TRIGLAV pojištovna

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
sajfi

TRIGLAV pojištovna

Příspěvek od sajfi »

Podělím se o zkušenost s výše uvedenou pojištovnou.
V listopadu 2013 jsem rušil pojistku z důvodu prodeje vozidla. Pojištovně jsem dodal veškeré dokumenty ke zrušení (kopii TP,kde byl uveden nový majitel,číslo pojistné smlouvy atd. prostě vše potřebné).
Věc se má tak,že pojistku stále nemám zrušenou!!! Každý týden volám na TRIGLAV,jestli si dělají ze mně legraci. Bohužel se od nového roku vymlouvají na změnu systému atd.
Posílal jsem jim i dopisy a nějaký emaily,neúspěšně. Pohrozil jsem jim Českou obchodní inspekcí a asi jim je to jedno. No nic,podal sem podnět na ČOI,bohužel s pojištovnami prý nic nezmůžou :? :x

Jediný co zbývá,tak podat trestní oznámení. Jedná se mi o zrušení pojistky a vrácení přeplatku (cca 3000-4000kč). Bohužel můj otec má stejný problém,ale jemu pojistku zrušily,ale nevyplatily přeplatek.
Mně pojistku za celých 5 měsíců nezrušily ani nevyplatily přeplatek. Bohužel mám nejbližší pobočku hodně daleko,tak vše řeším po telefonu,emailech a dopisech.

To bylo jenom zjednodušené seznámení s praktikami TRIGLAVu.

O co mi jde: Hledám lidi,kteří mají stejný,nebo podobný problém jako já. Chci podat hromadné trestní oznámení,třeba si dají říct. Takže pokud tu jsou lidé s podobným problémem,napište mi SZ,nebo na email: jakubseifert@seznam.cz

Už mam těch sviní plný zuby :savle:

Děkuju
Honda Accord 6g 1.8 vtec 100kw - aktuální
Rover 214Si-zastavěn motor Caterham Supersport - už je prodaný :-(
Daihatsu Charade
Fiat Uno 1.5 Mpi
Kia Pride kombi

Roume-n
Kontaktovat uživatele:

Re: TRIGLAV pojištovna

Příspěvek od Roume-n »

Taky jsem měl Triglav. Po ekolikvidaci vozidla jsme dodal všechny potřebné dokumenty ke zrušení pojistky a pojistka byla zrušena a vrátili i přeplatek 1500kč. Je to cca 8 měsíců zpátky, tak jsem měl asi štěstí.
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift.

sajfi

Příspěvek od sajfi »

To jsi měl asi štěstí :wink: . Nevím co s nima je,ale už na ně nebudu hodný!!! Přece jenom čekat 5 měsíců je dost,a poslouchat výmluvy o změně systému,který trvá už 4 měsíce fakt nebudu a ani nechci,pač je to pořád dokola to samí 8)
Daihatsu Charade
Fiat Uno 1.5 Mpi
Kia Pride kombi

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Hlavně že se ušetřilo pár korun ročně......

Nechápu jak si někdo může pojistit auto u Triglavu, Slavie, Servisní pojištovny apod., stojí to někomu za těch "pár korun" ročně ??
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

sajfi

Příspěvek od sajfi »

Trhyy píše:Hlavně že se ušetřilo pár korun ročně......

Nechápu jak si někdo může pojistit auto u Triglavu, Slavie, Servisní pojištovny apod., stojí to někomu za těch "pár korun" ročně ??

Moc sem neušetřil,když sem platil za 1.4 4135kč ročně..... .
Bohužel u auta,které mělo hodnotu max. 20 000kč nebudu platit nesmysly,hlavně když to bylo na ježdění do práce.

Alespon si dám příště pozor s výběrem pojištovny 8)
Daihatsu Charade
Fiat Uno 1.5 Mpi
Kia Pride kombi

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

Já mam triglav už řadu let, uzavřel a zrušil jsem to tak na 20ti autech a problem nikdy nebyl :wink:

vtuni

Příspěvek od vtuni »

měl jsem s triglavem co do činění ve věci řešení pojistné události z POV .. ( naboural nás na totálku klient Triglavu)
a nikdy víc... :( :( :( :( likvidátor nezvedal telefony, když se zavolalo z jinýho čísla, tak ho zvedl, a když zjistil, kdo mu volá tak zavěsil atd.... takže opravdu ruce pryč...
the amount of power an engine can hold directly relates to the amount of money you have to dump into it
my GTI on vimeo http://vimeo.com/34409682

fokr_jr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr »

triglav prechazel koncem roku na novej system a uz prave nekdy od listopadu do toho staryho systemu nesly zadavat ukonceni smluv a ruzny dalsi veci. takze jim tam ted lita celkem dost penez, ktery maj vracet, ale nejak nemuzou, protoze jsou na tom asi jako CRV. co mam info z pojistovny, tak se na tom pracuje a jsou z toho zpoceny az na prdeli :-D

P.S. nad pojistovnama stoji CNB, takze jestli stiznost, tak tam ;-)
Suzuki Swift GTR - AWD ITB, T25 @ 9psi spousta srandy
Lupo 3L

kohula
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohula »

já jsem měl u triglavu taky pojistku. o prázdninách 2013 jsem odevzdal TP a značky do depozitu a podal žádost o ukončení pojistné smlouvy a vrácení přeplatku. S ukončením smlouvy problém nebyl, ale přeplatek mi poslali až za 4 měsíce. Jinak další lapálie s nimi byla ta, že mi někdy v listopadu přišel dopis od Kanceláře pojistitelů s pokutou na 3,5 tis za to, že auto nebylo pojištěno (od koupě do odevzdání TP). Triglav nedodržel ani to, co by měl, a sice dát veškeré podklady o pojistné smlouvě právě KP. Naštěstí jsem měl všechny papíry v pořádku a po x telefonátech a mailech se skeny dokumentů si v tom konečně udělali pořádek.

Jakožto student s prvním autem a nulovými bonusy jsem nechtěl za 18 let staré auto platit ročně majlant, ale příští smlouvu si hodně dobře rozmyslím

sajfi

Příspěvek od sajfi »

Jinak takhle probíhala komunikace posledních 5 měsíců jak v emailech,tak po telefonech:

Dobrý den,

pane Seifert, žádanku o ukončení pojistné smlouvy ________ zde evidujeme. Pojistná smlouva bude ukončena k datu
18.11.2013, kdy byla doručena žádost pojistiteli.
Jelikož přecházíme na nový systém, nemohu provést zánik pojistné smlouvy.
Vaši žádanku mám odloženou a jakmile to bude možné přednostně Vám ji ukončím. Prosím tedy o sečkání,
Vaše žádost bude vyřízena přednostně.

Za vzniklé komplikace se ještě jednou velice omlouváme.

Dneska mi odepsaly z ČNB,že to poslaly dál k prozkoumání,přeposlal jsem jim i emailovou komunikaci a napsal postup Triglavu,snad to dopadne dobře.
Přechod na nový systém mně nezajímá, to si mají dát dohromady. Já když jim 5 měsíců nezaplatim,tak by to v pořádku taky nebylo a psala by mi kancelář pojistitelů a nikdo by mi to neodpustil :nono:
Daihatsu Charade
Fiat Uno 1.5 Mpi
Kia Pride kombi

fokr_jr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr »

to vidis moc dramaticky... CKP si bere udaje snad z prdele. ja byl nekolikrat az na soude dokazovat, za po me CKP chtela zaplatit za auta, ktery moje nikdy nebyly, neexistovala vazba na me, nicmene prisla mi vyzva, na kterou jsem povinen ja dokazovat svoji nevinu, ze... no a jak dokazes nevinu u auta, ktery si nikdy nevlastnil? zadna KS, zadna odhlaska nic... to proste nevysvetlis a uz sem mel strach ze ani soudkyne to neuzna... nakonec se zaloba stahla a CKP mi proplacela cas a cestovani na soud :rock:

P.S. smlouvu ti vypovi az po 6 mesicich co nezaplatis ;-)
Suzuki Swift GTR - AWD ITB, T25 @ 9psi spousta srandy
Lupo 3L

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

tyhle sráče nebrat, zkusil sem, utek sem. :savle:
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

sajfi

Příspěvek od sajfi »

Tak problém s pojistkou je vyřešen,po skoro 6-ti měsících mi dnes vrátily přeplatek (3751kč) a zrušily pojistnou smlouvu :pifko:
Daihatsu Charade
Fiat Uno 1.5 Mpi
Kia Pride kombi

Odpovědět

Zpět na „Pokec“