Tohle už mi starost nedělá...Teď spíš řeším rozvody, napínák a děsím se, že někdy odejde klapka
 Tohle už mi starost nedělá...Teď spíš řeším rozvody, napínák a děsím se, že někdy odejde klapka  Po zkušenostech s 6Q z fabie čekám kdy budu řešit dvouhmotu a převodovku
 Po zkušenostech s 6Q z fabie čekám kdy budu řešit dvouhmotu a převodovku 

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
 Tohle už mi starost nedělá...Teď spíš řeším rozvody, napínák a děsím se, že někdy odejde klapka
 Tohle už mi starost nedělá...Teď spíš řeším rozvody, napínák a děsím se, že někdy odejde klapka  Po zkušenostech s 6Q z fabie čekám kdy budu řešit dvouhmotu a převodovku
 Po zkušenostech s 6Q z fabie čekám kdy budu řešit dvouhmotu a převodovku 
 Akorát bych je teda hodil do černé
 Akorát bych je teda hodil do černé 

Zitra tomu věnuju celej den růčo a uvidí se.
  Zitra tomu věnuju celej den růčo a uvidí se.

Pokud to chceš mít opravdu kvalitně tak martin to tak udělá ale počítej že za tyhle věci se platí, ono to neni práce na hodinku a materiál taky něco stojí.tholis píše:maRkus: No jde i o to aby to bylo poblíž, kvalitně a za relativně slušné kačkyZitra tomu věnuju celej den růčo a uvidí se.

No budete mi muset věřit nebo s stavit v mostě.
 No budete mi muset věřit nebo s stavit v mostě.

Na o několik let starší fabii ani Ťuk, možná jeden malý puchýřek a tady to regulérně hnije
  Na o několik let starší fabii ani Ťuk, možná jeden malý puchýřek a tady to regulérně hnije 
 Pneu jsou u mě v garáži
  Pneu jsou u mě v garáži  
 proto je lepší si to raději rozdělit na dva dny, začátek je dobrej ale konec už proste flákáš a nejdeš do detailu
 proto je lepší si to raději rozdělit na dva dny, začátek je dobrej ale konec už proste flákáš a nejdeš do detailu   vosk máš 2 vrstvy?
 vosk máš 2 vrstvy?