F1 liga
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: F1 liga
hezký skóre
přičemž, jsem neodpovídal na žádné bonusovky 
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
To neodpovídal asi nikdo 
Ex: lOo ==vw== oOl G1 --> //// Punto --> Corsa B --> G3 TDI --> G4 Zender Concept -->Insignia SportsTourer
Now: Calibra C20XE & GV GTI MTM
cože 
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
ahááá
super takže tým mám a ono to nějak dopadne 
Tak co, sleduje to ještě někdo tady? Mě se tak nějak od začátku sezóny celkem i daří
http://www.f1liga.cz/rankgroups.php?searchLEAGUE=54" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.f1liga.cz/rankgroups.php?searchLEAGUE=54" onclick="window.open(this.href);return false;
KEHO rennsport
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Už to pohřbili tu hru? Chtěl jsem se kouknout, jak jsem dopadl, když se to hrálo samo... a klasicky "obsah nedostupný".
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
To snad ani nešlo přenastavit před posledním závodem ne? 
Ex: lOo ==vw== oOl G1 --> //// Punto --> Corsa B --> G3 TDI --> G4 Zender Concept -->Insignia SportsTourer
Jo, před posledním závodem to bylo ještě ready, je celkem smutný, že to už takovou dobu po posledním závodě nejde.
KEHO rennsport