BMW 325i M52B25-Turbo
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
- LiberaleMiguel2
Re: BMW 325i M52B25-Turbo
Jaký je to pocit, opičit se po Hyundaii ? 

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
...můžeme se bavit o tom, kdo je objednal dřív 
btw_je středa...

btw_je středa...

sledujte fb MA-BO
bigmexicanwoman 325i + Lancia Delta II 2L turbo + eRko + dělník audi A4 B6 PD Built_not bought
povko
bigmexicanwoman 325i + Lancia Delta II 2L turbo + eRko + dělník audi A4 B6 PD Built_not bought
povko
- LiberaleMiguel2
Co ze středou ? 
Já je objednával před dvěma měsíci cca

Já je objednával před dvěma měsíci cca

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
takže stejná distribuce
ve středu sis měl změnit tu strašnou profilovku 

sledujte fb MA-BO
povko
povko
- LiberaleMiguel2
Ehm...no....mám ještě 10 hodin 

na matky byla nějaká akce jo??? 

Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
OT: nasiel som to ..
aj knizku s obrazkom.. aj tema, kde toto bolo napretras...
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
JRD McLAREN píše:OT: nasiel som to ..

IQ stylingem nenahradis.
...příští týden jedu na brzdu, už mě nebaví zkoušet a zkoušet na silnici a stále nemít uspokojující výsledky...jde mi více o zátěž než o změření výkonu a potřeboval bych poradit od někoho kdo ví..týpek mi říkal něco o statickým a dynamickým zatížení, jen nevím co si pod tím mám představit....ať pak nejsem zase za uplnýho blbce.. 

sledujte fb MA-BO
povko
povko
Podle me je staticky vykon meren zatizenim vozidla na brzde a dynamicky vykon se jen vypocitava z urcitych hodnot
exE30 320i R6
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
Dynamicke zatizeni se pouziva k udrzovani motoru v urcitych RPM bez ohledu na % otevreni klapky v pripade (vetsinou) eddy-current dynometru (inertni dyna toho nejsou schopny). Staticke zatizeni se naopak pouziva ke zjisteni prubehu krouticiho momentu a HP "od/do" RPM (napriklad od volnobehu az po redline) at uz v pripade inertnich anebo "brake" dynometru (ktere i v tomto pripade maji sve vyhody v moznosti zmeny statickeho zatizeni a dosazeni vyssiho stupne presnosti pri opakovanych testech).Marab píše:týpek mi říkal něco o statickým a dynamickým zatížení, jen nevím co si pod tím mám představit....
IQ stylingem nenahradis.
..budu jí mít v nájmu na určenou dobu..jde mi o dolazení palivových map a map předstihu..
chápu tedy, že statické zatížení použiji na dolazení vstřiku-se stabilizací určených otáček motoru, které mohu průběžně měnit..
..a dynamické zatížení pro dolazení předstihu s průběžným měřením hodnot výkonu?
chápu tedy, že statické zatížení použiji na dolazení vstřiku-se stabilizací určených otáček motoru, které mohu průběžně měnit..
..a dynamické zatížení pro dolazení předstihu s průběžným měřením hodnot výkonu?
sledujte fb MA-BO
povko
povko

btw_kolikpak stojí koupě jednonápravové brzdy se vším potřebným?

sledujte fb MA-BO
povko
povko
Ty jsi se ptal na dynamicke a staticke zatizeni, ne zkouskyMarab píše:...nebo obráceně?...tady http://www.motocom.cz/mereni.htm jsem se dočetl něco jiného....
btw_kolikpak stojí koupě jednonápravové brzdy se vším potřebným?

IQ stylingem nenahradis.
- LiberaleMiguel2
díky Vám za info..na pátek jsem domluven na prhlídce a nějakém srozumění s tím vším..
ještě mám dotaz ohledně omezovače brzdného účinku zadních brzd..
máte ho někdo doma aby jste byli schopni říct jak funguje?.. jde mi o to, zda jenom škrtí průtok, nebo i reguluje tlak na zadní brzdy..příjde mi to ale, na to jaká to je kostička, že s regulací výstupního tlaku nebude, ne?.. na nějakym závoďáku jsem i zahlédl hydraulický kohout....
nevím...poraďte..... 
ještě mám dotaz ohledně omezovače brzdného účinku zadních brzd..
máte ho někdo doma aby jste byli schopni říct jak funguje?.. jde mi o to, zda jenom škrtí průtok, nebo i reguluje tlak na zadní brzdy..příjde mi to ale, na to jaká to je kostička, že s regulací výstupního tlaku nebude, ne?.. na nějakym závoďáku jsem i zahlédl hydraulický kohout....

sledujte fb MA-BO
povko
povko
kulicka s pruzinkou... co jineho by jsi cekal... 
kohout je pro uplne zavreni na zadek.
neresit... vyhodit posilovac a misto nej 2 valce a vahadlo..

kohout je pro uplne zavreni na zadek.
neresit... vyhodit posilovac a misto nej 2 valce a vahadlo..
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
já vím, ale teď na to není čas...
takže obyč škrťák..když tam dám tohle, tak by to taky mělo fungovat, ne?..v rámci možností
má i plnou zpětnou propust..
nebo se nase_u a dám tam kulák..
btw_nejede někdo do sosnové?
takže obyč škrťák..když tam dám tohle, tak by to taky mělo fungovat, ne?..v rámci možností

btw_nejede někdo do sosnové?
sledujte fb MA-BO
povko
povko
- Petr Mareček
- Kontaktovat uživatele:
Z práce s tím mám zkušenosti. Pokud bych to prodával a byl zároveň majitelem servisu, tak bych vám to s radostí doporučil 

Jsem tu nový. Prodej aut. Financování aut.
po dlouhé době ahoj všem..
dokázal by mi někdo poradit jako chladící kapalinu a v jakém poměru (jestli vůbec) jí naředit, aby se mi zvedl bod varu kapaliny?...samozřejmě teď jsem tam měl destilku a ta mi několikrát vylítala..upravil jsem chlazení, termostat a teď ještě potřebuji dořešit tuto poslední otázku....
díky

dokázal by mi někdo poradit jako chladící kapalinu a v jakém poměru (jestli vůbec) jí naředit, aby se mi zvedl bod varu kapaliny?...samozřejmě teď jsem tam měl destilku a ta mi několikrát vylítala..upravil jsem chlazení, termostat a teď ještě potřebuji dořešit tuto poslední otázku....

díky
sledujte fb MA-BO
povko
povko
- Libor12
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Padnou tu výhrady k majiteli patentu
ale já mám v autě evans http://www.evanscoolants.cz/power-cool- ... -cars.html" onclick="window.open(this.href);return false;

toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/
Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/
Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP
díky...ale ta cena..ouu
dnešní práce:
nasávadlo interier(sedačka, rukáv, příprava pásů a náby volantu volant bude brzy..zatím jezdí místo spolujezdce

dnešní práce:
nasávadlo interier(sedačka, rukáv, příprava pásů a náby volantu volant bude brzy..zatím jezdí místo spolujezdce

sledujte fb MA-BO
povko
povko
Pokud mas zajem:Marab píše:díky...ale ta cena..ouu
70% Ethylene Glycol
30% Propylene Glycol
+ 12 fl.oz. lahev Bar’s Leaks Cooling System Water Pump Lube with Anti-Rust (anebo cokoliv podobneho u vas najdes)
Ja bych ale nejdriv zkusil Red Line WaterWetter (protoze dostat vsechnu vodu z motoru je PITA).
Nasávadlo velice hezke

IQ stylingem nenahradis.
Taboo, díky Ti za báječnou kuchařku..
bohužel ingredience u nás budu jen těžko shánět...
díky za pochvalu..
už od dvou lidí jsem dostal doporučení nedávat ostrou kapalinu bez vody kvůli přenosu tepla...ale jsem lama a nevím jak nejlépe namíchat a otestovat...
asi si zavedu kuchařku a budu doma vařit v rendlíku

díky za pochvalu..

už od dvou lidí jsem dostal doporučení nedávat ostrou kapalinu bez vody kvůli přenosu tepla...ale jsem lama a nevím jak nejlépe namíchat a otestovat...
asi si zavedu kuchařku a budu doma vařit v rendlíku

sledujte fb MA-BO
povko
povko
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
mas doma mrazak ..??
zober litrovku flasu... daj 3deci nemrzky a 7deci vody...
zmeraj jak moc zima je v mrazaku... a sup tam s flaskou...
ked cez noc zamrzne.. je to moc riedke... nem..
zober litrovku flasu... daj 3deci nemrzky a 7deci vody...
zmeraj jak moc zima je v mrazaku... a sup tam s flaskou...
ked cez noc zamrzne.. je to moc riedke... nem..
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
Ted jsem se dival na nekolik stranek nazpet - a ten chladici system neni skutecne moc dobre vyresen... Ja ti k tomu neco napisu v SZ. 

IQ stylingem nenahradis.
Marab: pokračuješ dobře, pěkná práce.
Prosím vás nevíte někdo jestli můžu dát Turbo Garrett Ar61/ar63 s variabilním naklápěním lopatek na turbobenzína?
Přesněji je to toto Garrett GT2260V
Je to z nějakého 3,0 Iveca.
Sorry za OT
Prosím vás nevíte někdo jestli můžu dát Turbo Garrett Ar61/ar63 s variabilním naklápěním lopatek na turbobenzína?
Přesněji je to toto Garrett GT2260V
Je to z nějakého 3,0 Iveca.
Sorry za OT

Díky Ti Taboo za osvětlení..něco už mám vyřešené, něco zkusím dle Tvého obsáhlého návodu...
Jinak dnes dyno.. 220kW+ /6200ot .....bohužel je pouze do tohohle výkonu a dál nebyl schopen to podržet..tzn, musím si připlatit za výkonější brzdu a jít výš..
video nazlobených svodů k turbu bude později..

Jinak dnes dyno.. 220kW+ /6200ot .....bohužel je pouze do tohohle výkonu a dál nebyl schopen to podržet..tzn, musím si připlatit za výkonější brzdu a jít výš..

video nazlobených svodů k turbu bude později..

sledujte fb MA-BO
povko
povko
Naposledy upravil(a) Marab dne 11 črc 2014 20:40, celkem upraveno 1 x.
sledujte fb MA-BO
povko
povko
nedržely by na těch svodech třeba 2 bavorský klobásky?
Myslim, že by byly za chvilku
jinak.. je to orgasmopudný.. good job
Myslim, že by byly za chvilku

jinak.. je to orgasmopudný.. good job

V70 p2 2.5T B5254T2
850 T5 B5234T
850 T5 B5234T