V listopadu 2013 jsem rušil pojistku z důvodu prodeje vozidla. Pojištovně jsem dodal veškeré dokumenty ke zrušení (kopii TP,kde byl uveden nový majitel,číslo pojistné smlouvy atd. prostě vše potřebné).
Věc se má tak,že pojistku stále nemám zrušenou!!! Každý týden volám na TRIGLAV,jestli si dělají ze mně legraci. Bohužel se od nového roku vymlouvají na změnu systému atd.
Posílal jsem jim i dopisy a nějaký emaily,neúspěšně. Pohrozil jsem jim Českou obchodní inspekcí a asi jim je to jedno. No nic,podal sem podnět na ČOI,bohužel s pojištovnami prý nic nezmůžou

Jediný co zbývá,tak podat trestní oznámení. Jedná se mi o zrušení pojistky a vrácení přeplatku (cca 3000-4000kč). Bohužel můj otec má stejný problém,ale jemu pojistku zrušily,ale nevyplatily přeplatek.
Mně pojistku za celých 5 měsíců nezrušily ani nevyplatily přeplatek. Bohužel mám nejbližší pobočku hodně daleko,tak vše řeším po telefonu,emailech a dopisech.
To bylo jenom zjednodušené seznámení s praktikami TRIGLAVu.
O co mi jde: Hledám lidi,kteří mají stejný,nebo podobný problém jako já. Chci podat hromadné trestní oznámení,třeba si dají říct. Takže pokud tu jsou lidé s podobným problémem,napište mi SZ,nebo na email: jakubseifert@seznam.cz
Už mam těch sviní plný zuby

Děkuju