovou řadu totálně překopanej, právě z toho důvodu aby v reklamačním řádu non-stop nevyměňovali celý motory. A hlavně byl hlavním problémem řidičů s řetězovou tsi problém ten, že si mysleli, že ten motor je díky tomu řetězu nesmrtelnej a jezdili palbu aniž by ten motor zahřáli. Spíš bych mluvil o tom jejich slavnym TDi že není třeba ani mluvitdavid píše:...
Rozpovídej se o tom, rád budu vědět na co být připravenJuraj píše:marty... nemluv o TSi protoze nemylsim ze je tu nekdo kdo by o nich vedel vic jak ja a nehodlam se tu zbytecne dohadovat... ale vesmes co pises neni pravda.
david píše:Jen bych shrnul pár poznatků "co se nepovedlo u koncernu" za posledních 6let co dělam fleet managera.
- 1.9tdi PD 2004 - cca 2008 - zadíraly se na klice
- 1.6tdi CR 2009 - stále - zadírají se na klice,padaj vstřiky,EGR + chladiče výf. plynů nebo jak se tomu nadává
- 2.0tdi PD 2004 - 2008 - praskající hlavy,vstřiky
- pak samozřejmě dvouhmotnostní setrvačníky a jejich životnost 120 - 180tis km (samořejmě záleží na uživateli)
- velmi vydařený obal filtru nafty,který velmi rád prosakoval a pak praskaly řemeny příslušenství,v mnoha případech to vedlo až k namotání zbytků do rozvodů a velkýmu průšvihu
- mechatronika u DSG (2008 - 2011)
- o 1.2tsi asi netřeba mluvit
- fabia hnijící kabely u průchodky z mot. prostoru,polámaný kabely ve dveřích
- umírající budíky,který po nastartování úplně zhasnou
- umírající navigace (columbus) a rádia (RCD 310,Stream,Swing)
Určitě toho je ještě víc,jen si teď nemůžu vzpomenout.
V žádném případě netvrdím,že se francouzi neserou,ale přeci jen mi to hanění přijde už spíš jako folklor.
O problémech francouzů se povídá asi předevšim proto,že 80% servisů neumí opravovat nic jinýho než koncern,tak v zámu toho aby neudělali pitomce ze sebe,tak to raději hodí na špatnýho výrobce.
Jako majitel Laguna 1,9 dCi si rád poslechnu o problémech.. Má najeto 215 000tholis píše:Jako majitel 2.0TFSI si rad poslechnu o problemech... Mam najeto 210 000kmNezere to olej, ma to normalni zvuk a vacka je netknuta...