Moderátor: Dave0401
Asi tak, taky se biju do hlavy za to, jak jsem jezdil prvni mesic .wesly.TDI píše:to je přesně ono, časem, až dospěješ nebo zmoudříš, a budeš jezdit 15-20tis měsícně, zjistíš, že když pojedeš jako ti ostatní co jedou dle pravidel, dojedou na stejné místo o pár minut později, s klidnou hlavou, bez stresů, s úsporou paliva a amortizací auta
, ale když nám bylo 18 apod. asi jsme nebyli lepší
nemůžu, o mi jebne těsnění na vaněLukinho píše:Asi tak, taky se biju do hlavy za to, jak jsem jezdil prvni mesic .wesly.TDI píše:to je přesně ono, časem, až dospěješ nebo zmoudříš, a budeš jezdit 15-20tis měsícně, zjistíš, že když pojedeš jako ti ostatní co jedou dle pravidel, dojedou na stejné místo o pár minut později, s klidnou hlavou, bez stresů, s úsporou paliva a amortizací auta
, ale když nám bylo 18 apod. asi jsme nebyli lepší
![]()
Ale zas nerikej, ze ten plyn trosku neprislapnes, tam kde to znas na okreskach, V RAMCI MOZNOSTI.
Luke_TDI píše:u sj4000 pozor, jsou na trhu i fake verze a moc se jako kamera do auta nehodi, ale pokud chces kameru pouzivat jako sportovni sj4000 nebude krok vedle. Vnitrnosti jsou stejne jak u mobiuse.