Citovat ho nebudu, nadávat se tady prý nesmí

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Myslel jsem to tak, že mít takové auto, hýčkám si ho. Asi to zní hloupě, ale mám ke svým autům vždy nějaký vztah. A když mám auto na dílně, je přikryté prostěradlem nebo jinou látkou která dýchá ať se nepráší zbytečně na lak. O interiéru nemluvě. To že tam má otevřené položené hlavy v garáži kde brousí a lakuje díly, je jedna věc. Druhá věc je, že nechá otevřené auto. Pak se nedivím, že je interiér na zvraceníLiberaleMiguel2 píše:Asi nemyslíš totéž co já v tom případě....
šikovnýF.l.a.n.e.l. píše:Ne mám starou B5 v tdy a uvnitř uklizené.
Jakože bych cestou do práce co 4OO metrů stál?LiberaleMiguel2 píše:šikovnýF.l.a.n.e.l. píše:Ne mám starou B5 v tdy a uvnitř uklizené.a za kolik s ní uděláš 1/4 ?
dobrý den , těší měF.l.a.n.e.l. píše: Myslím že tohle auto by zasloužilo něco jako RS4 (teď si nevzpomenu nick) zde na foru.![]()
takže on to myje wapkou ten interiér?LiberaleMiguel2 píše:Někdo holt tráví hodiny tím, že auto leští, někdo ho veme jenom wapkou a hodiny radši stráví tím, že vyrábí potrubí k IC, nový intake manifold atd![]()
to je kde to tlačítko? vedle TO SE MI LÍBÍ?luke.bean píše: PS a liberala mám v ingnoru , takže jeho žvásty mě neobtěžují
F.l.a.n.e.l. píše:Ale jestli to tak má i LukeBean v RS4 a vždy když doma povysává to vysype do audi, tak pak se omlouvám.D