Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
ja bejt tak hroznej osklivec jako ty, tak nenavidim vsechny, nejen cyklistycrocjirka píše:vsichni vite ze nesnasim cyklozmrdy... tak jsem se rozhodl udelat sondu do zivota cyklozmrda... a odted mesic jezdim na kole.. stay tune
Dweeb píše:LM: Když ten týden o prázdninách nepočítáš, tak to dělá cca 34000km
myslim ze on to tak sam chtel, jen se trochu nepovedlo a misto vyliti vody na nej hodil celej ten kyblBohuš píše:Tak nějak jsem se držel ale všeho je moc... Jirko nechápu co ti kdo s kolem udělal ale chováš se jako zakomplexovaný *****, udělat mi to co na tom gifu tak tě ztluču že prospíš důchod.... Všechno je to o chování!!! Mám rád auta, motorky i kola. Je pravda že někteří cyklisti se chovají jako dementi ale stejně tak je to se spoustou řidičů...
No to je logické, že když ty DVA Týdny nepočítáš, tak že ti vyjde menší číslo, víš ? Zkus se to k tomu připočíst a zjistíš, že najezdit ten zbytek na víkendových výletech za ty roky už fakt nebyl takový problémDweeb píše:LM: Když ten týden o prázdninách nepočítáš, tak to dělá cca 34000km
Celých 89% dotázaných uvedlo, že každodenní dojíždění autem jim pomáhá nesmrdět, v klidu si vypít ranní kávu a poslouchat při tom oblíbenou hudbu nebo zprávy. To přispívá k lepší náladě a produktivnějšímu startu pracovního procesu. Až 66% účastníků tvrdí, že se zlepšily jejich vztahy na pracovišti, kde nemusí kolegům strkat do stolů neskladnými koly s mokrými galuskami a 39% dokonce pocítilo změnu k lepšímu i v sexuálním životě. Mají prý větší chuť a lepší nápady, protože nemají natlučený zadek od nepohodlného cyklistického sedla.
Tato věta tomu ale odporuje a vyplývá z ní že nejezdily a nejezdí.vyzpovídali 2500 řidičů a řidiček, kteří se odmítli nechat zmasírovat cyklofašistickou lobby a nadále jezdí do práce osobním automobilem
Dovolit si tvrdit že někdo kdo jezdí v autě je chytřejší a úspěšnější než někdo kdo rád sportuje je podle mě přinejmenším ubohé. Majitel naší firmy je milionář, jezdí na kole a jezdí rád.Autem si mohou dovolit jezdit, protože jsou úspěšnější, chytřejší a vydělávají víc, takže si můžou dovolit za svoje osobní pohodlí zaplatit pár korun navíc.